- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
canım benim olsa 16.gün test yaotım mutlaka çıkardı. benimki sadece regl gecikmesi. ama sende umut var :)Yapmadım camım bugün hastalanıncam kesin :) inşallah sen olmazsın
yaa bi test yapsanaaaacanım benim olsa 16.gün test yaotım mutlaka çıkardı. benimki sadece regl gecikmesi. ama sende umut var :)
Yok vanım bendede ben Emin’im ama testte çıkmıyor ya bazılarının adet belirtilerin var mıyaa bi test yapsanaaaa
Adet belirtilerim bir haftadır var aslında. ama gelen bişey yok canım. az önce tuvalete koştum ay regl oldum galiba diye. ama yok değilmiş. olsun bi an önce ben de rahatlayayım artık diyorum. yaa hiç umudum kalmadı bu aydan yana. o yuzden hiç test yapasım da yok.Yok vanım bendede ben Emin’im ama testte çıkmıyor ya bazılarının adet belirtilerin var mı
Senn gibi düşünüyorum Yani olucaksa hemen olsunda tekrar başlasın döngü diye inşallah bi bakmışsın hamişsin adet olunca gidicek misin tekrar doktoraAdet belirtilerim bir haftadır var aslında. ama gelen bişey yok canım. az önce tuvalete koştum ay regl oldum galiba diye. ama yok değilmiş. olsun bi an önce ben de rahatlayayım artık diyorum. yaa hiç umudum kalmadı bu aydan yana. o yuzden hiç test yapasım da yok.
m adet olunca tekrar gidicem. bakalım ne dicek bu defa.sanırım bu ay da aynı şekilde klomen ovitrella devam ederiz. ama tabi bilmiyorum bakalım ne dicek.Senn gibi düşünüyorum Yani olucaksa hemen olsunda tekrar başlasın döngü diye inşallah bi bakmışsın hamişsin adet olunca gidicek misin tekrar doktora
Bende öyle istiyorum tekrarlamak istiyorum eşim zAten rahatsızdı bu ayı saymıyorum Yanievet canı
m adet olunca tekrar gidicem. bakalım ne dicek bu defa.sanırım bu ay da aynı şekilde klomen ovitrella devam ederiz. ama tabi bilmiyorum bakalım ne dicek.
Tekrarlayalım fırsat varken canım. ama sen hiç test yapmadan olumsuz düşünme bence. yapsan ya bi test.Bende öyle istiyorum tekrarlamak istiyorum eşim zAten rahatsızdı bu ayı saymıyorum Yani
Yok canım negatif görmek istemiyorum yoruldum onu yaşamaktansa adeti görürüm daha iyi zAten adet olucam bence insan anlar yani adet mi değil mi biz artık okdr çok kendimizi dinliyoruzki hem sonuç olarak sendede daha kırmızılar Yok umut devam yaniTekrarlayalım fırsat varken canım. ama sen hiç test yapmadan olumsuz düşünme bence. yapsan ya bi test.
yani ben en azından 16 sına kadar test yaptım. olumsuzu gördükten sonra vazgeçtim. ama var ya öyle bişey olsa su saatten sonra inanılmaz surpriz olur. bu arada benim de aynı sekilde negatifleri görmeye tahammülüm hiç kalmadı. çok iyi anlıyorum yani. ahhh srpriz olsa ne sahane olur ikimize deYok canım negatif görmek istemiyorum yoruldum onu yaşamaktansa adeti görürüm daha iyi zAten adet olucam bence insan anlar yani adet mi değil mi biz artık okdr çok kendimizi dinliyoruzki hem sonuç olarak sendede daha kırmızılar Yok umut devam yani
Valla canım burda öyle şeyler okuyorum şokluk o yüzden herşey olabilir inşallah inşallah bizde veririz güzel haberleryani ben en azından 16 sına kadar test yaptım. olumsuzu gördükten sonra vazgeçtim. ama var ya öyle bişey olsa su saatten sonra inanılmaz surpriz olur. bu arada benim de aynı sekilde negatifleri görmeye tahammülüm hiç kalmadı. çok iyi anlıyorum yani. ahhh srpriz olsa ne sahane olur ikimize de
ya var ya geçen hafta regl olcak gibi ağrılaırm oldu hep. bugün de ağrılarım var ama regl olcak gibi de hissetmiyorumValla canım burda öyle şeyler okuyorum şokluk o yüzden herşey olabilir inşallah inşallah bizde veririz güzel haberler
canım ben dayanamadım yine test yaptım ama yok ikinci çizgi filan. zaten biliyordum da işte test yapmazsam umutlanıyorum yeni baştan diye yaptım. e olsaydı zaten 19 gün geçti iğne üzerinden çıkardı mutlaka. sağlık olsun napalım. allah biliyo olacak mı olmıcak mıValla canım burda öyle şeyler okuyorum şokluk o yüzden herşey olabilir inşallah inşallah bizde veririz güzel haberler
Çıkardı heralde canım bencede baya geçti Çünkü olsun az çok biliyodun zaten bu ay değil demek zamanı inşallah bidahakine nasip olur üzülme Dicem ama insan üzülüyor işteya var ya geçen hafta regl olcak gibi ağrılaırm oldu hep. bugün de ağrılarım var ama regl olcak gibi de hissetmiyorum
canım ben dayanamadım yine test yaptım ama yok ikinci çizgi filan. zaten biliyordum da işte test yapmazsam umutlanıyorum yeni baştan diye yaptım. e olsaydı zaten 19 gün geçti iğne üzerinden çıkardı mutlaka. sağlık olsun napalım. allah biliyo olacak mı olmıcak mı
evet evet biliyordum zaten canım sağlık olsun. sende var mı bi gelişme?Çıkardı heralde canım bencede baya geçti Çünkü olsun az çok biliyodun zaten bu ay değil demek zamanı inşallah bidahakine nasip olur üzülme Dicem ama insan üzülüyor işte
Yok canım adeti bekliyorum bugün olurum sen oldun muevet evet biliyordum zaten canım sağlık olsun. sende var mı bi gelişme?
ben de beklemedeyim hala canımYok canım adeti bekliyorum bugün olurum sen oldun mu
Gecikmen olıyo muydu önceden döngün geçti dimiben de beklemedeyim hala canım
28 günde bir olurdum eskiden hep. dün 28.günümdü. dün ya da bugün olmam gerekiyordu aslında. çatlatma iğnesi vurulduğumdan beri değişti ama tabi.ama en geç geçen ay iğneden 20 gün sonra olmuştum. Bugün de 20. günüm.Gecikmen olıyo muydu önceden döngün geçti dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?