Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

hadi hayırlısı inşallah güzel güzel haberler alırız heyecanlı bekleyiş az kaldı az :52::52::52:

aynı şeyi söylemişiz:34:
nasıl çıkmıyormuş sperm testinde herşey yaa komik bir yorum geldi bana sanki sorun olup olmadığı spermogram testinden anlıyorlar ona göre de diğer tetkiklere yönlendiriyorlar gen testi falan. Biz son bir senedir istiyoruz bebişi 5yıllık evli olmamıza karşın ilk dr.a gittiğimizde dr. istedi tetkikleri hemen kontrol edelim dedi erkenden öğrenelim bişey var mı yok mu iyiki de gitmişiz. Eşimin sonuçlarını elime alınca şoka girdim sonra da tedavi sürecimiz başladı böylelikle canım.
Spermler 72 günde bir yenilenir belki dr.un ondan bahsetmiştir. Tüp bebek yaparken de alınan spermlerin bir kısmı değerlendiriliyor:34:
Bu arada eşin eğer problem yaratmazsa eşine keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsin biz faydasını gördük adamcağıza hem enerji olur hemde süpermenleri hızlandırır sayılarını arttırır:34:

Bilmiyorum ya zaten bu ay olmazsa başka dr a görünmeyi düşünüyorum eşim keçibonuzuna başladı :) pekmez değil toz şeklinde süte karıştırılıp içiliyo bakalım artık neler olcak

benim olmadı adet oldum 3 yumurta oluşmuştu çatlamışta ama tutmadı bu ay da menegon iğne ve yine ovitrelle kullanacağım hayırlısı bende 6 sında çatlama iğnesi olmuştum sen test yaptır adet olmadığına göre hamilelik olabilir

yaptım cnm dün test yaptım malesef negatif ve bugun bende adet oldum 5.günümde pazartesi dr a gidicem bakalım ne yapacak... ben devlet has. gidiyorum o yüzden pek içime sinmiyo oldugum şehirde özel yok burda uygulanan tek tedavi de klomen+ovitrelle başka bişey denemiyorlar inş çok bekletmez bizi bebişlerimiz

dr şöye dedi sen düzenli adet görüyorsun yumurtalrında oluşuyo ve çatlıyo hormanlarında düşük değerler çıkabilir ama çok önemli olmayan düzeydedir hormonlarınada baksakta aynı tedaviyi uygulayacağız... birde neden döllenme olmamıştır diye sordum bazen spermler hareketleri yavaş oluyormuş yumurtaları delemiyormuş ya da denk gelmiyormuş eşimede test yaptırmıştık her şey normaldi sperm testinde her şey çıkmıyormuş ancak tüp bebekte ortaya çıkıyormuş şimdi buna kafam takıldı bu arada 11 aylık evliyiz ilk bi kaç ay korunduk sadece tedavidede bu 2. ayımız sizin tedavi süreciniz ne kadar oldu eşindeki sıkıntı nasıl anlaşıldı

bir çok şeyimiz aynı 11 aylık evlilik(ben hiç korunmadım)düzenli adet, yumurta gelişimi, çatlaması, eşimin herşeyi normal ama neden olmadıgını anlamıyorum ya bi sorun yok madem neden olmuyo... ve zaten yumurta oluşumu varken neden klomene ihtiyaç duyuluyo... bir sürü soru var aklımda

Bilmiyorum ya zaten bu ay olmazsa başka dr a görünmeyi düşünüyorum eşim keçibonuzuna başladı :) pekmez değil toz şeklinde süte karıştırılıp içiliyo bakalım artık neler olcak

o da iyi canım içsin de nesi olursa olsun benimki sadece pekmezini beğendi sadece onu yiyor bakalım hayırlısı ümitler bir daha ki aya kaldı dr.um da bu ay bekle bir daha ki reglinde gel dedi bekle bekle
Rabbim yardım etsin hepimize:16:

yaptım cnm dün test yaptım malesef negatif ve bugun bende adet oldum 5.günümde pazartesi dr a gidicem bakalım ne yapacak... ben devlet has. gidiyorum o yüzden pek içime sinmiyo oldugum şehirde özel yok burda uygulanan tek tedavi de klomen+ovitrelle başka bişey denemiyorlar inş çok bekletmez bizi bebişlerimiz

