Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Rabbim zamanı gelince vericek inşallah bizede vermezsede isyan etmek yok o öyle uygun görmüş demekki...vardır herşeyde bi hayır doğru zamanı Rabbim biliyo.. Bende herzaman dua ediyorum...arkadaşımın bi duası vardı arada söylerim onu...Allahım eşimle aynı evi paylaşıyoruz bizi bi aile yap bebeğimizle...

ben klomen kullanmadım da adetlerim düzene girsin diye progestan kullandım. karnım hiç böyle şişmemişti, kasıklarım hiç böyle ağrımamıştı. eşim askerde olmasına rağmen hamileyim sandım. birkaç hafta önce yanına gitmiştim... 3 gün üst üste sabah mide bulantısı ile uyandım. geceleri mide yanmasından uyuyamadım. oturduğum yerde uyuya kaldım. resmen hamile gibiydim ama değilmişim. bir daha asla progestan falan kullanmak istemiyorum. şimdi düzene girsin diye doğum kontrol ilacına başladım tekrar.

ama sen inşallah hamilesindir.

Hamileyimdir inşallah ama bu belirtiler için çok erken yumurtamı çatlatalı bir hafta bile olmadı günüme 13 gün var daha erken hamile belirtileri için... Demekki progestanın içindeki bi maddeye aşırı duyarlılığımız var çevremde kullananlara sordum hiiç böyle bi yan etkisi olmamış ve hamileyken kullanmışlar..

ben de eşimin yanına gitmiştim. hafta sonu beraberdik. geldikten 3 gün sonra başladı. adetimin 19. günü falandı. yaklaşık 10 gün yaşadım bu belirtileri. 4 kez test yaptım. ben de hiç bu etkileri yaşayan birini bulamadım. herkes düşük için kullanıyor çünkü. benim bedenim tepki gösterdi sanırım bu ilaca. ama sen tedavi görüyorsun hamile olma olasılığın yüksek. inşallah hamilesindir.. bu aydan sonra ben de klomene başlayacağım. bakalım ne olacak.

slm kızlar bende cumartesi klomene başlıcam 13. gün pazara geliyo dr a sordum pazartesi gel dedi iğne olduktan sonra hemen mi hamilelik olma ihtimali var yani ilşkiden sonra

slm kızlar bende cumartesi klomene başlıcam 13. gün pazara geliyo dr a sordum pazartesi gel dedi iğne olduktan sonra hemen mi hamilelik olma ihtimali var yani ilşkiden sonra

Benim doktorum iğne olduğum gün ve sonrasındaki üç gün birlikte olun dedi... günün 3-4 gün geçerse yada adet olursan gel dedi...

Son düzenleme:

Bugün doktoruma gittim ilacı fitil olarak kullanmamı söyledi yan etkisi daha az oluyomuş... eğer aynı şikayetler devam ederse akşamları sadece kullancam....Yok ya hamile olduğum için olduğunu sanmıyorum... İnşallah sende ilk ayda hamile kalırsın..

inşallah ya. nasip bakalım. sen de sonucunu bildir buradan, merak ederim. hakkında hayırlısı olur umarım. ama gönlündeki gerçekleşir de çok beklemezsin inşallah.

arkadaslar bende klomen kullandım bu ay bugun adet olmam gerikiyodu ama olmadım
eşimde sperm hareketi cok az bende bi sorun yok hala çözmüş degilim dktr bana nie klomen verdi anlamadım ::::)))

eşimde sperm hareketi cok az bende bi sorun yok hala çözmüş degilim dktr bana nie klomen verdi anlamadım ::::)))

klomen yumurtlamayanlara verilir. yumurtladığına emin misin? eğer yumurtladığın halde verdiyse ben de bilemedim şimdi.

klomen yumurtlamayanlara verilir. yumurtladığına emin misin? eğer yumurtladığın halde verdiyse ben de bilemedim şimdi.

Belki yumurtalarınız daha büyük birşekilde çatlarsa sperm sayısı az olsada döllenme şansı daha fazla oluyodur diye vermiştir doktorunuz..Benimki sadece bir tahmin

canım bizdede bi sorun yok butun tahlillerimiz falan temiz ama bende 3 aydır klomen kullanıyorum 1 ay yumurtamın catlayacagını bildigi halde catlatma ignesi kullandım catladı galiba klomenle daha fazla yumurta daha fazla gebelik sansımız oluyo benm sagda 3-4 tane olgun yumurtam vardı soldada 2 tane dusunsene hepsının tuttugu wuuuuww
hayırlısı hakkımızdan

canım insallah gelmez adetin
ama bende 3 aydır klomen artı progestan kullanıyorum benimde adetim 25 gun hep 3-4 gun gecıktı doktorumun dedıgıne gore 30 gune tamamlamakmıs nıyeti bende gunum gectı dıye kac tane tahlıle para verdım

progestan size yan etki yapıyomu

kızlar hayıt suyuna başladım az önce ilk kez içtim inşallah şifa olur formlarda şiddetle öneriyorlar aldığım yerde hemen sonuç alamazsın bi kaç ay ort. 3 ay kullanman gerekir dedi tadı çok iğrenç ya Allah ım çabalarımızın karşılığıı verir inşallah

hayıt suyunu bende duydum ama oturduğum yerde bulmam imkansız...bende arı sütüne başlıycam propolisli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…