Ben bugün test yaptım canim adetime 2 gün kaldı negatif malesefBiraz yapmıştım evet evde damacana vardı onu doldurdum kaldırdım ev işleri malum yani ama dün çok sancım oldu felaket bel ağrısı kasık ağrısı yasadim
iğne vurulmuşmuydunBen bugün test yaptım canim adetime 2 gün kaldı negatif malesef
Evetiğne vurulmuşmuydun
belki daha erkendir kaç gün oldu vurulalı
Seninde mi vallaa senden çok umutluydum kuzum ama umudunu kaybetme adet gününü bekle inşallah bebiş vardır yaBen bugün test yaptım canim adetime 2 gün kaldı negatif malesef
Valla canm bende senin gibiyim ama ben 4. İstiyorum 1 yıldır olmadı olmuyor doligerlerine hemen hamile kalmistim oysa ama şimdi kalamiyorum bende bu ay klomen çatlatma ignesi kullandım ama hüsran du adet oldum canmArkadaslar birçok yere yazdım ama bir cevap alamadım yardımcı olursanız sevinirin 2.cocuk istiyorum 9 aydır olmuyor doktor bu ay klomen verdi kullandım bugün kontrole gittim sağ tarafımda 2 yumurta olusmus ama yeterli olgunlukta değil dedi doktorum 2 -3 güne gelişir dedi sol tarafımda 2 paket klomenr ragmen hiç yumurta olusmamıs cok sasırdım ilk cocuguma evlendiğim ilk ay hamile kalmıstım bu nedemek bilmiyorum nasıl bir yol izleyecegin
Duymuştum canm ama yapmadım betaDüşük yapıorsan beta yine az da olsa yüksek çıkıo mesela benim bi keresinde 56 çıkmıştı birinde 15 kanamam varken kimyasal gebelik diorlar duymuşsundur
Valla canm bende senin gibiyim ama ben 4. İstiyorum 1 yıldır olmadı olmuyor doligerlerine hemen hamile kalmistim oysa ama şimdi kalamiyorum bende bu ay klomen çatlatma ignesi kullandım ama hüsran du adet oldum ca
Allahım yardımcımız olsun peki benim bu sağdaki yumurtalar 2 tane azmı hiç bişey bilmiyorum doktorlara da bişey sormaya gelmiyor şaşırdım iyice
Aşılama ne oluyo canm nasıl oluyo bende 1 yıldır kalamadım dahada kalamam diyorum canm sıkılıyor bu konuda son 1 tane daha bebeğim olsun istedim amaBakalım benimde olmayacak hissediyorum bayramdan sonra tekrar gidecegim sanırım aşılama yapılacak
Himm anladım canmAcıkcası tam bende bilmiyorum doktorum bu ay olmassa asılama yaparız dedi sadece bayramın 1.günü regl günüm olursam bayram sonu gidecegim öprenecegim ozaman
İğne vurulali 13. Gün ama yumurta catlamasi 12. Günbelki daha erkendir kaç gün oldu vurulalı
Bende umutluydum artik tek umudum adet olmamak inşallah vardirda testte çıkmamıştirSeninde mi vallaa senden çok umutluydum kuzum ama umudunu kaybetme adet gününü bekle inşallah bebiş vardır ya
Çocuğun kac yaşında ne kadar ara verdinArkadaslar birçok yere yazdım ama bir cevap alamadım yardımcı olursanız sevinirin 2.cocuk istiyorum 9 aydır olmuyor doktor bu ay klomen verdi kullandım bugün kontrole gittim sağ tarafımda 2 yumurta olusmus ama yeterli olgunlukta değil dedi doktorum 2 -3 güne gelişir dedi sol tarafımda 2 paket klomenr ragmen hiç yumurta olusmamıs cok sasırdım ilk cocuguma evlendiğim ilk ay hamile kalmıstım bu nedemek bilmiyorum nasıl bir yol izleyecegin
İnşallah canm allah umudunu kirmasin inşallah vardir bebisBende umutluydum artik tek umudum adet olmamak inşallah vardirda testte çıkmamıştir
İnşallah canımİnşallah canm allah umudunu kirmasin inşallah vardir bebis
sen 14ü bekle hemen moral bozma ya nasip hayırlısı hepimiz içinİğne vurulali 13. Gün ama yumurta catlamasi 12. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?