canım ya canını sıkma daha yeni başladık tedaviye senelerdir uğraşanlar var benim olduğum ildede bir tane özel hastane var
ve dr um test falan yapmıyo sadece ilaç veriyo bende bu ay olmazsa memlekete gidip bi dr a görüncem benim teşhis yumurtlar tembel yani ilç kullanmadan az büyüyo ve hamilelik yüzdesi düşük oluyo dr normal yollada hamilede kalabirsin dedi ama kesinat yok bu arada evet ortak yönlerimiz var tedavi ve evlilik süresi sen kaç yaşındasın yaşta etkili hamilelik için

o da iyi canım içsin de nesi olursa olsun benimki sadece pekmezini beğendi sadece onu yiyor bakalım hayırlısı ümitler bir daha ki aya kaldı dr.um da bu ay bekle bir daha ki reglinde gel dedi bekle bekle
Rabbim yardım etsin hepimize:16:

canım amin amin inşallah en kısa zamanda hamile kalırız gelişmelri yaz haberleşiriz

slm kızlar
dün iğnem bitti yanlarımda arada ağrı oluyo ve vücudumda şişlik oldu bunlar geçen ayda olmuştu inşallah yumurtalar büyüyordur

canım ya canını sıkma daha yeni başladık tedaviye senelerdir uğraşanlar var benim olduğum ildede bir tane özel hastane var
ve dr um test falan yapmıyo sadece ilaç veriyo bende bu ay olmazsa memlekete gidip bi dr a görüncem benim teşhis yumurtlar tembel yani ilç kullanmadan az büyüyo ve hamilelik yüzdesi düşük oluyo dr normal yollada hamilede kalabirsin dedi ama kesinat yok bu arada evet ortak yönlerimiz var tedavi ve evlilik süresi sen kaç yaşındasın yaşta etkili hamilelik için

23 yaşındayım ben evet yeni başladık tedaviye benim yumurtalar fazlasıyla gelişiyo ben de yarın gidip konuşcam doktorumla klomen kullanmak istemiyorum sadece yumurta takibi yapcam gerekirse ovitrelle olurum artık stres yapmıyorum zaten oluruna bırakıcam birkaç ay daha bekliycem olmazsa sonra iyi bi dr a başvurucam

aranıza yeni katıldım 2 yıl oldu evleneli bir yıl önce 6 haftalıkken düşük yaptım 1 yıldırda hamile kalamıyorum.tedaviye başladım hafif bi tembellik var dedi doktor ama 3 aydır hamile kalamıyorum 3 ay serephene kullandım ilk kez bu ay çatlatma iğnesi kullandım ama malesef bugün adet oldum çok kötüyüm strese giriyorum artık bana yardım edin

Son düzenleme:
aranıza yeni katıldım 2 yıl oldu evleneli bir yıl önce 6 haftalıkken düşük yaptım 1 yıldırda hamile kalamıyorum.tedaviye başladım hafif bi tembellik var dedi doktor ama 3 aydır hamile kalamıyorum 3 ay serephene kullandım ilk kez bu ay çatlatma iğnesi kullandım ama malesef bugün adet oldum çok kötüyüm strese giriyorum artık bana yardım edin

canım sıkma canını canını sıkarsan adetin görülür bu şekilde kafana takmaman lazım herşey sende bitiyo

Son düzenleme:

ne güzel ama bak bir defa hamile kalmışsın demekki zor değil hamile kalman

ne güzel ama bak bir defa hamile kalmışsın demekki zor değil hamile kalman

inşallah zor değildir.tedaviden önce başka bir doktora gidiyordum ve rahim filmi istedi bende korkumdan çektirmedim doktorumu değiştirdim şimdi kararsız kaldım çekinmeli miyim sizce

inşallah zor değildir.tedaviden önce başka bir doktora gidiyordum ve rahim filmi istedi bende korkumdan çektirmedim doktorumu değiştirdim şimdi kararsız kaldım çekinmeli miyim sizce

ama önceden hamile kalmışsın bence çektirmene gerek yok yinede sen bilirsin tabikide ama bazende dr tavsiyesine uymak lazım :34:

ben olsam çekerim zararı yok aksine faydası var rahim filmi özerine hamile kalan çook insan var

slm berkk
Canını sıkma en azından önceden hamile kalmışsın demek ki olmayacak bişey değil tedavini takip et olur inşallah bak hiç hamile kalamayanlar var bende dahil :(((

