- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Benim öyleydi canm 2 gün sonra geçti bugün daha iyiyim şükür oturamadım zaten hep uzandim ama aşağıdan yukarı zonkluyo du resmenKızlar iğneden sonra kasıklarınızda sürekli bir ağrı oldu mu benim hiç geçmeyen sızlama ve batma var
Yani 26mm olan yumurta işe yarar mı demek istediniz? Arkadan gelenler işe yarar mı sizce 12 15 ve 12 olanlar ?Yumurtalar her gün 2 mm büyüyor tabi ki işe yarar benim 12,mm yumurtayı baza alarak tedaviye devam etti ama sizin 26 mm yumurta çok iyi birde sperm sayısında azalma oluyor en iyi verim alabilmek için iki gün sonraki ilişki deniliyor o yüzden doktor öle demiştir
AminBende çatlatma iğnesi oldum iğne öncesi de iğne günü de ilişki yaşadık ama bilmiyorum etkileyecek mi olumlu veya olumsuz yaşayıp göreceğiz hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah
Brn iğneyi 11 kasımda oldum o günden beri hiç boş bırakmadık bilmiyorum olur muBenim öyleydi canm 2 gün sonra geçti bugün daha iyiyim şükür oturamadım zaten hep uzandim ama aşağıdan yukarı zonkluyo du resmen
8 kasımda iğne oldum 10 kasımda aşılama oldum 24unde test yapicam bakalım olur olur nasip kısmet bu işler allh buyukBrn iğneyi 11 kasımda oldum o günden beri hiç boş bırakmadık bilmiyorum olur mu
7 8 gün sürdü bende o ağrı sonrasında 3 gün kadarda ara ara olmuştuKızlar iğneden sonra kasıklarınızda sürekli bir ağrı oldu mu benim hiç geçmeyen sızlama ve batma var
Merhaba ben iğneden 1 gün once iğneden 36 saat sonra ve sonrasında gün aşırı 3 4 kez oldu 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBrn iğneyi 11 kasımda oldum o günden beri hiç boş bırakmadık bilmiyorum olur mu
Çok mutlu oldum inşallah bende iyi haberler alırımMerhaba ben iğneden 1 gün once iğneden 36 saat sonra ve sonrasında gün aşırı 3 4 kez oldu 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba ben iğneden 1 gün once iğneden 36 saat sonra ve sonrasında gün aşırı 3 4 kez oldu 2 gün önce hamile old
Çok mutlu oldum inşallah bende iyi haberler alırım
uğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İğneden ne kadar sonra öğrendin hamileliğiniMerhaba ben iğneden 1 gün once iğneden 36 saat sonra ve sonrasında gün aşırı 3 4 kez oldu 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
14. Gün kahverengi leke geldi sonra karamel rengine dönmüştüİğneden ne kadar sonra öğrendin hamileliğini
İnşallah canım çok saolÇok mutlu oldum inşallah bende iyi haberler alırım
Ben 11 kasımda iğnemi oldum o günden beri hep birlikte olduk ama bazen sağımda bazen solumda iğne gibi ağrı var üşütmüş gibi oluşmamı acaba diye kendimi düşünmekten alıkoyamıyorumİnşallah canım çok saolsen ne durumdasın şuan
Bi kaç güne kontrole gitmeni tavsiye ederim canım çatlamış mı diye baktır bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyomuş iğneden sonraki belirtiler seni yanıltmasın vücudunda hcg hormonu var kendini hamile zannediyoBen 11 kasımda iğnemi oldum o günden beri hep birlikte olduk ama bazen sağımda bazen solumda iğne gibi ağrı var üşütmüş gibi oluşmamı acaba diye kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum
İdrar testi yapmış mıydınBi kaç güne kontrole gitmeni tavsiye ederim canım çatlamış mı diye baktır bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyomuş iğneden sonraki belirtiler seni yanıltmasın vücudunda hcg hormonu var kendini hamile zannediyoen erken 13. Güne kadar bekleyip öyle kan ver negatif çıkarsa 1 2 güne tekrar ver
Benim idrar testim hep pozitif çıkıyodu kanda negatif çıktığı gün bile idrar testlerine güvenme bence direk kan verİdrar testi yapmış mıydın
Tabi kiYani 26mm olan yumurta işe yarar mı demek istediniz? Arkadan gelenler işe yarar mı sizce 12 15 ve 12 olanlar ?
Rozalin hakkında hayırlısı olsun. Allah daha güzelleştiriyordur ınsallah. Sağlıklı uzun ömürlü güzel kaderli hayırlı evlatlar nasıp etsin. Evet çok üzülüyoruz her regl de ama allahım şunu şunu istiyorum deyip sana emanet ettim sen çöz sen nasip et demek gerekmiş. Ne kadardır istiyorsunuz ? Hsg fln baktırdın mı? (Bu arada bunları yazmış olabılırsın belkı tekrar soruyorum bu sorular yıpratıyorsa seni hiç cevap yazma canım)Benim olmadı malesef bu ay adet oldum ☹inşallah sizlerden hayırlı bir haber alırız .
Buraya çoktandır girmiyordum baya kişi hamile kalmış çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler tebrik ederimMerhaba ben iğneden 1 gün once iğneden 36 saat sonra ve sonrasında gün aşırı 3 4 kez oldu 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?