- 4 Ekim 2018
- 510
- 141
- 103
- 26
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
Canım benim okuduğum yerlerde hep çiğneyin diyorlar bende öyle yapıyorum ama tarcini çiğnemek gerçekten çok kötü ya
Canım bende karistirdim üçünü genzimi yakıyor benim de inanki zorlanarak da olsa iki tatlı kaşığı yemeye çalışıyorum birde kuru incir kaynattım bu gün onu içecem günde iki bardakO karışımın ac karna da yiyilmesi gerekiyormuş ama benim midem almadığı için yemekten sonra yiyorum 1 kaşık inşallah faydası olur
Inşallah faydasını görürüzCanım bende karistirdim üçünü genzimi yakıyor benim de inanki zorlanarak da olsa iki tatlı kaşığı yemeye çalışıyorum birde kuru incir kaynattım bu gün onu içecem günde iki bardak
Hayirlisi olsun canım inşallah bu ay yüzümüz gülsün. Çatlatma iğnesi mi vurulacaksinKızlar gittim doktora tekrar başladım klomene bugün
Kızlar gittim doktora tekrar başladım klomene bugün
Inşallah ya bu ay son olsunBende başladın klomene tekrardan inşaallah hepimiz için son olur
Evet canım tekrar deniycez aynı şekilde inşallahHayirlisi olsun canım inşallah bu ay yüzümüz gülsün. Çatlatma iğnesi mi vurulacaksin
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun bu ay güzel haberler verelimBende başladın klomene tekrardan inşaallah hepimiz için son olur
Inşallah canım yaa bu süreçler çok zor rabbim yardimcimiz olsunİnşallah canım Allah yardımcımız olsun bu ay güzel haberler verelim
Amin canım amin bakalım ne olcak sen naptınInşallah canım yaa bu süreçler çok zor rabbim yardimcimiz olsun
Ilaclari almaya devam canım tabi bide iğne car pazartesi işte kontrol bakalım ne diyecek doktorAmin canım amin bakalım ne olcak sen naptın
Aşılama mı yaptıracaksın karar verdin mi canımIlaclari almaya devam canım tabi bide iğne car pazartesi işte kontrol bakalım ne diyecek doktor
Evet ya aşılama da karar kıldıkAşılama mı yaptıracaksın karar verdin mi canım
İnşallah canım emeğin boşa gitmezEvet ya aşılama da karar kıldık
Aminnn canimm cümlemizin inşİnşallah canım emeğin boşa gitmez
Ne zaman yapılacak belli miAminnn canimm cümlemizin inş
Canım o gün tahmini söylemişti doktor perşembe diye ama pazartesi kontrolde belli olur sanırım. Bu günde kasiklarim da özellikle sağ da ağrı olmaya başladı yumurtalarım oluşmaya başladı galibaNe zaman yapılacak belli mi
Olabilir canım inşallah gğzel haber verirsin ya bu son uğraşın olurCanım o gün tahmini söylemişti doktor perşembe diye ama pazartesi kontrolde belli olur sanırım. Bu günde kasiklarim da özellikle sağ da ağrı olmaya başladı yumurtalarım oluşmaya başladı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?