Klomen ile hamile kalanlar

anladım canım çok sağol kısmet Allahtan artık bende 23 yaşındayım ilk klomen ve iğne vurundum 21mm ken kısmet artık...

bacılar bana ıgne vurdu doktorcugum yumurtalarım cok ıyıymıs hatta bana ıkız beklıyrum snden bu ay dedı ama zor kı sperm sayımız az :'( kafayı yıyecegım tamamıyle yıprandım aglamaktan. 10 gun nasıl gecıcek bılmıyrum

Allah ol desin yeterki cnm uzulme sen stres yaparsan hamile kalamazsin ben gecen ay catlatma ignesi oldum ve hamile kalamadim cnku ck stresliydm surekli kan testi yptrdim artik kollarim mosmor oldu kan vermkten..sakin stres ypma takvime bakma rahatla ins hamile kalirsin.alkah hepimize tontiş evlatlar versin

amin ablacım yok ben test yaptırmk ıstesem esım bırakmaz uzulurum dıye ama ara da olmadık yerde aglama tutuyor inşaallah hepimize mevla cennet meyvesını kıyıpda nasip eder

amin ablacım yok ben test yaptırmk ısesem esım bırakmaz uzulurum dıye ama ara da olmadık yerde aglama tutuyor inşaallah hepimize mevla cennet meyvesını kıyıpda nasip eder
Aminnnnn cnm ins. A en adetinin gecmesini bkle ben gecen ay klomemle catlatma ignesi oldum adetimden 1gun once oldum bu ilac er ken yaptirdi galiba.

Aminnnnn cnm ins. A en adetinin gecmesini bkle ben gecen ay klomemle catlatma ignesi oldum adetimden 1gun once oldum bu ilac er ken yaptirdi galiba.

ablacım buılaç zaten ıçımı dısımı degıstırdı cok usuyen ben simdi ateş basmalarıyla ugrasıyorum bu gunde gözlerim karadı elım ayagım tıtredı ıgneyı daha vurulalı 1 hafta oldu ama ılacııgnesı ayrı dert. mevlam doktoralara düşürmeden bızı annae yapar ınsallah hayırlısı ıle sende bende tum ısteyenlere de verır

Cnm igneden olduguna eminmisin belki hastasindir bnde aralikta igne oldum ama sadece kasikvagrim olmuştu. Ins cnm ins hepimizde evlat sahibi oluruz

Cnm igneden olduguna eminmisin belki hastasindir bnde aralikta igne oldum ama sadece kasikvagrim olmuştu. Ins cnm ins hepimizde evlat sahibi oluruz

yok ablacım ya hasta degılım normalde doğalgazım 3. derecede çalıstırırım sımdı kapatıyorum ve ev halen sıcak gelıyor başkaları üşüyor ben yanıyorum resmen. bide acayıp yemege basladım kımılerı klomen kılo yaptı bende dedı ama bılmemıycem artık kasık agrısını doktora sordum agrı yapıyorsa çatlama olmus demektır cok sevındım dedı bılemıycem artık 1 hafta da da hamılelık belırtısı olmaz herhalde yanı

Bilmiyormki bn cat.ignesi olduktan snra acayip ekşi seyler yedim her gun 1lt salgam suyu iciyodm dusun jerkeste farkli etkiiler yaratıyor demekki

Arkadaslar merhaba, öncelikle Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. 5 aydır korunmuyorum sık sık esimle birliktelik yaşıyoruz. Doktorun sorun olmadığını söyledi ve klomen verdi bende kullandım bugün adetimin 11 gunu yumurtaların 14 mm olmuş. Sizce güzel mi ? 3 gün sonra tekrar gel dedi. 18 19 ideali catlatma iğnesi mutlaka isteyeyimmi. Birde Pkolu değilim ama adetm duzensiz. Enfeksiyon var bende birde hem idrar hem vajinal doktor cipro antibiyotik verdi. Şuan kullanmanın bi sıkıntısı olurmu sizce doktor olmaz dedi. Allah hepimize yardımcı olsun. Çok istiyorum bebek. Tabi mevlam ol derse olur.

Hayirlisi cnm bn 18aydir korunmuyorum ve saglik prblemimizde yok allahin takdiri 2k e z klomen kullandim aralikta cat.ignesi de oldum olmadi mevlam neylerse guzel eyler buy i k bi coskuyla bekliyoruz zamanimizin gelmesini.allah isteyen her cifte bebis versin (AMIN)

Unuttum yazmayi bu ay tekrar klomen kullanmaya basladim ins bu ay o bebis bu göbüşe girecek:)

Unuttum yazmayi bu ay tekrar klomen kullanmaya basladim ins bu ay o bebis bu göbüşe girecek:)

İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artik. Benden yaşça büyük görümcem kocaman kistleri olduğu halde hemen hamile kaldı evliliğinin 3. Ayında demekki Allah ol derse oluyor biz ne kadar ugrassakta zamanını beklemek lazim. Benim yumurtam simdi catliyor normalde ama yinede ihtimal adetin düzensiz belki catlamaz iğne isteyecem artik. Bu ay ilk denemem olcak inşallah son olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…