- Konu Sahibi Huzurumsun01
bacımmmsssııınnnnnnn benim ya sibelin de elektriği gitmiş dün benim di şimdi onun![]()
Evettt yarın da sıra bende ama beni etkilemez cünkü tabletten giriyommmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacımmmsssııınnnnnnn benim ya sibelin de elektriği gitmiş dün benim di şimdi onun![]()
İnsallah cabuk gelir elektrik benim kocis uyudu istedigim kadar buradayım![]()
benimkide uyudu vallada sibelle şu an konuşuyorum telde geç gelir dedi![]()
Evettt yarın da sıra bende ama beni etkilemez cünkü tabletten giriyommmm![]()
Nimettt kocan ameliyat olmus galiba cooook gecmis olsun cnm insallah faydası olur ameliyatın
Ayyy hadi yaaa nazar degdi bi türlü bir araya gelemiyok kıııızzzz![]()
heyoooooo geldımmmmDD gıcık oldum su elektırıgeee yaaa
D cagrı atıyom nımet necagrı atıyon la dıyo gulmekten öldüm yaa
DD sumeyye ye atıyom bız topıkteyız gelsene dıyo
D kızlar sızı yerım yaa hıc gulecegım yoktu D:
evet canım bayramdan 2 gün önce oldu çok şükür onuda atlattık şimdi 3 ay iğne kullanacak 10 günde bi r iğne vurulacak spermler için dr verdi şimdi tedavi sırası onda ben sıramı savdım ama benim de ayın 25 inde adet olmam lazım olursam dr a gideceğim 3.günü bende ekstradan tedavi göreceğim işi hızlandırıyorum nasıl ama![]()
evet canım bayramdan 2 gün önce oldu çok şükür onuda atlattık şimdi 3 ay iğne kullanacak 10 günde bi r iğne vurulacak spermler için dr verdi şimdi tedavi sırası onda ben sıramı savdım ama benim de ayın 25 inde adet olmam lazım olursam dr a gideceğim 3.günü bende ekstradan tedavi göreceğim işi hızlandırıyorum nasıl ama![]()
Coook güzelll kız bende hızlandırdım hem ben hem esim tedavi olacaz esimin de sayıları tekrar düsmüs yaaa peki tek taraflı mı ameliyat oldu cift taraflı mı ameliyat öncesi sayı kactı
bnde haftaya salı gıdıyorum drrr ınsallah heen dondurma ıcın gun werır su yaradan kurtulayım dua edın de yaaa onumdekı engeller kalksın artık bundan sonra bı kere daha klomen denıcem bu sefer catlatma ıgnesını ıstıcem olmadı hemen asılamaya gececem boyle beklemekle olmuyo artık ıhmal etmek yokk kızlarrrr tamam mıı
Kız ne bilelim elektrigin gittigini bende diyom niye cagrı atıyo![]()
Tmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzz böyleolmamıza az kaldııııııı biri sen biri ben biri nimettt
![]()
tek taraflı sol tarafındaydı sperm sayısı normaldi haraketsizlik vardı drlar engel değil ama çocuğunuz geç olmasına neden olur dedi bizde olduk bebiş hemen gelsin die drlar 3 ay içinde hamile kalabileceğimi söledi ama hayırlısı ya![]()