Gebeliğe Hazırlık klomen ile hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğneden sonra kasıklarınızda sürekli bir ağrı oldu mu benim hiç geçmeyen sızlama ve batma var
Benim öyleydi canm 2 gün sonra geçti bugün daha iyiyim şükür oturamadım zaten hep uzandim ama aşağıdan yukarı zonkluyo du resmen

Yani 26mm olan yumurta işe yarar mı demek istediniz? Arkadan gelenler işe yarar mı sizce 12 15 ve 12 olanlar ?

Bende çatlatma iğnesi oldum iğne öncesi de iğne günü de ilişki yaşadık ama bilmiyorum etkileyecek mi olumlu veya olumsuz yaşayıp göreceğiz hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah
Amin allahım yardım etsin bize, en yakın zamanda anne olalım hayırlısıyla

Brn iğneyi 11 kasımda oldum o günden beri hiç boş bırakmadık bilmiyorum olur mu
Merhaba ben iğneden 1 gün once iğneden 36 saat sonra ve sonrasında gün aşırı 3 4 kez oldu 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba ben iğneden 1 gün once iğneden 36 saat sonra ve sonrasında gün aşırı 3 4 kez oldu 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İğneden ne kadar sonra öğrendin hamileliğini

Ben 11 kasımda iğnemi oldum o günden beri hep birlikte olduk ama bazen sağımda bazen solumda iğne gibi ağrı var üşütmüş gibi oluşmamı acaba diye kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum
Bi kaç güne kontrole gitmeni tavsiye ederim canım çatlamış mı diye baktır bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyomuş iğneden sonraki belirtiler seni yanıltmasın vücudunda hcg hormonu var kendini hamile zannediyo en erken 13. Güne kadar bekleyip öyle kan ver negatif çıkarsa 1 2 güne tekrar ver

İdrar testi yapmış mıydın

Kızlar selam 12 kasımda çatlatma iğnesi olmustum. 26mm olan yumurta kafamı karıştırmıştı ama sağolsun burada yorum yazanlar biraz moralımı yükseltti. Çatlamış mı diye doktora gittim bu sabah. 26mm olan çatlamış. Arkadan gelen yumurta boyutunu da begendı doktorum bunlar içinde 10 gün boyunca gün aşırı ilişki olsun dedi. Haftaya pazartesi tekrar gel tekrar bakalım bu arkadan gelenlere dedi. Çatlatma iğnesi arkadan gelenlerin florasını bozar mı dedim hayır endişe etme dedi. Aranızda var mı ilk yumurtası çatlayıp tekrar arkadan gelen de çatlayıp çoğul gebelık yaşayan? Bir de arkadan gelen yumurtaların çatlaması için ne yapmam gerek ? Havuç yiyin diyordu bir yerde okudum.

Bakalım artık hayırlısı olsun haftaya tekrar doktora gideceğim. Insallah hepımız de güzel haberler verelım birbirimize

Benim olmadı malesef bu ay adet oldum ☹ inşallah sizlerden hayırlı bir haber alırız .
Rozalin hakkında hayırlısı olsun. Allah daha güzelleştiriyordur ınsallah. Sağlıklı uzun ömürlü güzel kaderli hayırlı evlatlar nasıp etsin. Evet çok üzülüyoruz her regl de ama allahım şunu şunu istiyorum deyip sana emanet ettim sen çöz sen nasip et demek gerekmiş. Ne kadardır istiyorsunuz ? Hsg fln baktırdın mı? (Bu arada bunları yazmış olabılırsın belkı tekrar soruyorum bu sorular yıpratıyorsa seni hiç cevap yazma canım)

Buraya çoktandır girmiyordum baya kişi hamile kalmış çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…