Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

Tabiki yazarım önceki gün bal çörek otu tarçın kürüne başladım inşallah faydası olur yumurtalar gelişir ve bebişim de tutunur olmadi aşılamaya gidecem
İnşallaj canım bitkisel şeylerden bi zarar gelmez bence incir de ye hergğn Bitane Allah yüzünü güldürsün aşılamadan ben korkuyorum açıkçası şu iğneye bile dünya anlam yükledim sonuç hüsran

Aynen işte insan umutlanıyor ben ihtimalleri umudumu biraz daha arttirayim istedim bakalım nasip öte yol yok da

Bugün o kadar çok aradım ki ama ulaşamadım. Adetine 10 gün var canım. İğnenin 9. Günüydü. Bu kadar erken olması neyden kaynaklanır kiii

Bugün o kadar çok aradım ki ama ulaşamadım. Adetine 10 gün var canım. İğnenin 9. Günüydü. Bu kadar erken olması neyden kaynaklanır kiii
Canım 9 güne yerleşme kanaması ihtimali geliyor aklıma süreyi düşününcede ama genelde birkaç damla lekelenme şeklinde olup bittiğini söylüyorlar ben önceki gebeligimde yerleşme kanaması yaşamadım bilmediğim için de umut vermek istemem ama mutlaka doktoruna git bence

Eğer kanama devam ederse adet diyeceğim artık. Ve geçen hafta gittiğim gibi 3. Günü gideceğim.

Diğer ay yani çatlatma iğnesi vurulduğum ay yumurtaliklarin pasif demişti bu klomen vermişti bu ayda iğne verdi pek gelişmiyor sanirim

Tabiki yazarım önceki gün bal çörek otu tarçın kürüne başladım inşallah faydası olur yumurtalar gelişir ve bebişim de tutunur olmadi aşılamaya gidecem

Bende o küre başladım da canım bisey sorcam çörek otu nu tam çiğnemek zorundamıyız yoksa yutsak olurmu ben çok zorlanıyorum ucu bir arada olunca çörek otu acı olduğu için zorlanıyorum biraz

Bende o küre başladım da canım bisey sorcam çörek otu nu tam çiğnemek zorundamıyız yoksa yutsak olurmu ben çok zorlanıyorum ucu bir arada olunca çörek otu acı olduğu için zorlanıyorum biraz
Canım benim okuduğum yerlerde hep çiğneyin diyorlar bende öyle yapıyorum ama tarcini çiğnemek gerçekten çok kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…