- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
10 aylık evliyim...Klomene geçen hafta başladım günde iki kere içtim dün bitti perşembe günü doktorum ultrasonla bakıcam çatlama olmamışsa çatlatma iğnesi vurulcam...İnşallah bu ay yüzümüz güler hayırlı haberler alırız...
aa aynı gune denk gelıo muane gunlerımız bende klomen kullandm dr yumurtalara bakacak eger yumurta olusmadıysa ıgnelerle dewam edecek bana kalsa asılama yaptırırım da bakalım persembe ne olacak ınsallah guzel haberler alırız ya
Benim doktorumda üç ay klomen kullancaksın dedi... Üç ayın sonunda hamile kalamazsam rahim filmi çekilcem ve eşime bakılcakmış...En fazla bir sene oyalanıcam bu tedavilerle olmazsa tüp bebek tedavisine geçicem...
cnm bence rahım fılmı we sperm testı ıcın bekleme sorun neyse hemen cıksın ya esındeyse sorun bos yere zaman kaybı ben 2 yıl zaman harcadım rahım fılmı sperm testı temız cıktı bugunde dra gorundum masallah ıkı tane yeterı buyukluge gelen yumurtam war keske dr dan catlatma ıgnesı mı ısteseydım ya garantı olurdu olasılık artardı neyse ovulasyon testlerını yapacam sanırım
Merhaba Sibel hanım
Ben dün ve bugün dr gittim bir yumurtam olmuş dün 16.8mm di bugün 19.7mm olmuş çatlatma iğnesi vurulcam bugün sonraki üç gün çok önemli dedi...inşallah hepimiz için hayırlısı olur....
ve progestana başladım....
cok guzelmıs ınsallah tutar benımde 10. gun 18 dı sımdıye bıraz daha buyumustur ama bana catlatma ıgnesı wermedı drona canım sıkıldı
Kızlar bende ayın 13 ünden önce serephone hap kullandım 5 gün ve daha sonra doktor alttan baktı ultrasonla gayet ii sonuç almışsın dedi ve iğne verdi ovitrella olması lazım.13 ünde vuruldum iğneyi beklemedeyim... İğneden 5 6 gün sonra test yaptım silik çizgi cıktı iki gün üst üste. Dünde varla yok arası cıktı ikinci çizgi.Ve aksamdan hastanedeydimidrar yolu enfeksiyonu olmuşum Kasık ağrısından öldüm.Doktor kan ve idrar testlerinde gebelik varda diyemem yokda dedii sınırın az altında değer dedi.1 hafta sonra regl günüm bekliyorum. Allah herkese hayırlı birer evlat nasip etsin inşaallahh kimseyi korktuğu yere uğratmasın rabbimm...Bu duruma yakın durumu olan yorumlarınızı bekliyorum.
Aynen benimde kasık ağrım halen gecmedii üstüne yormak istemiyorum bekliyorum regli.Hayırlısı bakalımm :/
bana öyle bi hap vermedi o hap ne için ki ?
Biz tam 1 senedir düşünüyoruz ama olmadı.Doktora gittik vee tiroid tembelliği cıktı bendee önce guatr dedi kadın doğum hormon testinde sonra dahiliyeye yolladıoda öyle dedii ve kesin tedavi olmam lazımmış ömür boyu hap kullanacakmışım özellikle gebe iken önemliymiş cünki bebekde zeka geriliği yaparmış allahıma sükürler olsun simdi normale dönmüş zaten ilacı kullanırsam sıkıntı olmazmış.Rabbim büyük onu tedavi ettirdik.Eşimdede bendede bi problem cıkmadıı bakalım artık hayırlısı Allahtan :) İsteyen bizim gibi herkese nasip etsinn allahım...hayırlı sağlıklı sıhhatli inşallah :)Beklemekk zorr ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?