Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde test yaptım negatif çıktı biraz canım sıkkın. Belki vardır diye kendi kendimi avutuyorum bazıları nin adet gününden 3 gün sonra çıkıyormuş. Bugün iğnenin 14. Günü adet günüm
Hadi ya inşallahyenidir de ondan çıkmamıştır kanda çıkar belki inşallah ya benimde bugün adet günüm

Evde test yaptım negatif çıktı biraz canım sıkkın. Belki vardır diye kendi kendimi avutuyorum bazıları nin adet gününden 3 gün sonra çıkıyormuş. Bugün iğnenin 14. Günü adet günüm
Üzülme canim inşallah vardirda testte cikmamistir

Akşam nöbetçi eczaneden aldım testi ama annem umudumu kırıyor yapsana erken çıkmaz diyo boşuna yaparsın diyo
Boşver anneneni kuzum yapmaktan bişey olmaz valla bende duramam yaparim sali günü filan. Kizz varya bence sen hamilesin göğüs ucu sizlamasi belirti daha önce adete yakin oluyomuydu göğüs agrisi

Boşver anneneni kuzum yapmaktan bişey olmaz valla bende duramam yaparim sali günü filan. Kizz varya bence sen hamilesin göğüs ucu sizlamasi belirti daha önce adete yakin oluyomuydu göğüs agrisi
Yok kız benim 3 gündür sızlıyo arada anı harekette kasigimda sancı giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…