- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
Kist vardı cnm gecen sene bi kac ay tedavi gördüm yok oldu igne kullandımmm kız oruc ayından sonra hic gitmedim zaten daha adetim her ay gecikir benim baskentten sekiz ekime gün verdiler
Ayy bacim benim sagol ya gercekden bizde seni swviyoruz gercekden sevindim bunu duydugima
Amaann iki ay sonra nese hayirlisi sana adet duzenleyici vermediler mi hic baci kiz benimde duzensizlifim vardi dizenletici vwrdi dr oyle dizeldi simdide ne oluyo bilmiyom
Sizde sagolın cnmmmmbenim esim hep bana cok safsın herseyi iyi zannediyon diyo :26::26 yüzden hiiic korkmayın
Verdi kuzumm ama kar etmiyokız ben tedaviyi bırakınca diger ay yine gecikiyo o yüzden sürekli tedavi olmam lazım kız temmuz sonundan beri bekliyom ha dr profesör olunca bekleyen coookkk
Ayy ole deme kiz bizimnicimizde kotulukbolsa sana karsi zaten ozur dilimeyiz hangi birimiz saf defiliz ki hepimiz ayniyiz hwrkezi kendimiz gibi sanip doat biliyoz bazen sonra arkamizdan vueuyolar valla heo iyilikden kaybediyoz bizleer
Kiz sen yoksa cok mu stres yapiyonda bole oluyo kafaya falan mi takiyon yoksa lan sen
Saka kızz iyi olmanız aranıza almazdınız cnmmm amaaaan biz iyi olalım da Allah karsımıza iyileri cıkarır
Kız tedavi görmedigim ay hiiic aklıma gelmiyo ama tedavi oldugum aylar hic aklımdan cıkmıyo ne yapayımmmm
Dusunmeyecen isde kuzi rahat olacan salacan kendini kafaya takarsan hic olmazmis sikintili oldugun anlarda ole
Bacım ben cıkayım uyku bastırdı bugün biraz yogundum da yorulmusum
Tam kuzu hadi sana iyi uykular optum cok iyi gecelwr yarin gorusmek uzre
Ben pko hastasıyım bu ay serophene basladım aynı anda 2 tane içtim bugün 14.günüm doktorum gün aşırı ilişki dedi 21.gün kontrole gitcem benim gini brkleyen varmı kızlar
Haber verdiysen gelirler birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?