- 9 Haziran 2014
- 264
- 105
- 43
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
anladım canım çok sağol kısmet Allahtan artık bende 23 yaşındayım ilk klomen ve iğne vurundum 21mm ken kısmet artık...cnm ben 27 yaşındayım 1 kere klomen kullandım ve yumurtam 17mm olduğu için iğne olmamıştım.aralıkta 2ci kere klomen kullandım ve 20mm yumurtam oluştu ve ogün iğne oldum ama tutmadı adet oldum yumurtam sağlıklı hiç bi problemimiz yok eşim ve benim allahu teala nasibimize ne zaman yazdıysa ogün hamile kalırım inş.. bu ay klomen yazmadı vajinal iltihap olduğu için ilaç kullanıyorum şubat adetimde gel klomen yazıcam dedi hyrlısı allahtan
stres yapma cnm bebek istiyosan rahat ol inşallah bebeşin gelirKurt düstü icime hic boyle yapmazdm sorgulamadan ictim ilaci doktorun kafa da ayni benim kafadan heralde off
hayırlısı canım eğer bu ay tutmazsa üzülme ben birdahaki ay tekrar klomen kullanıcam yılmak yok yola devamanladım canım çok sağol kısmet Allahtan artık bende 23 yaşındayım ilk klomen ve iğne vurundum 21mm ken kısmet artık...
Allah ol desin yeterki cnm uzulme sen stres yaparsan hamile kalamazsin ben gecen ay catlatma ignesi oldum ve hamile kalamadim cnku ck stresliydm surekli kan testi yptrdim artik kollarim mosmor oldu kan vermkten..sakin stres ypma takvime bakma rahatla ins hamile kalirsin.alkah hepimize tontiş evlatlar versinbacılar bana ıgne vurdu doktorcugum yumurtalarım cok ıyıymıs hatta bana ıkız beklıyrum snden bu ay dedı ama zor kı sperm sayımız az :'( kafayı yıyecegım tamamıyle yıprandım aglamaktan. 10 gun nasıl gecıcek bılmıyrum
Allah ol desin yeterki cnm uzulme sen stres yaparsan hamile kalamazsin ben gecen ay catlatma ignesi oldum ve hamile kalamadim cnku ck stresliydm surekli kan testi yptrdim artik kollarim mosmor oldu kan vermkten..sakin stres ypma takvime bakma rahatla ins hamile kalirsin.alkah hepimize tontiş evlatlar versin
Aminnnnn cnm ins. A en adetinin gecmesini bkle ben gecen ay klomemle catlatma ignesi oldum adetimden 1gun once oldum bu ilac er ken yaptirdi galiba.amin ablacım yok ben test yaptırmk ısesem esım bırakmaz uzulurum dıye ama ara da olmadık yerde aglama tutuyor inşaallah hepimize mevla cennet meyvesını kıyıpda nasip eder
Aminnnnn cnm ins. A en adetinin gecmesini bkle ben gecen ay klomemle catlatma ignesi oldum adetimden 1gun once oldum bu ilac er ken yaptirdi galiba.
Cnm igneden olduguna eminmisin belki hastasindir bnde aralikta igne oldum ama sadece kasikvagrim olmuştu. Ins cnm ins hepimizde evlat sahibi oluruzablacım buılaç zaten ıçımı dısımı degıstırdı cok usuyen ben simdi ateş basmalarıyla ugrasıyorum bu gunde gözlerim karadı elım ayagım tıtredı ıgneyı daha vurulalı 1 hafta oldu ama ılacııgnesı ayrı dert. mevlam doktoralara düşürmeden bızı annae yapar ınsallah hayırlısı ıle sende bende tum ısteyenlere de verır
Cnm igneden olduguna eminmisin belki hastasindir bnde aralikta igne oldum ama sadece kasikvagrim olmuştu. Ins cnm ins hepimizde evlat sahibi oluruz
Bilmiyormki bn cat.ignesi olduktan snra acayip ekşi seyler yedim her gun 1lt salgam suyu iciyodm dusunyok ablacım ya hasta degılım normalde doğalgazım 3. derecede çalıstırırım sımdı kapatıyorum ve ev halen sıcak gelıyor başkaları üşüyor ben yanıyorum resmen. bide acayıp yemege basladım kımılerı klomen kılo yaptı bende dedı ama bılmemıycem artık kasık agrısını doktora sordum agrı yapıyorsa çatlama olmus demektır cok sevındım dedı bılemıycem artık 1 hafta da da hamılelık belırtısı olmaz herhalde yanı
Bilmiyormki bn cat.ignesi olduktan snra acayip ekşi seyler yedim her gun 1lt salgam suyu iciyodm dusunjerkeste farkli etkiiler yaratıyor demekki
Karamsar olma bence mutluluk kapini her an calabilirşalgam bende de vardı ama normal seyler hıc heveslenmıyorum
Karamsar olma bence mutluluk kapini her an calabilir
Hayirlisi cnm bn 18aydir korunmuyorum ve saglik prblemimizde yok allahin takdiri 2k e z klomen kullandim aralikta cat.ignesi de oldum olmadi mevlam neylerse guzel eyler buy i k bi coskuyla bekliyoruz zamanimizin gelmesini.allah isteyen her cifte bebis versin (AMIN)Arkadaslar merhaba, öncelikle Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. 5 aydır korunmuyorum sık sık esimle birliktelik yaşıyoruz. Doktorun sorun olmadığını söyledi ve klomen verdi bende kullandım bugün adetimin 11 gunu yumurtaların 14 mm olmuş. Sizce güzel mi ? 3 gün sonra tekrar gel dedi. 18 19 ideali catlatma iğnesi mutlaka isteyeyimmi. Birde Pkolu değilim ama adetm duzensiz. Enfeksiyon var bende birde hem idrar hem vajinal doktor cipro antibiyotik verdi. Şuan kullanmanın bi sıkıntısı olurmu sizce doktor olmaz dedi. Allah hepimize yardımcı olsun. Çok istiyorum bebek. Tabi mevlam ol derse olur.
Unuttum yazmayi bu ay tekrar klomen kullanmaya basladim ins bu ay o bebis bu göbüşe girecek:)Hayirlisi cnm bn 18aydir korunmuyorum ve saglik prblemimizde yok allahin takdiri 2k e z klomen kullandim aralikta cat.ignesi de oldum olmadi mevlam neylerse guzel eyler buy i k bi coskuyla bekliyoruz zamanimizin gelmesini.allah isteyen her cifte bebis versin (AMIN)
Unuttum yazmayi bu ay tekrar klomen kullanmaya basladim ins bu ay o bebis bu göbüşe girecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?