Benim uyanik canim. O gebelik testini ilk defa duydum fazla alsaydin testiKızlar re uyanık olan varmiiiii
Benim uyanik canim. O gebelik testini ilk defa duydum fazla alsaydin testi
Korkma canim inşallah pozitif olacakBirtane aldım şimdilik bakalım ya inşallah pozitif çıkar ya valla korkuyom
İnşallah canm yaKorkma canim inşallah pozitif olacak
Kuzum herkesin bunesi bir değil kiminde olur kiminde olmaz sen içini ferah tutKızlar yaa ben 30 mayısta çatlatma iğnesi oldum ya ertesi gün akıntı ve hafif ağrı oldu başka hiç bi şey olmadı anlamadım herkesin çok ağrısı olmuş benim olmadı meraklanmalı mıyım çatlamadı mı yoksa benim kinin sorunu çatlamaması normalde iğne işe yaramadı mı yorum yapın lütfennn((((
Canm adetin gecsin o zaman tam sonuc alabilirsin belirtilerin neler bama soyle bnde yeni hamile oldugumu ogrendimBugün tam 15. Gün
Bugün 2.Gün oldu geceli belirtilerim goguslerimin uçları sızlıyo kasik agrisi anı harekette kasik batması yaşıyorum bukadar simdlik ha bide kremsi akintiCanm adetin gecsin o zaman tam sonuc alabilirsin belirtilerin neler bama soyle bnde yeni hamile oldugumu ogrendim
Teste tek cizgi var degilmiBugün 2.Gün oldu geceli belirtilerim goguslerimin uçları sızlıyo kasik agrisi anı harekette kasik batması yaşıyorum bukadar simdlik ha bide kremsi akinti
MalesefTeste tek cizgi var degilmi
Sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?