- Konu Sahibi bebetommmm
-
- #39.981
rabbim korusun sizi
canımm ben çatlama iğnesi oldumm yaaa...çatladımı çatlamadımı diye bakacak...ama benim göbeğimde ağrı varr..sanırımm kist oluştuu...sancı değill ama kasıklarımın üstünde bi ağrı var genel bi ağrı...
canımm rabbim şifasını versinn..inşallah herşey yolunda gider ve bebeğin vakitli doğarr...
allah bebeğini ve anneciğini korusun.....hersey yoluda gider insallah.
kalbini rahat tut canım inşallah yavruna zamanında kavuşursun geçmiş olsun stres yapma kendinide yormaaaa
Hülya kızı saglickla kucgna alcn Allahn izniyle. . .sen kendine dikkat et
Allah yardımcın olsun canım. İnş. zamanı gelince normal,sağlıklı bir doğum yapar sağ salim kurtulursun. :)
sağol canlarımmmmmm allah razı olsun sizlerdennnnn iyiki varsınızzzzzzzz allah hepimizin yardımcımız olsunnnnnnnnn allah gönlünüze göre versinnnnnnnnnnnnHulyacim saglicakla bebisi iyi vakti zamani saati gelince kucagina alirsin insallah
canım hayırlı olsun çatlama iğnesi olmuşsunnnnn inşallahh bebişin seninle olsunnnnn buarada 36 saat içerisinde çatlarrr bugünleriii kaçırmayınnnnnnnnnnnnKızlar bugün hayırlısı-afiyetlisiyle çatlatma iğnemi vurundum. Bu çatlatma iğnesi hemen mi çatlatır? Yoksa yarın filan mı etki eder?
ha senin bi kızın mı var ?
Ben eşime gebe olduğumu öğrendikten sonra, ilk dogum günündene demek canım benımmm
ben de coook sevındım senın o mutlu sesını duyunca :)
kendı heyecanlarımı hatırladım
hayırlısı ıle salı ya da crs keseyı de bı gorun ınsallah..esın nasıl oldu:)
ılk heyecanları gectı mı?gozyasları durdu mu sevıncten ? :)
ben ılk gece uyuyamamıstım,sankı ne yöne yatsam bebege zarar verecekmısım gıbı hıssedıodum
Üzerinde babam beni seviyooooo yazan bi bebek zibini aldim elif :)
Hem bebeğine aldığım ilk hediye oldu,
Hem de esim bayildiiiii :)
Insallah keseyi de ardından bebeği de göreceksin cnm..
Konuştuğumuz gibi ...
Cnm her sey normal..kızlar sonuçları aldım 229,67 ye yükselmiş , ilki 140 çıkmıştı sizce nasıl ? ilk testi akşam 5 te vermiştim bunu sabah 9 da verdim yani aradaki zaman tam 2 gün değil 1,5 gün oluyor
Sen haftaya gideceğini randevuna odaklan...
Koy elini tahminin üzerine..
Bol bol dua oku, SALAVAT çek taze anne :)
Cnm benim...slm kızlar o tatlı kızımı gördümm yüzünü göstermedii ama ayaklarını gördükk bebişim kilosu 687 gr bende kansızlık çıktıııı.. buarada kızlar erken doğum riskim devam ediyorrrrrr düşünün doktoruma sordum doğum ne zaman yapıcam dedim bana dediki senin doğum yapacağın tarih belli değilll heran erşey olabilir dediii haftada bbir iğne vuruyorummmmmmm..kızlar bize çok dua edinnnnn kıyamam ben kızımaaaaaaaa
Rabbim korusun sizi...
Dualarimdasiniz..
Gunaydin canim...günaydın hanımlarrr
Kızlar bugün hayırlısı-afiyetlisiyle çatlatma iğnemi vurundum. Bu çatlatma iğnesi hemen mi çatlatır? Yoksa yarın filan mı etki eder?
gunaydinnn
cildiyeden randevu almistim.suratim sivilce dolu.doktor merhem falan verir oraya gidiorum simdi.
bu ay doktora gitmicem 3.gun serophene baslicam.zaten 13-14.gunlerde buyuo.ins kendiliginden catlar.normaldede doktor catlatma ignesi yapmicakti zaten bu ay ama hazir gitmisken yapti.sonra da duphaston icicem.artik tedaviyi bilioruz zatenkist olursa da sansimiza artik.
kızlarrrrr ben geldimm dr dann....yumoşumm çatlamışş..bundan sonrası nasip dedi allaha kalmışş...
sancılar iğnenin etkisiymişşş...ben kist diye korktumm...yaaa bidee bendeo yumurtaakı gibi denen şey olmamıştı ondan tırsmıştımm..ama demekki olmadanda çatlıyormuşşş
yok deniz yaaaa.regl olcam kesin.cok agrim war.sokulup gelecek.
aslinda gelmisken tahlil yaptirim dedim ama 75 tl dediler vazgectim
yumurta akı olmadıysa nasıl oldu canım bu sayfayıda izliyorum benklomen kullanmıştım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?