- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
- 123
- Konu Sahibi bebetommmm
-
- #40.021
aayyyyyyyyyy şirineeeeeeeeeee...hurmaa derkenn...şuu turuncu meyve hurmayı mı dedinnnnnnnnnnnnnnn...........
ayy allah affetsinn onu pek yiyemiyorumm...eşimin zoruyla yedim bikaç kez okadar...bende medine hurması sandımm..ben ondan yesem olmazmıııı
Ben Medine hurmasını doğuma yakın zamanda yenir diye duydum. Öncesinde yemek pek iyi değildi galiba.
YUmurtaların büyüklüğünü bu kez sormadım. Birkaç tane gösterdi. bizim için 18'den büyük olanlar önemli dedi. Biri de kendiliğinden çatlamış.
Yalnız doktor ısrarla ağrı olur diyor. Ben de ağrı hissetmiyorum. Bu yüzden yumurtalar hiç büyümüyormuş gibi geliyor. Kızlar sizlerde de mi ağrı oluyor?
benimki cennet hurmasıydı evet Medine hurması hakkındada güzel şeyler okudum Hz Meryem'e tavsiye edildiği rivayet olmuş
hadi hayırlısı inşallah büyüyorlardı çatlamışsA belki de hamilesindirrr
ağrı ne zaman oluyormuş ? benim 2 gündür varda gribim felan üşüttüm mü diyordum
Ayy, inşallah ama zannetmiyorum. Sanki ben hiç hamile olamayacakmışım gibi geliyor. Nedense kendimi koyverdim. Şarkıdaki gibi kapıldım bahtın rüzgarına gidiyorum. :)
Yumurta çatlarken rahimde ağrı oluyormuş. Ben de olmadı. Ya da ben farketmiyorum. Kasıkların mı ağrıyor? Üşütmüş olabilirsin. Çünkü çatlama ağrısı uzun süren bir ağrı değil anlık bir ağrı galiba.
bazen benimde moralim çok bozuluyor bıkıyorum kendimden lakin
Allahtan umut kesilmez ve her şeyde hayır vardır
anlıkmı
ozaman ben ya üşüttüm onlarıda yada pkodan ağrıyorpofffffffffff
Selam kızlar
nasılsınzı bakım...
Kızlar ben ptt alımlarına başvurmuştum. Olmuş...hafta ıcı evraklarımı hazırlayıp 11 kasımda goreve baslayacagım.. Memleketıme atandım... Esımden bır sure ayrı olacagım... Bu yuzden cocuk işini rafa kaldırdıkhakkımda hayırlısı olur ınsallah... Gıdecegım yerde ınternetım olmayabılır. Bu haftada aarar ara gırer yazarım sıze... Sızlerı takıp edıyor olacagım:)
iyi senin adina sevindim memur oluyosun anladigim kadariylaAma esinde de ayri duscekmissini hayirli hasretli bulusmalarda bebis belki supri yapar size
kız yan yana gelmeyınce nasıl olacak o bebeksevındım desem yalan olur ....
ayyyy yazmayı özlemişim buraya
elif yeni işin hayırlı olsun Hakkınızda hayırlısı olsun...
ben hala hastalanmadım adet sökücünün sonuncusunu çarşamba sabahı içmiştim elifyeşillerden sonra belki bende haileyimdir diye hayaller kurar oldum
Deniizzz nasılsın canım
Hamdolsun bende iyiyim canımİyim canim sen nasilsin dondunmu eve
iyi gez bakalim :)Hamdolsun bende iyiyim canım
İstanbuldayım canım hala salı günü Ankaraya geçicez ayın 16sında falan eve dönücez
Selam kızlar
nasılsınzı bakım...
Kızlar ben ptt alımlarına başvurmuştum. Olmuş...hafta ıcı evraklarımı hazırlayıp 11 kasımda goreve baslayacagım.. Memleketıme atandım... Esımden bır sure ayrı olacagım... Bu yuzden cocuk işini rafa kaldırdıkhakkımda hayırlısı olur ınsallah... Gıdecegım yerde ınternetım olmayabılır. Bu haftada aarar ara gırer yazarım sıze... Sızlerı takıp edıyor olacagım:)
kimler gelmiş kimler .... Özledik kıııızzzz.inş sana da bebiş sürpriz yapar cnmayyyy yazmayı özlemişim buraya
elif yeni işin hayırlı olsun Hakkınızda hayırlısı olsun...
ben hala hastalanmadım adet sökücünün sonuncusunu çarşamba sabahı içmiştim elifyeşillerden sonra belki bende haileyimdir diye hayaller kurar oldum
Deniizzz nasılsın canım
Burdayım cnm, malum iştearzu kiz burdamisin
Burdayım cnm, malum işte
Sana da iyi geceler cnm, bebişe iyi bak :)) ben de yatıyorum birazdan. Dün gece hiç uyumadım nerdeyseneyse sen gecmisi okuyon galiba ben uyucam iyi geceler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?