Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

slm arkadaslar ben gecen ay cocuk ıcın doktora gıttım yumurtamın olmadıgı ıcın klomen verdı bıttıktn sonra gıttım 16 bı yumurtam oldugunu ertesı gun ılıskıye grmemı ıns olacagnı dedı o ay olmadı adet oldugumda tekrar gttm catlamanın olmadıgını 18 mm yukseldıgını eger tedavıye devm ederse kırs olacgnı soyledı tedavı ye devam etmedı ama acıklamada yapmadı bnm cocugum olmayacagı anlamına mı gelıyo

s.alykm hanımlar ne yapacağımı şaşırdım..bunaldım artık. temmuzda 2 yıllık evli olacaz inş.hiç korunmadık 3 ay kadar en başta sadece ..4 ay önce dr gittim önce eşime test yapıldı temiz çıktı anormallik yok. bana baktı yumurtaların tembel dedi 1. ay klomen kullandım çatlatma iğnesi aldım daha garanti dedi dr. bebek olmadı kist yaptı 2 ay adet olmadım kist oluşmuş meğer doğum kontrol ilacıyla kist gitti 2. ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yine tutmadı ...Rabbimin dediği olur ama teslimiyet noktasında sınkıntı yaşıyorum.rahim filmi mi çektirsem klomene devam mı bilemedim...dr a göre rahimde bişi yok sadce yumurtalar tembel ama ...sabır sabır..sabretmek çok zor.artık özellikle eltimin çocuklarından nefret etmeye başladığıı farkettim.psikolojim bozuldu...ne yapmalıyım...

rahim filmi mi
klomen mi...klomen bi işe de yaramıyo boşu boşuna puff sabır...

arkadaşlar klomen + iğne kullandım amaaa 6 yumurtam olmasına rağmen olmadı ve adet olup 2.gün doktora gittim ve yumurtam çatlamadığı için 5 cm kist oluşmuş doktorum doğum kontrol hapı verdi onu kullanırsam kistimin kaybolucağını söylediii .acaba kist başka ne ile çabuk kaybolur bana yardım ederseniz sevinirimmm ....((

s.alykm hanımlar ne yapacağımı şaşırdım..bunaldım artık. temmuzda 2 yıllık evli olacaz inş.hiç korunmadık 3 ay kadar en başta sadece ..4 ay önce dr gittim önce eşime test yapıldı temiz çıktı anormallik yok. bana baktı yumurtaların tembel dedi 1. ay klomen kullandım çatlatma iğnesi aldım daha garanti dedi dr. bebek olmadı kist yaptı 2 ay adet olmadım kist oluşmuş meğer doğum kontrol ilacıyla kist gitti 2. ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yine tutmadı ...Rabbimin dediği olur ama teslimiyet noktasında sınkıntı yaşıyorum.rahim filmi mi çektirsem klomene devam mı bilemedim...dr a göre rahimde bişi yok sadce yumurtalar tembel ama ...sabır sabır..sabretmek çok zor.artık özellikle eltimin çocuklarından nefret etmeye başladığıı farkettim.psikolojim bozuldu...ne yapmalıyım...

rahim filmi mi

Aleyküm slm. Bence bi süre daha doktorun dediğini yapsan iyi olur gibi geliyo.
ben de seninle hemen hemen aynı durumdayım. 2 yıllık evliyim ve 7 ay korundum. Bu ay ilk defa klomen kullandım, sonucunu bekliyorum. Ama hiçbir belirti yok. Çatlamadı gibi bi his var içimde. Allah isteyen kimseyi bekletmesin. Ben ilk defa bu sitede duydum rahim filmi nedir nasıl çekilir bilgi verebilir misin?

merhaba bende aranıza yeni katıldım kendimi bildim bileli pko hastasıyım ilaçsız hiç adet olmadım 8 yıl diane 35 kullandım 1 yılı geçgindir evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri çocuk istiyoruz 3 kez klomen kullandım ikisinde yumurtalıklarım klomene aşırı cevap verdi sonuncusunda hiç cevap vermedi 14 ml kaldı büyümedi bu aydan sonra bizde gonal f ve ovitrelle ile aşılama deneyeceğiz Allah isteyen herkese nasip etsin ben aşılamadan çok korkuyorum ağrı olur mu diye :( birde aşılamanın şansı yüzde kaç acaba çok ümitlenmek istemiyorum

