Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Cnm madem bu cuma belli degil önümüzdeki salı izin almaya calıs bu cuma alırsın dr olmaz bu defa salı hic alamazsın

kız bugun ızın aldım zor zoruna ıkıncı ızını wermezler cuma gunu belkı erken cıkarım dıye dusunuyorum bılmıyorum olmazsa bır ay daha ertelıcem kız dua et de benım ıcın bu ay su yarayı dondurayım ya

Hmm anladım cnmm bollll bollll dua edecem merak etme insallah daha fazla ertelemezsin bacım yaaa

Hmm anladım cnmm bollll bollll dua edecem merak etme insallah daha fazla ertelemezsin bacım yaaa

ınsallah kuuzum yaa senle konusmak cok ıyı geldı yaaaaa canım benım benım kocıs geldı ısten yemegını hazırlayım yarın yıne konusurz kız ıyı geceler optum datlum

selam selam kız sum sum benım pc kk ye gırmyodu gelemedım aradıgında hastahanedeydım grıp olmusum ıgne vurdurdum we yarama gelınce dondurdum dun cok buyuk oldugu ıcın bır seferde olmayabılır ıkı ay sonra tekrar gıdecem eger bıtmısse tedawıme baslıcaz bıtmemısse tekrar donduracaz haber wereyım dedım sızı cok ozledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…