Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

hani kaçırmayayım diye kullanıyorum ama eşiminde sayı-hareketlilik sıkıntısı olduğu için hergün bize sıkıntı oluyor gün aşırı çalışıyoruz biz:34: bakalım hakkımızda hayırlısı

Benim eşime henüz bakılmadı üç ay klomen tedavisinden sonra bakılcak...İnşallah gerek kalmaz

Böyle aydınlatıcı bir şekilde anlattığınız için teşekkür ederim.Ben de ilk kez geçen ay klomen+çatlatma iğnesi (ovitrelle) kullandım, ama malesef olmadı. Şimdi bu ay da doktora gidip bunları kullanayım mı bilemedim, kararsız kaldım. Sizin ilişki düzeniniz gün aşırı mıydı? A yrıca inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. AMİN...

Rica ederim. Ben de bu tedaviler ve araştırmalarla çok uzun zaman geçirdim ve şimdi herkese biraz olsun fikir vermek istiyorum.

Öncelikle Allah herşeyi en hayırlı zamanda nasip etsin.
Sakın kendinizi sıkıp strese girmeyin. Daha başındasınız moralinizi sakın bozmayın.Ben bütün klomen ve çatlatma iğnelerimi öğlen saat 12 gibi yatırıyordum ve dr bana ertesi aksamdan başlayarak gün aşırı deniyorduk. Sonunda 3. çatlatma iğnemi olup onun da tutmadığını öğrenince çok üzüldüm. Başka bir dr a gidip aynı anda da Preseed jeli denemek için karar verdim. Şimdi çatlatma iğnesi olsanız da her kadının yumurtasının çatlama zamanı fark ediyor. BU jel hem rahim içi florasını düzenleyip aynı zamanda da spermlerin çatlamış olan yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor. Hamileliğimin olduğu ayda iğneyi olmadan önce ki akşam jelli kullanarak ilişkiye girdik. Sonra ertesi gun öğlen gibi iğne oldu o gün bekledik ertesi gün tekrar jeli kullanarak birlikte olduk sonra tekrar bir gun bekledik. Ama lütfen unutmayın ki bu herkese göre farklılık gösterebilir. Jeli kullandığı ilk ay hamile kalanlar olsa da ilkin de kalamayanlarda var.
Her şey nasip kısmet. İnşallah sizin güzel haberinizi de en yakın zamanda alırız.

25 nisanda 2.kez ovitrelle oldum sonra duphatson içtim o da biteli 4 gün oldu artık test yapsam mı yoksa bekliyeyim mi kızlar? ben artık çok yoruldum da kafam durdu sizler bana yardımcı olun... o doktora gidip kapıda beklerken yanımdan karnı burnunda geçenleri gördükçe artık geriliyorum...

merhabalar;
birkaç aylık araştırma sonunda 21.gün progestan sonucum düşük olduğuna karar verildi ve buay yumurta takibiyle birlkte önümüzdeki ay klomene başlayacağım bende.ayrıca sağ tüpümde tıkanıklık olduğu ortaya çıktı.ilk gittiğim dr.laporoskopi yaptırmamı istedi yumurta takibi yapmadan daha,bende olmak istemediğimden başka Dr.a gttim şimdi p.tesi adetin 13.gibi yumurtaların büyümesine bakacak dün gittiğimizde 9.günüydü 6-7-8mm civarındaydı yumurtalar.inş.büyürler ve çatlarlar.
sizlerle konuşup tecrübelerinizden yararlanmak isterim...

MERHABA BAYANLAR

ben aranıza yeni katıldım pco luyum geçen yıl başladım tedavime daha önceleri ismi duyulmuş bir doktora gidiodum acıbadem hastanesine bana çatlama iğnesi yaptı rahim filmi çekti sonrasında aşılama dedi bende başka doktora gitmeyi tercih ettim bana pcolusun dedi ilk onda öğrendim sonrasında biraz kilomda var ama yınede tedavime başladı şeker hapı dıaformin verdi ve klomen akşamlar 2 adet adetin 5.günü başlayıp 5 gün kullandım o ay hamile kaldım.kalp atışlarını duydum sonra 8 haftalıkken kaybettim.4 ay ara verdik şimdi muayene için gittim 3 tane yumurtam olduğunu söyledi ve klomen +glukophage verdi 2 gün sonra tekrar gidicem yumurtalara bakıcak acaba 3 yumurta dedi ya çoğul gebelik olabilirmi arkadaşlar

arkadaşlar pazartesi çatlama iğnesi oldum ağrı falan yok acaba çatlama olmadı mı iğneden kaç gün sonra çatlama gerçekleşiyor bilen var mı

MERHABA BAYANLAR

ben aranıza yeni katıldım pco luyum geçen yıl başladım tedavime daha önceleri ismi duyulmuş bir doktora gidiodum acıbadem hastanesine bana çatlama iğnesi yaptı rahim filmi çekti sonrasında aşılama dedi bende başka doktora gitmeyi tercih ettim bana pcolusun dedi ilk onda öğrendim sonrasında biraz kilomda var ama yınede tedavime başladı şeker hapı dıaformin verdi ve klomen akşamlar 2 adet adetin 5.günü başlayıp 5 gün kullandım o ay hamile kaldım.kalp atışlarını duydum sonra 8 haftalıkken kaybettim.4 ay ara verdik şimdi muayene için gittim 3 tane yumurtam olduğunu söyledi ve klomen +glukophage verdi 2 gün sonra tekrar gidicem yumurtalara bakıcak acaba 3 yumurta dedi ya çoğul gebelik olabilirmi arkadaşlar

klomenin prospektüsünde çoğul gebelik şansı %10 olduğu yazıyo yani çoğul gebelik olma ihtimali düşükte olsa var

MERHABA BAYANLAR

mrhaba bende pco luyum bu seker haplarını neye gore verıyor doktorlar bılıyormusunuz acaba

MERHABA BAYANLAR

Merhaba Kızlar;

Bu topiğe yazmayalı bayağı oldu...

