Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl oluyorum derken canım yoğunmu kirmizimi yoksa kahverengi mi

Kan yok canım sancim var tıpkı regl oluyormuş gibi bacaklarıma kadar vuruyor agrisi
Tatlım aynı belirti bende de var bu iğnenin yan etkisi her zaman aynı olmayabilir ama senin diğer ignelerde öyle olmamış inşallah bebişine. Rabbim yüzünü güldürsün canım

Arkadaslar klomenle ilk ayimda hamileyim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin :)
Ayy kuzum hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına versin inşallah nezaman öğrendin yani idrar testinde iğneden sonra kaçıncı gün çıktı böyle ay heycanlandim darısı başıma

19 yasindaym 10 aydir evliyim Oncelikle bnde pkoluyum pukolu oldugumu ogrenince internetten arastrdm kadariyla cok korktum hemen tedaviye baslamak istedim doktor klomen verdi igne falan kullanmadim yumurta takibi de yapmadi ama Allaha cok sukur hamile oldugumu dun ogrendim hic umudum yoktu ama bir yandanda belirtiler vardi ates basmasi halsizlil goguslerimin ucu cok agriyordu 3 gun kahverengi akintim oldu sonra beyaza dondu bide rengim gitmisti iste boyle inslhh rabbim sizlerede nasip eder bu mutlulugu :)

Amin canm insallah adet günün gecmismiydi peki

Evde test yaptım negatif çıktı biraz canım sıkkın. Belki vardır diye kendi kendimi avutuyorum bazıları nin adet gününden 3 gün sonra çıkıyormuş. Bugün iğnenin 14. Günü adet günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…