Klomen ile hamile kalanlar

mrhaba arkadaşlar benimde 2 klomen kullanışım ilkinde hamile kalamadım ondan sonraki ay doktor klomen vermedi hamile kaldım sonra bebeğim düştü şimdi 3 yumurtam oluştu BATa 7 gün var bende ara sıra sırt ağrısı göğüs agrısı ve sarı akıntı var ama hamiş değilmişim gibi geliyor

canım karamsar olma inşallah hamilesindir benimde bat 6 ocak inşallah ikimizde hamileyizdir

merhabalar bugun doktoruma gıttım reglının 6 gunydu1 gun gec klmıssın ama olsun dedi. başladık cumartesı gunu gel dedı iğnemı vurucak sızce. nasıl işliyor prosedür merakdayım yanaklarıma ateş bastı gergınlıkten

Bende bu ay klomene basladim bide folik asit verdi doktrm besinci gunu icmeye basladm ama doktor bidaha gel falan demdi bana

Bende bu ay klomene basladim bide folik asit verdi doktrm besinci gunu icmeye basladm ama doktor bidaha gel falan demdi bana
cnm ilacın bitince 2gün sonra git yumurta takibine geldim bu ay klomen kullandım dersin yumurtalarına 2günde bir bakıtacaksın 20mm de iğne vuruluyo inş..büyürlerde iğne olursun gazan mübarek olsun :)

ilaçlar bitince 3 gün sonra git doktora eğer yeterince büyüdüyse çatlatma iğnesi verecektir. Eğer yeterince büyümediyse 2 gün sonra yine gel diyecektir. İlla ovitrelle yazdırıcam diye direnme pregnyl de aynı işi görüyor. Ovitrelle sadece 3 kere verilebiliyor haberin olsun.

Iyi aksamlar ovitrelle igneyi 6kez kullanma
Iyi aksamlar ovitrelle igneyi raporlu 6kez kullanma hakkiniz var.ben 6hakkimida bitirdim bidaha kullanirsam raporsuz ucretli alicam

cnm aadet oldunmu merak ettim ben adet oldum çünkü :)
merhabalar ben başka topikteyimde klomen ve çatlatma iğnesini kaçıncı kullanışınız ve yaşınız kaç bu arada...yumurtalık durumunuz nasıl....arkadaşları takip ediyorum bilgi verirseniz sevinirim...

Ben alti aylik evliyim kizlar hic korunmadim ama hamile kalamadim doktora gttim iste klomen verdi acele mi ettim sizce aslinda illa ilac falan ver cocugum olsun diye biseyde demedimhani belki pko ne bilim kist bisi vardr diye ogrenmek istemistm valla klomeni verdi sonuncusunu da ictim hayirlisi bakalm

cnm 1 sene hiç korunmadıysan tedaviye öyle başlıyolar benim 1 senem dolmadan doktor tedavi olmaz bekle demişti sana nasıl klomen verdiler şaşırdım acele etmişsin bence biraz bekleseydin hyrlısı hakkında

merhabalar ben başka topikteyimde klomen ve çatlatma iğnesini kaçıncı kullanışınız ve yaşınız kaç bu arada...yumurtalık durumunuz nasıl....arkadaşları takip ediyorum bilgi verirseniz sevinirim...
cnm ben 27 yaşındayım 1 kere klomen kullandım ve yumurtam 17mm olduğu için iğne olmamıştım.aralıkta 2ci kere klomen kullandım ve 20mm yumurtam oluştu ve ogün iğne oldum ama tutmadı adet oldum yumurtam sağlıklı hiç bi problemimiz yok eşim ve benim allahu teala nasibimize ne zaman yazdıysa ogün hamile kalırım inş.. bu ay klomen yazmadı vajinal iltihap olduğu için ilaç kullanıyorum şubat adetimde gel klomen yazıcam dedi hyrlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…