Aynen öyle canm zaten annem demişti önce beta hcg önce kanda yükseliyor zaten pazartesi tahlil veririm inşallah kucukturde ondan çıkmamıştır ona bile razıyımCanım sonucu şimdi okudum. Üzülme ben de biraz hayal kırıklığı yaşadım ama belki var idrarda çıkmıyor. Regli olana kadar ümidimizi kaybetmeyelim
Inslhhh kanda cikar canm uzulme Allah buyukturAynen öyle canm zaten annem demişti önce beta hcg önce kanda yükseliyor zaten pazartesi tahlil veririm inşallah kucukturde ondan çıkmamıştır ona bile razıyım
İnşallah canmInslhhh kanda cikar canm uzulme Allah buyuktur
3 tane cocugun mu varİnşallah canm
Evet yaptim iki cizgi cikmisti canmPeki sen idrar testi yapmis miydin C Cerenpapatya
Ama 3 haftalık hamilesinEvet yaptim iki cizgi cikmisti canm
Evet canm 3 haftalik adetimden 5 gun gecmisti cift cizgiyi gordumAma 3 haftalık hamilesin
Peki o beş güne kadar test yapmismiydinEvet canm 3 haftalik adetimden 5 gun gecmisti cift cizgiyi gordum
Senin belirtilerin neydiHayir yapmadim belirtiler vardi ama umudum yoktu
Himm benim sadece kasik batması göğüs ucu ağrısı bide kremsi akinti bukadar çık benimkiAtes basmasi yorgunluk halsizlik gogus ucumda agri goz cevrem sararmisti sik idrara cikma kasiklatda ara ara batma
Canim ateş basmasi ne zaman basladi sende ? Bide ne zaman oluyo du banada aksamlari 3 gündür ateş basıyorAtes basmasi yorgunluk halsizlik gogus ucumda agri goz cevrem sararmisti sik idrara cikma kasiklatda ara ara batma
İnşallah çok teşekkür ederim :)K
Kuzum herkesin bunesi bir değil kiminde olur kiminde olmaz sen içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?