Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zaten bende bir tane yumurta oluyor hep burda okuyorum 3 4 yumurtası olan hatta en son bi okuduğumda 8 tane olanı duydum ben gidiorum hep bir tane sanırım benim yumurta rezervim az

böyle oluncada biri buyudu buyudu buyumedi olmuo az fazla olsa belki biri buyur arasından

zaten bende bir tane yumurta oluyor hep burda okuyorum 3 4 yumurtası olan hatta en son bi okuduğumda 8 tane olanı duydum ben gidiorum hep bir tane sanırım benim yumurta rezervim az
Canim yumurta fazla olmasi hiç önemli değil benimde bir tane yumurtam oldu doktorum 1 tane olsun temiz olsun hamile kalmak icin 1 yumurta yeterli onemli olan kalitesi dedi hiç öyle düşünme yanii

Merhaba benimde sekiz yumurta vardı ama muayeneye gittiğimde bir tane gelişmiş ve doktor dedi ki bir tane olsun sağlam olsun iki de ideal ama uç ve fazlası istemiyorum zaten dedi o yüzden içini ferah tut sen ben de ayın 15 de tahlil yapyıtacagım iğneden on beş gün sonra çıkıyormuş ya gebelik var ise ben adeti beklemeyecegim zaten adetin kırk günde bi oluyor

Kızlar bugün benden 2 kere parça et gibi birşey geldi yani kan pihtisina benzemiyor iyi biliyorum biri büyük diğeri ufak ufak bugün sancm da çok oldu acaba neden oldu bu parça lar ya

Kızlar bugün benden 2 kere parça et gibi birşey geldi yani kan pihtisina benzemiyor iyi biliyorum biri büyük diğeri ufak ufak bugün sancm da çok oldu acaba neden oldu bu parça lar ya
Canım benim de bi kere öyle oldu dülük yaptıgımı düşündüm seninde olabilir belki

Yani resmen et parçaları vardı pıhtı dağılır ama bu dağılmadi

Canm peki dusukmu yapmıştın
İlk düşügümde öyle oldu. Sonra aradan baya uzun bi süre sonra adetim gecikti gittim doktora bana dedi ki hamileymişsin gibi davran dikkat et dedi aradan uç gün geçti adet oldum ama nasıl ağrılı parçalı yani belli değildi kan tahlili falan yaptırmadım

kiz bende de 2 3 tane oluyoda noldu sanki 8 aydir husran ins bu ay rabbim verir bebisimi

Düşük olabilir ağır iş yapmişmiydin canim adet olmadan once
Biraz yapmıştım evet evde damacana vardı onu doldurdum kaldırdım ev işleri malum yani ama dün çok sancım oldu felaket bel ağrısı kasık ağrısı yasadim

İste bendede çok ağrı sancı oldu et parçaları düştü yani off anlamadım galiba bende düşük yapıyorum mu acaba ne yapsam bilemedim

İste bendede çok ağrı sancı oldu et parçaları düştü yani off anlamadım galiba bende düşük yapıyorum mu acaba ne yapsam bilemedim
Düşük yapıorsan beta yine az da olsa yüksek çıkıo mesela benim bi keresinde 56 çıkmıştı birinde 15 kanamam varken kimyasal gebelik diorlar duymuşsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…