- 17 Ekim 2018
- 67
- 29
- 8
- 28
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
Canım teşekkür ederim. O kadar sancım olduki sağ bacağım tutmuyordu resmen. Şuan hala damla damla geliyorCanım yeni gördüm mesajını bende doktordaydım ge c saate kadar nasılsın kanama devam ettim mi merak ettim inşallah yerleşme kanamasidir
İnşallaj canım bitkisel şeylerden bi zarar gelmez bence incir de ye hergğn Bitane Allah yüzünü güldürsün aşılamadan ben korkuyorum açıkçası şu iğneye bile dünya anlam yükledim sonuç hüsranTabiki yazarım önceki gün bal çörek otu tarçın kürüne başladım inşallah faydası olur yumurtalar gelişir ve bebişim de tutunur olmadi aşılamaya gidecem
Aynen işte insan umutlanıyor ben ihtimalleri umudumu biraz daha arttirayim istedim bakalım nasip öte yol yok daİnşallaj canım bitkisel şeylerden bi zarar gelmez bence incir de ye hergğn Bitane Allah yüzünü güldürsün aşılamadan ben korkuyorum açıkçası şu iğneye bile dünya anlam yükledim sonuç hüsran
Canım doktorunu arasan bence çok iyi olur iğne Den genelde normal adet döngü tarihine göre yaşıyorsun adet tarihin ne zamanCanım teşekkür ederim. O kadar sancım olduki sağ bacağım tutmuyordu resmen. Şuan hala damla damla geliyor
Orası öyle ama insanoğlu işte beklenti hiç bitmiyor senn şansın var en azından hamilelik olmuş sende 1lere olduysa yine olur stres yapmamaya çalış canımAynen işte insan umutlanıyor ben ihtimalleri umudumu biraz daha arttirayim istedim bakalım nasip öte yol yok da
Canım 9 güne yerleşme kanaması ihtimali geliyor aklıma süreyi düşününcede ama genelde birkaç damla lekelenme şeklinde olup bittiğini söylüyorlar ben önceki gebeligimde yerleşme kanaması yaşamadım bilmediğim için de umut vermek istemem ama mutlaka doktoruna git benceBugün o kadar çok aradım kiama ulaşamadım. Adetine 10 gün var canım. İğnenin 9. Günüydü. Bu kadar erken olması neyden kaynaklanır kiii
Inşallah rabbim cümlemize nasip etsin inşallah ya bakalım nasipbimizde ne zaman olacakOrası öyle ama insanoğlu işte beklenti hiç bitmiyor senn şansın var en azından hamilelik olmuş sende 1lere olduysa yine olur stres yapmamaya çalış canım
Anladım kuzum insallah tutarCanım bu gün ilaçlar 300 tl tuttu. 1050 de aşılama sanırım
Eğer kanama devam ederse adet diyeceğim artık. Ve geçen hafta gittiğim gibi 3. Günü gideceğim.Canım 9 güne yerleşme kanaması ihtimali geliyor aklıma süreyi düşününcede ama genelde birkaç damla lekelenme şeklinde olup bittiğini söylüyorlar ben önceki gebeligimde yerleşme kanaması yaşamadım bilmediğim için de umut vermek istemem ama mutlaka doktoruna git bence
İnşallah dualarım seninleInşallah rabbim cümlemize nasip etsin inşallah ya bakalım nasipbimizde ne zaman olacak
Merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım 20 ekimde ovitrelle iğnemi vuruldum dün cok az lekelenmem oldu basına böyle bisey gelen var mı
İğneden 2 gün sonra mı oldu senin canımBen öyle oldum iki gün kahverengi ve pembe lekelenmem oldu ve adet oldum canm
aynen canım destek olalım. ben de cuma günü doktora gidecemEvet destek olalım birbirimize perşembe gidelim doktora büyük ihtimal
senin yumurta gelişmiyor mu her ay canım?Tabiki yazarım önceki gün bal çörek otu tarçın kürüne başladım inşallah faydası olur yumurtalar gelişir ve bebişim de tutunur olmadi aşılamaya gidecem
iğneye gerek kalmadan klomenle gelişiyorsa bu da iyi bişey canım. ben de klomen kullanıyorum.Diğer ay yani çatlatma iğnesi vurulduğum ay yumurtaliklarin pasif demişti bu klomen vermişti bu ayda iğne verdi pek gelişmiyor sanirim
İğneden 2 gün sonra mı oldu senin canım
Tabiki yazarım önceki gün bal çörek otu tarçın kürüne başladım inşallah faydası olur yumurtalar gelişir ve bebişim de tutunur olmadi aşılamaya gidecem
Canım benim okuduğum yerlerde hep çiğneyin diyorlar bende öyle yapıyorum ama tarcini çiğnemek gerçekten çok kötü yaBende o küre başladım da canım bisey sorcam çörek otu nu tam çiğnemek zorundamıyız yoksa yutsak olurmu ben çok zorlanıyorum ucu bir arada olunca çörek otu acı olduğu için zorlanıyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?