Ben bu ay ilk kez Klomenve catlatma ignesi kullandim.bir yildir cocuk olmuo.Dr um eger bu tedavi yanit vermezse hemen rahim filmi cekicem dedi.yumurtalarda ya da spermde bi sorun yok.sadece prolactin Sut hormonum yuksek oldugu icin (60cikti) dostinex kullaniorum..klomeni 2-3 ay kullanmanizi ve rahim filmi cektirmenizi tavsiye ederim..insllah tuplerim aciktir..Rabbim isteyen herkese bebek versin insallah..

bende pko oldgumu yeni öğrendim sayılır. Bu ay ilk kez klomen kullandımbitti 3gün snra bugün doktoruma gttm bi yumurta 11,7 mm olmş cuma bidaha göreyim dedi neyi görmeyi bekliyr bu tedavi süreci nasıl işliyr arkadslr doktorum telaşlandrmamak için sanrım sonrasndan hiç bahsetmiyor. Sonraki aşama iğne mi olcak tek ymurta olması kötü bşy mi daha çok sayıda mı olmalıydı bilgilerinizi paylaşın lütfen :18:

slm arkadaslar ben gecen ay cocuk ıcın doktora gıttım yumurtamın olmadıgı ıcın klomen verdı bıttıktn sonra gıttım 16 bı yumurtam oldugunu ertesı gun ılıskıye grmemı ıns olacagnı dedı o ay olmadı adet oldugumda tekrar gttm catlamanın olmadıgını 18 mm yukseldıgını eger tedavıye devm ederse kırs olacgnı soyledı tedavı ye devam etmedı ama acıklamada yapmadı bnm cocugum olmayacagı anlamına mı gelıyo
Canim klomen gibi ilaclar bazen yumurtayi guzel buyutuyor ancak catlamama riski var..o zamanda bir iki ay dogum kontrol haplari Ile catlayamayan yumurtalari yani kistleri dusurmeye ugrasiosun..yani bebek ruyana biraz ara veriosun..AMA bu cocuk sahibi olamazsin demen diil Canim..moralini bozma..forumlarda ne dertler var..

rahim filmi mi
Klomeni vucut bagisiklik yapio die en cok uc kez veriyolar genelde cnm..devam edip etmemene Dr un karat verir AMA rahim filmi konusunda israrci ol..eger tuplerde problem yoksa hem kafan rahatlar hem rahim filminde enjekte edilen sivinin tuplerde kismi tikanikliklari actigi soyleniyor.gebelik kolaylasabilir.ayrica dr gozetiminde yine klomen catlatma ignesi kullanabilirsin..gecmis olsun..

bende pko oldgumu yeni öğrendim sayılır. Bu ay ilk kez klomen kullandımbitti 3gün snra bugün doktoruma gttm bi yumurta 11,7 mm olmş cuma bidaha göreyim dedi neyi görmeyi bekliyr bu tedavi süreci nasıl işliyr arkadslr doktorum telaşlandrmamak için sanrım sonrasndan hiç bahsetmiyor. Sonraki aşama iğne mi olcak tek ymurta olması kötü bşy mi daha çok sayıda mı olmalıydı bilgilerinizi paylaşın lütfen :18:
Canim 11,7 lik yumurta henuz kucuk demek.yaklasik 17-20 arasi olunca olgunlasmis sayiliyorlar ve yapilan vajinal ultrason sonunda dr un kendi kendilerine catlayabileceklerse bir sey yapmior..aksi takdirde catlatma ignesi yapiyor..bazen catlayabilecek duzeyde olmalarina ragmen garanti olsun diye ya da catlayamazlarsa kist olusabilir die yine catlatma ignesi yapabiliyorlar..ve en sonunda esinle birlikte olma takvimi olusturuyo sana..catlatma ignesinden sonra 15 gun icinde regl olmazsan gel Dior :) hayirli bebisler insallah... :)

