Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

Evet sabah yaptım malesefkalmadj elimde başka ya sence nasıl duruyo peki iğne etkisi olsa 12. Gün oldu gecmesi gerek çoğu yerde 12.gune kadar geçiyor yaziyor
Canım bence hemen kan vermelisin çünkü kırmızı çizgi 12. Gün-de belirginleşmiş yani yakınında sağlık ocağı yokmu

Canım bence hemen kan vermelisin çünkü kırmızı çizgi 12. Gün-de belirginleşmiş yani yakınında sağlık ocağı yokmu
Bende öyle gordum kuzum yakında yok baya yurumem lazm ama dün gece acile gittik kan vereyim dedim kan almadılar doktor yarın poliklinige gel dedi ya esimde bekle 15.Gün gidicem diyor göndermiyor bugün insallah ikna edebilirsem veririm ayy co heycanladnmya

ayy çok haklısın heyecanlanmakta. insallah olmuştur canım.

Çok heyacanlı gerçekten bizi de hemen haber ver mutlaka
Ya iğne etkisi geçmiştir diyorum buzamana kalmaz dün instgrmdan doktorada sordum 11. Gün diye kan verebilirsin dedi çoğu yerdede 1 hafta 10 gün e geçiyor diyorlar hemen hemen herkeste 10 günden sonra cikarsa vardır birşeyler diye 12. Gün buğu. Ve cıktı olmasaydı o bile çıkmazdı diyorum ya

Bence iğnenin etkisi kalmamıştır 12. Gün yani artık ama hayırlısı olsun pozitif duruyor rabbim hayal kırıklığı yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…