Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sonucu şimdi okudum. Üzülme ben de biraz hayal kırıklığı yaşadım ama belki var idrarda çıkmıyor. Regli olana kadar ümidimizi kaybetmeyelim

şuanda tam net sonuç bu evet çıkmadı ama ben kandan umutluyum çünkü belirtilerim var

Canım sonucu şimdi okudum. Üzülme ben de biraz hayal kırıklığı yaşadım ama belki var idrarda çıkmıyor. Regli olana kadar ümidimizi kaybetmeyelim
Aynen öyle canm zaten annem demişti önce beta hcg önce kanda yükseliyor zaten pazartesi tahlil veririm inşallah kucukturde ondan çıkmamıştır ona bile razıyım

A Askaile canım yeni gördüm anca aksama misafirlerim var yogunum. Tatlim üzülme adet olmadıkça umut vardir belki test hatali dir. Ben senin hamiş oldugunu hissetmistim
İnşallah canm ya adet olmadım inşallah ta olmam pazartesi kan tahlili vercem tahminimce küçük bebek onda idrarda gozukmedi

Kız belirtilerim den umutluyum benim hiç göğüs uçlarım agirmazdi kasik batması da yaşıyorum heleki anı harekette ayy inşallah h küçükte olsa olsun bebeğim o kan tahlili pozitif çıksın yeter kuzum ya ceylin-46

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…