Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

Yok vanım bendede ben Emin’im ama testte çıkmıyor ya bazılarının adet belirtilerin var mı
Adet belirtilerim bir haftadır var aslında. ama gelen bişey yok canım. az önce tuvalete koştum ay regl oldum galiba diye. ama yok değilmiş. olsun bi an önce ben de rahatlayayım artık diyorum. yaa hiç umudum kalmadı bu aydan yana. o yuzden hiç test yapasım da yok.

Senn gibi düşünüyorum Yani olucaksa hemen olsunda tekrar başlasın döngü diye inşallah bi bakmışsın hamişsin adet olunca gidicek misin tekrar doktora

evet canı
Senn gibi düşünüyorum Yani olucaksa hemen olsunda tekrar başlasın döngü diye inşallah bi bakmışsın hamişsin adet olunca gidicek misin tekrar doktora
m adet olunca tekrar gidicem. bakalım ne dicek bu defa.sanırım bu ay da aynı şekilde klomen ovitrella devam ederiz. ama tabi bilmiyorum bakalım ne dicek.

evet canı

m adet olunca tekrar gidicem. bakalım ne dicek bu defa.sanırım bu ay da aynı şekilde klomen ovitrella devam ederiz. ama tabi bilmiyorum bakalım ne dicek.
Bende öyle istiyorum tekrarlamak istiyorum eşim zAten rahatsızdı bu ayı saymıyorum Yani

kizlar ovitrelleye ragmen gec yumurtasi catladigini dusunen varmi? bende igneden 4 gun sonra akinti oldu yumurta kivaminda olan yani

Tekrarlayalım fırsat varken canım. ama sen hiç test yapmadan olumsuz düşünme bence. yapsan ya bi test.
Yok canım negatif görmek istemiyorum yoruldum onu yaşamaktansa adeti görürüm daha iyi zAten adet olucam bence insan anlar yani adet mi değil mi biz artık okdr çok kendimizi dinliyoruzki hem sonuç olarak sendede daha kırmızılar Yok umut devam yani

yani ben en azından 16 sına kadar test yaptım. olumsuzu gördükten sonra vazgeçtim. ama var ya öyle bişey olsa su saatten sonra inanılmaz surpriz olur. bu arada benim de aynı sekilde negatifleri görmeye tahammülüm hiç kalmadı. çok iyi anlıyorum yani. ahhh srpriz olsa ne sahane olur ikimize de

Valla canım burda öyle şeyler okuyorum şokluk o yüzden herşey olabilir inşallah inşallah bizde veririz güzel haberler

Valla canım burda öyle şeyler okuyorum şokluk o yüzden herşey olabilir inşallah inşallah bizde veririz güzel haberler
ya var ya geçen hafta regl olcak gibi ağrılaırm oldu hep. bugün de ağrılarım var ama regl olcak gibi de hissetmiyorum
canım ben dayanamadım yine test yaptım ama yok ikinci çizgi filan. zaten biliyordum da işte test yapmazsam umutlanıyorum yeni baştan diye yaptım. e olsaydı zaten 19 gün geçti iğne üzerinden çıkardı mutlaka. sağlık olsun napalım. allah biliyo olacak mı olmıcak mı

Çıkardı heralde canım bencede baya geçti Çünkü olsun az çok biliyodun zaten bu ay değil demek zamanı inşallah bidahakine nasip olur üzülme Dicem ama insan üzülüyor işte

Kızlar bugün iğne olalı 9 gün oldu pembemsi kan geldi. Yerleşme kanaması mi adet mi kasıklarım o kadar ağrıyor ki bacaklarıma vuruyor offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…