He unutmadan..ten yumurta olmasi kotu degil..6 yumurtasi olup hicbiri dollenemeyen de var, tek yumurta Ile gebe kalan da..benim Su an iki yumurtam var mesela ve umutluyum :)

He unutmadan..ten yumurta olmasi kotu degil..6 yumurtasi olup hicbiri dollenemeyen de var, tek yumurta Ile gebe kalan da..benim Su an iki yumurtam var mesela ve umutluyum :)

Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inş..bakalım yarın gidicem ama iğne yaparsa kaç gün içinde ilişki dio ki haftasonu 2günlk yolculuk var müsait olma ihtimali yok tövbeler olsun ne zormuş daha yaşım 25 ama ya olmazsa die korkuyo insan hayrlsıyla isteyen herkesin bebişleri olsun inş. bide şu soğan kürü cidden işe yarıyo mu bilen var mı ?

Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inş..bakalım yarın gidicem ama iğne yaparsa kaç gün içinde ilişki dio ki haftasonu 2günlk yolculuk var müsait olma ihtimali yok tövbeler olsun ne zormuş daha yaşım 25 ama ya olmazsa die korkuyo insan hayrlsıyla isteyen herkesin bebişleri olsun inş. bide şu soğan kürü cidden işe yarıyo mu bilen var mı ?

Genelde soyle Dior Dr :
Igne yapildigi gun iliski yok.ignenin bi gun oncesi ve igneden sonraki 36.saatte iliski.sonra 15 gun boyunca gun asiri iliski.
Ya da,
Ignenin bi oncesi, ignenin yapildigi gun ve ertesi gun iliski.sonra gun asiri dewam..
Su 36 saat olayi kesin AMA, onu belirtiiim.
Sogan ve incir kürlerini duydum cnm AMA yapmadim

arkadaslar ben onceden yazmıstım o doktorum devamlı klomen verıyodu 3 ay oldu bı fayda goremedım baska bı doktora gıttım bu sefer augnucaston ve yumurtalık ıcın bı hap verdı bende catlamadıgını dedım otekı doktorda bu ay gel bakalım dedı eger catlamıyosa ıgnemı yapacak acaba

arkadaslar ben onceden yazmıstım o doktorum devamlı klomen verıyodu 3 ay oldu bı fayda goremedım baska bı doktora gıttım bu sefer augnucaston ve yumurtalık ıcın bı hap verdı bende catlamadıgını dedım otekı doktorda bu ay gel bakalım dedı eger catlamıyosa ıgnemı yapacak acaba

ewt cnm ıgne yapar catlatma ıgnesı o zaman yumurtan mutlaka catlar

Kızlar moralinizi bozmayın..ben ilk kez kullandım klomen ve cat. Iğnesini ve gebeyim. cok şükür. Allah size de tattirsin insallah..

Kızlar moralinizi bozmayın..ben ilk kez kullandım klomen ve cat. Iğnesini ve gebeyim. cok şükür. Allah size de tattirsin insallah..

senın adına cok sewındmmm cnm benım yaaa sag salım kucagına almayıda nasıp etsın allahımmm darısı ısteyen cocuk hasretı ceken herkesı wersınnn

cnm 36 saat sonra ılıskı onerıyor kı aman aksatmayın sakın onemlı 36 saat we sonrası dıkkat edın ınsallah tutar

canımm ya çok sevindimm :) Rabbim sağlıklı sıhhatli doğurp büyütmeyi nasip etsin inş.. kaç gün snra öğrendin gebeliği ayın 17sinde oldum ovitrelle yi ay sonu gel dedi doktorum ama belli olur mu ki?

slm bende bir klomen bir aşılama geçirdim yımırtalarım iyidi ama tutmadı hz Allahın takdiri bakalım inş bu sefer hayırlısı le bu sefe tutar

sümeyyemm nımetımmm :D artık burdayızzzz ınsallah bu topık bıze ugurlu gelırde hamıs kalırızzz yenı bı sayfaaaa gruplasma yok herkesın bacımız kardesımız olacak artık ohhhh yaaa artık tedawı sureclerımızıııı baslatıyoruzz wwe beklıyorz

Back
X