Arkadaşlar merhabalar.18 aylık evliyim geçen sene mayıs ayında bebeğimin kalbi karnımda durduğu için küretaj olmak zorunda kaldım. Daha sonrada doktorum 3 ay korunma verdi.Sonraki 6 aydada bebeğiniz olmazsa tekrar gel dedi.Tabi bu arada rahatsızlığım olmadığı için doktora gitmedim eşimle sürekli denedik.Ancak geçen ay doktor değişikliği yapmaya karar verdiğimizde şuanki doktorum gerekli bütün tetkikleri yaptıktan ve rahim filmimi çektikten sonra tüplerimin kapalı olduğunu, küretajdan sonra bu tür komplikasyonların olabileceğini, filmden sonrada tüpleri açtığını şuan herhangi bir sorun olmadığını söyledi.Reglimin 5.günü klomene başladı ve 5 gün devam ettim mayıs ayının 25 inde çatlatma iğnemi oldum ve progestana başladım.Söylenen zamanlarda birlikte olduk.Tabi bu süreden sonra sizler gibi bende stresli ve umut dolu günlerin içine girdim. Sizlerin yaşadığı birçok karın ağrısını ve baş dönmesini yaşadım.Fakat bunlar progestanın etkileriymiş sanırım. Sanki adet olacakmışım gibi adet sancım oluyor.Bugün iğne vurunuşumun 10.günü dayanamayıp idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.Umutlarım kırıldı.Anlaşılan oki iğnedeki hcg hormonun etkiside geçmiş. Sizce şuan bu testi yapmam için çok erkenmiydi. Lütfen cevap yazın. Rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla hepimizin yüzü gülsün inşallah.

Arkadaşlar merhabalar.18 aylık evliyim geçen sene mayıs ayında bebeğimin kalbi karnımda durduğu için küretaj olmak zorunda kaldım. Daha sonrada doktorum 3 ay korunma verdi.Sonraki 6 aydada bebeğiniz olmazsa tekrar gel dedi.Tabi bu arada rahatsızlığım olmadığı için doktora gitmedim eşimle sürekli denedik.Ancak geçen ay doktor değişikliği yapmaya karar verdiğimizde şuanki doktorum gerekli bütün tetkikleri yaptıktan ve rahim filmimi çektikten sonra tüplerimin kapalı olduğunu, küretajdan sonra bu tür komplikasyonların olabileceğini, filmden sonrada tüpleri açtığını şuan herhangi bir sorun olmadığını söyledi.Reglimin 5.günü klomene başladı ve 5 gün devam ettim mayıs ayının 25 inde çatlatma iğnemi oldum ve progestana başladım.Söylenen zamanlarda birlikte olduk.Tabi bu süreden sonra sizler gibi bende stresli ve umut dolu günlerin içine girdim. Sizlerin yaşadığı birçok karın ağrısını ve baş dönmesini yaşadım.Fakat bunlar progestanın etkileriymiş sanırım. Sanki adet olacakmışım gibi adet sancım oluyor.Bugün iğne vurunuşumun 10.günü dayanamayıp idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.Umutlarım kırıldı.Anlaşılan oki iğnedeki hcg hormonun etkiside geçmiş. Sizce şuan bu testi yapmam için çok erkenmiydi. Lütfen cevap yazın. Rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla hepimizin yüzü gülsün inşallah.

umutsuzluğa kapılma lütfen umarım hamile kalırsın tekrar, keşke idrar erkenden idrar testi yaptırmasaydın ama bu mesajı 7 gün önce yazmışın peki şimdi sonuç ne? gittin mi doktora. Umarım sende bende bebişlerimizi alırız kucağımıza :)

tekrar test yaptınmı merak ettim inşlh güzel cevap yazarsın

Back
X