- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
Ayyy allah razı olsun kuzum ya rabbim herkese sanada nasip etsin inşallah insallah vardirBence iğnenin etkisi kalmamıştır 12. Gün yani artık ama hayırlısı olsun pozitif duruyor rabbim hayal kırıklığı yasatmasin
İnşallah tatlım bebiş geliyordur öyle gibi gözüküyor hiç belirtin var mıAyyy allah razı olsun kuzum ya rabbim herkese sanada nasip etsin inşallah insallah vardir
Evet var kasik batmasi sarı krem kıvamlı akinti goguslerim sızlıyorİnşallah tatlım bebiş geliyordur öyle gibi gözüküyor hiç belirtin var mı
Göğüs batması hamilelik belirtisi zAten çok kişiden duydum inşallah hayırlı haber verirsinEvet var kasik batmasi sarı krem kıvamlı akinti goguslerim sızlıyor
Yaaaa canimm çoook sevindim maşallah diyelim inşallah herşey çok güzel ilerler tebrik ederimmmKızlar sonucum cıktı çok şükür ya şuan okadar mutluyum ki rabbim sizede naısl etsin inşallah I Ilkmelegim K kavin123 23.4
Inşallah kuzum darısı basiniza insallah ama korkuyorum yükselmezse diyeYaaaa canimm çoook sevindim maşallah diyelim inşallah herşey çok güzel ilerler tebrik ederimmm
Yükselir inşallah iyi düşün iyi olsun şuan ki durumda herşeyin güzel son adet tarihin ne zamandiInşallah kuzum darısı basiniza insallah ama korkuyorum yükselmezse diye
Senin bu gün yaptığın testte hemen iki çizgi oldu mu bekledin mi bi süreInşallah kuzum darısı basiniza insallah ama korkuyorum yükselmezse diye
17 eylul kuzum insallah yaYükselir inşallah iyi düşün iyi olsun şuan ki durumda herşeyin güzel son adet tarihin ne zamandi
5 dk içinde cıktı hemen belirmedi 5 dk içinde belrdi canm kurudukcanetlestiSenin bu gün yaptığın testte hemen iki çizgi oldu mu bekledin mi bi süre
Daha 5 güne o değer 100 olur nerdeyse benim ilk düşük yaptığım da günüm 1 hafta geçtiği halde 176 idi. Inşallah herşey güzel olacak pazartesi yine test yap değerler artıyo mu takip et17 eylul kuzum insallah ya
Yok pazartesi kendi doktorum çağırdı 14 gün sonra gel diye 15. Gün pazartesiye denk geliyo ya kuzum ondanDaha 5 güne o değer 100 olur nerdeyse benim ilk düşük yaptığım da günüm 1 hafta geçtiği halde 176 idi. Inşallah herşey güzel olacak pazartesi yine test yap değerler artıyo mu takip et
Ben bu gün sabah test yapmistim ya sonra baktım hayalî ikinci bi çizgi olmuş ondan sordum canim5 dk içinde cıktı hemen belirmedi 5 dk içinde belrdi canm kurudukcanetlesti
Daha güzel doktor kontrolü inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle bu arada doktorum beni de çağırdı 15 indeYok pazartesi kendi doktorum çağırdı 14 gün sonra gel diye 15. Gün pazartesiye denk geliyo ya kuzum ondan
Bana 14. Gunu gel bakıcaz bebek varmi yokmu diye ama pazar a denk geldiği için 15. Günde gidicem canisiDaha güzel doktor kontrolü inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle bu arada doktorum beni de çağırdı 15 inde
Büyük ihtimal henüz ultrasonda gözükmez kan tahlili ister büyük ihtimal yaa çok sevindim senin adına darısı bize inşallah dua et hamilelerin duası kabul olur derlerBana 14. Gunu gel bakıcaz bebek varmi yokmu diye ama pazar a denk geldiği için 15. Günde gidicem canisi
Rabbim sizede naısl etsin inşallah kuzum benim yaBüyük ihtimal henüz ultrasonda gözükmez kan tahlili ister büyük ihtimal yaa çok sevindim senin adına darısı bize inşallah dua et hamilelerin duası kabul olur derler
Allah tamamına erdirsin inşallah canım çok sevindim inş sorunsuz ilerler herşeyBana 14. Gunu gel bakıcaz bebek varmi yokmu diye ama pazar a denk geldiği için 15. Günde gidicem canisi
Inşallah kuzum sagolasn darısı basina insalalhAllah tamamına erdirsin inşallah canım çok sevindim inş sorunsuz ilerler herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?