Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

Canım benim okuduğum yerlerde hep çiğneyin diyorlar bende öyle yapıyorum ama tarcini çiğnemek gerçekten çok kötü ya

Yok ben üçünü karistirdim tarçında pek zorlanmıyorum ama çörek otunda zorlanmuyrom boğazımı yakıyor sonradan sen gittin mi doktora canm

O karışımın ac karna da yiyilmesi gerekiyormuş ama benim midem almadığı için yemekten sonra yiyorum 1 kaşık inşallah faydası olur

O karışımın ac karna da yiyilmesi gerekiyormuş ama benim midem almadığı için yemekten sonra yiyorum 1 kaşık inşallah faydası olur
Canım bende karistirdim üçünü genzimi yakıyor benim de inanki zorlanarak da olsa iki tatlı kaşığı yemeye çalışıyorum birde kuru incir kaynattım bu gün onu içecem günde iki bardak

Canım o gün tahmini söylemişti doktor perşembe diye ama pazartesi kontrolde belli olur sanırım. Bu günde kasiklarim da özellikle sağ da ağrı olmaya başladı yumurtalarım oluşmaya başladı galiba
Olabilir canım inşallah gğzel haber verirsin ya bu son uğraşın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…