Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Kist vardı cnm gecen sene bi kac ay tedavi gördüm yok oldu igne kullandımmm kız oruc ayından sonra hic gitmedim zaten daha adetim her ay gecikir benim baskentten sekiz ekime gün verdiler

Amaann iki ay sonra nese hayirlisi sana adet duzenleyici vermediler mi hic baci kiz benimde duzensizlifim vardi dizenletici vwrdi dr oyle dizeldi simdide ne oluyo bilmiyom

Amaann iki ay sonra nese hayirlisi sana adet duzenleyici vermediler mi hic baci kiz benimde duzensizlifim vardi dizenletici vwrdi dr oyle dizeldi simdide ne oluyo bilmiyom

Verdi kuzumm ama kar etmiyo kız ben tedaviyi bırakınca diger ay yine gecikiyo o yüzden sürekli tedavi olmam lazım kız temmuz sonundan beri bekliyom ha dr profesör olunca bekleyen coookkk

Sizde sagolın cnmmmm benim esim hep bana cok safsın herseyi iyi zannediyon diyo :26::26 yüzden hiiic korkmayın

Ayy ole deme kiz bizimnicimizde kotulukbolsa sana karsi zaten ozur dilimeyiz hangi birimiz saf defiliz ki hepimiz ayniyiz hwrkezi kendimiz gibi sanip doat biliyoz bazen sonra arkamizdan vueuyolar valla heo iyilikden kaybediyoz bizleer

Verdi kuzumm ama kar etmiyo kız ben tedaviyi bırakınca diger ay yine gecikiyo o yüzden sürekli tedavi olmam lazım kız temmuz sonundan beri bekliyom ha dr profesör olunca bekleyen coookkk

Kiz sen yoksa cok mu stres yapiyonda bole oluyo kafaya falan mi takiyon yoksa lan sen

Ayy ole deme kiz bizimnicimizde kotulukbolsa sana karsi zaten ozur dilimeyiz hangi birimiz saf defiliz ki hepimiz ayniyiz hwrkezi kendimiz gibi sanip doat biliyoz bazen sonra arkamizdan vueuyolar valla heo iyilikden kaybediyoz bizleer

Saka kızz iyi olmanız aranıza almazdınız cnmmm amaaaan biz iyi olalım da Allah karsımıza iyileri cıkarır

Ben pko hastasıyım bu ay serophene basladım aynı anda 2 tane içtim bugün 14.günüm doktorum gün aşırı ilişki dedi 21.gün kontrole gitcem benim gini brkleyen varmı kızlar

Ben pko hastasıyım bu ay serophene basladım aynı anda 2 tane içtim bugün 14.günüm doktorum gün aşırı ilişki dedi 21.gün kontrole gitcem benim gini brkleyen varmı kızlar

Cnm tedavin hayırlı olsun insallah olumlu sonuc alırsın ben suanda beklemedyim 21. Günü genellikle kan testi yapıyorlar yumurta catlamıs mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…