Regl oluyorum derken canım yoğunmu kirmizimi yoksa kahverengi miKizlar ben klomensiz oviterelle kullandım 9.gun 19 mm yumurtam vardi iğnemi oldum 10 gün geçti bugün
Inanılmaz bir kasik ağrım var sanki regl oluyorum iğneden sonra nerdeyse sürekli oldu diyebilirim ama son günlerde arttı
Ne olur birşey deyin kafam allak bullak kist mi oluştu acaba öyle çokta büyük değil ama neden böyle oldu
Bu arada 5. Iğne oluşum daha önce böyle olmamisti
Kuzum ateşin nasıl yüksekmiİnşallah kuzum ya valla sen çok cesaterlendiriyosun beni sen ileStaranne
Kan yok canım sancim var tıpkı regl oluyormuş gibi bacaklarıma kadar vuruyor agrisiRegl oluyorum derken canım yoğunmu kirmizimi yoksa kahverengi mi
Tatlım aynı belirti bende de var bu iğnenin yan etkisi her zaman aynı olmayabilir ama senin diğer ignelerde öyle olmamış inşallah bebişine. Rabbim yüzünü güldürsün canımKan yok canım sancim var tıpkı regl oluyormuş gibi bacaklarıma kadar vuruyor agrisi
O agrilari bende yasadim canim tamamen ignenin etkisiKan yok canım sancim var tıpkı regl oluyormuş gibi bacaklarıma kadar vuruyor agrisi
Canım ne güzel bir haber maşallah tebrik ederim çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsinArkadaslar klomenle ilk ayimda hamileyim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin :)
Kaçıncı gününde öğrendinArkadaslar klomenle ilk ayimda hamileyim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin :)
Nasıl bi süreç geçirdin anlatabilir misin hayırlı uğurlu olsun çok sevindimArkadaslar klomenle ilk ayimda hamileyim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin :)
Kız ben anlamiyomki derecede yok hem bilmiyom ama bugun 14. Gün vatana millete hayırlı olsunKuzum ateşin nasıl yüksekmi
Ayy kuzum hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına versin inşallah nezaman öğrendin yani idrar testinde iğneden sonra kaçıncı gün çıktı böyle ay heycanlandim darısı başımaArkadaslar klomenle ilk ayimda hamileyim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin :)
Tatlım aynı belirti bende de var bu iğnenin yan etkisi her zaman aynı olmayabilir ama senin diğer ignelerde öyle olmamış inşallah bebişine. Rabbim yüzünü güldürsün canım
O agrilari bende yasadim canim tamamen ignenin etkisi
Korkma canım aynı durum bizde de varIgnenin etkisi ama çok kutu yaptı bu sefer belki ramazanın etkisi vardır sonuçta vücut halsiz
Umarım kötü birşey yoktur
Amin canm insallah adet günün gecmismiydi peki19 yasindaym 10 aydir evliyim Oncelikle bnde pkoluyum pukolu oldugumu ogrenince internetten arastrdm kadariyla cok korktum hemen tedaviye baslamak istedim doktor klomen verdi igne falan kullanmadim yumurta takibi de yapmadi ama Allaha cok sukur hamile oldugumu dun ogrendim hic umudum yoktu ama bir yandanda belirtiler vardi ates basmasi halsizlil goguslerimin ucu cok agriyordu 3 gun kahverengi akintim oldu sonra beyaza dondu bide rengim gitmisti iste boyle inslhh rabbim sizlerede nasip eder bu mutlulugu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?