Kız ben sana soruyom sen bana soruyon yok canm alamadım daha öğleden sonra anca çıkabilirim evden acaba hangi saat yapsam farkedermi
Hadi ya inşallahyenidir de ondan çıkmamıştır kanda çıkar belki inşallah ya benimde bugün adet günümEvde test yaptım negatif çıktı biraz canım sıkkın. Belki vardır diye kendi kendimi avutuyorum bazıları nin adet gününden 3 gün sonra çıkıyormuş. Bugün iğnenin 14. Günü adet günüm
Merhaba hayirlisi olsun :) ben de bu ay ilk kez kullandim catlatma ignesi kullandiniz mi bir de testi kacinci gun yaptinizArkadaslar klomenle ilk ayimda hamileyim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin :)
5 gun gecmisti canm bugun kan sonucunu aldm 3 haftalikmis cok mutluyum rabbim isteyen herkese tadirsin :)Amin canm insallah adet günün gecmismiydi peki
Üzülme canim inşallah vardirda testte cikmamistirEvde test yaptım negatif çıktı biraz canım sıkkın. Belki vardır diye kendi kendimi avutuyorum bazıları nin adet gününden 3 gün sonra çıkıyormuş. Bugün iğnenin 14. Günü adet günüm
Kiizz sen daha test yapmadinmi@Staranne kuzum sen test yapicakmisin bugün
Yok kız yoldayım ben dayimlara gidiyom ordan alcam testiKiizz sen daha test yapmadinmi
Amin canm hadi gözün aydin5 gun gecmisti canm bugun kan sonucunu aldm 3 haftalikmis cok mutluyum rabbim isteyen herkese tadirsin :)
Valla meraktan öldüm yaa hemen yapYok kız yoldayım ben dayimlara gidiyom ordan alcam testi
Kuzum valla bugün tam 3. Buçuk saat oruçlu yol geldim şimdi aldım testi yarin sabah yapcam kızlar yarına kaldivalalValla meraktan öldüm yaa hemen yap
Bayaa merakta birakacan yani tamam canim yarın ilk idrarla yap daha doğru sonuç alırsınKuzum valla bugün tam 3. Buçuk saat oruçlu yol geldim şimdi aldım testi yarin sabah yapcam kızlar yarına kaldivalal
Kuzum adet sancin varmı ne gibi belirtin var şuanKuzum valla bugün tam 3. Buçuk saat oruçlu yol geldim şimdi aldım testi yarin sabah yapcam kızlar yarına kaldivalal
Akşam nöbetçi eczaneden aldım testi ama annem umudumu kırıyor yapsana erken çıkmaz diyo boşuna yaparsın diyoBayaa merakta birakacan yani tamam canim yarın ilk idrarla yap daha doğru sonuç alırsın
Yok yok adet sancısı falan yok ama göğüs uçlarım çok sızlıyo dokununcaKuzum adet sancin varmı ne gibi belirtin var şuan
Boşver anneneni kuzum yapmaktan bişey olmaz valla bende duramam yaparim sali günü filan. Kizz varya bence sen hamilesin göğüs ucu sizlamasi belirti daha önce adete yakin oluyomuydu göğüs agrisiAkşam nöbetçi eczaneden aldım testi ama annem umudumu kırıyor yapsana erken çıkmaz diyo boşuna yaparsın diyo
Yok kız benim 3 gündür sızlıyo arada anı harekette kasigimda sancı giriyoBoşver anneneni kuzum yapmaktan bişey olmaz valla bende duramam yaparim sali günü filan. Kizz varya bence sen hamilesin göğüs ucu sizlamasi belirti daha önce adete yakin oluyomuydu göğüs agrisi
Tamam canım bekliyorum sonucuYarın sabah kalkar kalkmaz yapicam testi canımceylin-46 kuzum
Yoktur inşallah canim içini ferah tutIgnenin etkisi ama çok kutu yaptı bu sefer belki ramazanın etkisi vardır sonuçta vücut halsiz
Umarım kötü birşey yoktur
Tamam canm valla ne çıkarsa çıksın foto atcam inşallah pözitifçıkar yaaa valla saatler kaldı testi yapmaya testin markası ovula h gebelik testiTamam canım bekliyorum sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?