- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
İlaçta belki gecikme yapar e streste var28 günde bir olurdum eskiden hep. dün 28.günümdü. dün ya da bugün olmam gerekiyordu aslında. çatlatma iğnesi vurulduğumdan beri değişti ama tabi.ama en geç geçen ay iğneden 20 gün sonra olmuştum. Bugün de 20. günüm.
28 günde bir olurdum eskiden hep. dün 28.günümdü. dün ya da bugün olmam gerekiyordu aslında. çatlatma iğnesi vurulduğumdan beri değişti ama tabi.ama en geç geçen ay iğneden 20 gün sonra olmuştum. Bugün de 20. günüm.Gecikmen olıyo muydu önceden döngün geçti dimi
nihayet oldum canım.artık yeni döngü başlamış oldu. kısmet ne diyelim.İlaçta belki gecikme yapar e streste var
hiç olmadı bende canım. bi doktoruna sor sen bence.Merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım 20 ekimde ovitrelle iğnemi vuruldum dün cok az lekelenmem oldu basına böyle bisey gelen var mı
Teşekkür ederim canımhiç olmadı bende canım. bi doktoruna sor sen bence.
Evet canım herşey kısmet inşallah önümüzdeki ay güzel olır bizim için bende bi olsam rahatlıycam28 günde bir olurdum eskiden hep. dün 28.günümdü. dün ya da bugün olmam gerekiyordu aslında. çatlatma iğnesi vurulduğumdan beri değişti ama tabi.ama en geç geçen ay iğneden 20 gün sonra olmuştum. Bugün de 20. günüm.
nihayet oldum canım.artık yeni döngü başlamış oldu. kısmet ne diyelim.
Bende oldum canımEvet canım herşey kısmet inşallah önümüzdeki ay güzel olır bizim için bende bi olsam rahatlıycam
Birlikte bekleriz artik yeni ayda daBende oldum canım
Ben değecek ay iğne yaptirmistim olmamış ti canım ama inşallah güzel şeylere sebep olur bu lekelenmeMerhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım 20 ekimde ovitrelle iğnemi vuruldum dün cok az lekelenmem oldu basına böyle bisey gelen var mı
Canım yeni gördüm mesajını bende doktordaydım ge c saate kadar nasılsın kanama devam ettim mi merak ettim inşallah yerleşme kanamasidirKızlar bugün iğne olalı 9 gün oldu pembemsi kan geldi. Yerleşme kanaması mi adet mikasıklarım o kadar ağrıyor ki bacaklarıma vuruyor offf
Evet destek olalım birbirimize perşembe gidelim doktora büyük ihtimalBirlikte bekleriz artik yeni ayda da
Benim adetin 3 günüydü bu gün doktora gittim yumurta geliştirici iğne verdi büyük ihtimalle perşembe ye aşılama olacam kızlar inşallah bu ay olur yaaEvet destek olalım birbirimize perşembe gidelim doktora büyük ihtimal
İnşallah canım inşallah ben tekrar ilaç denemek isticem senn kaçıncı ilaç denemendi aşılamaya geçtin bide özelde mi yaptırıyorsunBenim adetin 3 günüydü bu gün doktora gittim yumurta geliştirici iğne verdi büyük ihtimalle perşembe ye aşılama olacam kızlar inşallah bu ay olur yaa
Canım ben bi ay çatlatma iğnesi yaptırdım yani geçen ay şimdi de aşılamaya geçtim özel medikal hastahanesine gidiyorumİnşallah canım inşallah ben tekrar ilaç denemek isticem senn kaçıncı ilaç denemendi aşılamaya geçtin bide özelde mi yaptırıyorsun
Bi kere daha neden denemedin canım eşindede sendede sorun yok değil miCanım ben bi ay çatlatma iğnesi yaptırdım yani geçen ay şimdi de aşılamaya geçtim özel medikal hastahanesine gidiyorum
Ne kadrr tutuyor asilmaaBenim adetin 3 günüydü bu gün doktora gittim yumurta geliştirici iğne verdi büyük ihtimalle perşembe ye aşılama olacam kızlar inşallah bu ay olur yaa
Canım ben 5 ay önce gebelik yaşadım düşük oldu aslında sabirsiz geliyorum galiba ya yanlis biliyorum ama pisokolojim bozuldu inan ki her arkadasimin su an yeni bebeği oldubu gun aksam bile bebek hayirlamaua gittim artık istiyorum benden sonra evlendi geldi hepsi bi tek Benim kucağım boşBi kere daha neden denemedin canım eşindede sendede sorun yok değil mi
Canım bu gün ilaçlar 300 tl tuttu. 1050 de aşılama sanırımNe kadrr tutuyor asilmaa
Çok çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım üstelik 2 yıldır olmuyo inşallah canım aşılaman tutar bize yaz aşamaları bende daha sonraki aya istiyorım nasipseYumurta geliştirici ne yapabiliri
Canım ben 5 ay önce gebelik yaşadım düşük oldu aslında sabirsiz geliyorum galiba ya yanlis biliyorum ama pisokolojim bozuldu inan ki her arkadasimin su an yeni bebeği oldubu gun aksam bile bebek hayirlamaua gittim artık istiyorum benden sonra evlendi geldi hepsi bi tek Benim kucağım boş
Tabiki yazarım önceki gün bal çörek otu tarçın kürüne başladım inşallah faydası olur yumurtalar gelişir ve bebişim de tutunur olmadi aşılamaya gidecemÇok çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım üstelik 2 yıldır olmuyo inşallah canım aşılaman tutar bize yaz aşamaları bende daha sonraki aya istiyorım nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?