Klomeni kullandım fakat vajinal ultrasonla bakıldı..iki gün üst üste bende işe yaramadı maalesef...Bir tane yumurtam vardı ve o da kalitesizdi...:(

bu adet ne zaman gelir? 28inde çatlatma iğnesi oldum hap biteli bir hafta oldu geçen ay 8 inde olmuştum 18inde de olmazsa test yaptırayım değil mi?

Arkadaşlar Merhaba;

Bende geçen ay klomen tedavisine başladım.1,5 senelik evliyim.İlk 3 aydan sonra hiç korunmadık ama hamile kalamadım. Geçen ay doktora gittiğimde doktorum herhangi bir problem olmadığını söyledi.Hormon testi istedi. Reglim 3 gün sürdüğü için 3. gün hormon testini yaptırdım. Doktor yumurtlama güçlüğü çektiğimi söyledi. Klomene başla günde 2 kere alacaksın dedi.Pazartesi başladım ve bitirdim.Ayın 14-15 i gibi gel, yumurtaların çatlamamışsa iğne ile çatlatacağız dedi. Ancak ben o tarihlerde şehir dışından olacağım için gidemeyeceğim. 16.sında gitmemin bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağını sordum. 13 ünden sonra gün aşrı ilişkiye girin 16 sında da gel dedi. Çocuğumuzun olmadığını anlamamız uzun sürdü. Doktora gidene kadar hiç istemiyordum erken diyorum çocuk için. Sanki istediğimde hemen çocuk sahibi olabilecekmişim gibi... Ama şimdi günler geçmek bilmiyor. Bu süreçler beni korkutuyor...

Arkadaşlar Merhaba;

Bende geçen ay klomen tedavisine başladım.1,5 senelik evliyim.İlk 3 aydan sonra hiç korunmadık ama hamile kalamadım. Geçen ay doktora gittiğimde doktorum herhangi bir problem olmadığını söyledi.Hormon testi istedi. Reglim 3 gün sürdüğü için 3. gün hormon testini yaptırdım. Doktor yumurtlama güçlüğü çektiğimi söyledi. Klomene başla günde 2 kere alacaksın dedi.Pazartesi başladım ve bitirdim.Ayın 14-15 i gibi gel, yumurtaların çatlamamışsa iğne ile çatlatacağız dedi. Ancak ben o tarihlerde şehir dışından olacağım için gidemeyeceğim. 16.sında gitmemin bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağını sordum. 13 ünden sonra gün aşrı ilişkiye girin 16 sında da gel dedi. Çocuğumuzun olmadığını anlamamız uzun sürdü. Doktora gidene kadar hiç istemiyordum erken diyorum çocuk için. Sanki istediğimde hemen çocuk sahibi olabilecekmişim gibi... Ama şimdi günler geçmek bilmiyor. Bu süreçler beni korkutuyor...

Mrb seher bende 11 aylık evliyim bi kaç ay korunduk bıraktık ama bebek olmadı yumurta tembelliği var ben klomeni günde 3 kez kullandım 6 sında çatlama iğnesi oldum bekliyorum ağrım falan olmadı endişeliyim acaba çatlama olmadı mı senin hisslerini çok iyi anlıyorum inşallah bi gün olur beklemek çok zor :(

cok guzelmıs ınsallah tutar benımde 10. Gun 18 dı sımdıye bıraz daha buyumustur ama bana catlatma ıgnesı wermedı dr :( ona canım sıkıldı

arkadaşım bende klomene başladım.mayısın 12si yanı dün günde 1 tane yutuyorum ne kadar kullanmam gerektiğini bilmiyorum doktor tedavisiz kullanıyorum onca doktora gittim hiçbiri bişiy yapmadı ne yumurtlama takvimi ne yumurtlama hapı hiçbişiy yapmadılar bir sorun yok deyip duruyorlar 3 ay önce eşim ameliyat oldu çift taraflı her zaman ilişkiye giriyoruz.fakat hayla bebişimizi tutturumadık:=)kısmet ne zamansa o zaman diyorum ama cabada göstermek istiyorum arkadaşlar yardımcı olun ne yapmalıyım.eşini bekliceksin demeyin bana beklemekten artık yoruldum

doktor kontrolü olmadan bu ilaçları kullanmamalısın çünkü kist yapabiliyo bunun takibi lazım bir doktora git lütfen bildiğim kadarıyla ameliyattan 6 ay falan gevmesi gerekiyo

arkadaşım bende klomene başladım.mayısın 12si yanı dün günde 1 tane yutuyorum ne kadar kullanmam gerektiğini bilmiyorum doktor tedavisiz kullanıyorum onca doktora gittim hiçbiri bişiy yapmadı ne yumurtlama takvimi ne yumurtlama hapı hiçbişiy yapmadılar bir sorun yok deyip duruyorlar 3 ay önce eşim ameliyat oldu çift taraflı her zaman ilişkiye giriyoruz.fakat hayla bebişimizi tutturumadık:=)kısmet ne zamansa o zaman diyorum ama cabada göstermek istiyorum arkadaşlar yardımcı olun ne yapmalıyım.eşini bekliceksin demeyin bana beklemekten artık yoruldum

Dr gözetimi olmadan kullanmak yanlış ilacın dozuna dr karar verir mesala ben günde 3 kez kullandım belki sana bir tane yetersizdir boşuna ilaç almış olursun hem neticede ilaç bu her hangi bir yan etki olabilir dr a git acele ettiğini klomen kullanmak istediğini söyle durumu değerlendirecektir

Back
X