Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar birçok yere yazdım ama bir cevap alamadım yardımcı olursanız sevinirin 2.cocuk istiyorum 9 aydır olmuyor doktor bu ay klomen verdi kullandım bugün kontrole gittim sağ tarafımda 2 yumurta olusmus ama yeterli olgunlukta değil dedi doktorum 2 -3 güne gelişir dedi sol tarafımda 2 paket klomenr ragmen hiç yumurta olusmamıs cok sasırdım ilk cocuguma evlendiğim ilk ay hamile kalmıstım bu nedemek bilmiyorum nasıl bir yol izleyecegin

Valla canm bende senin gibiyim ama ben 4. İstiyorum 1 yıldır olmadı olmuyor doligerlerine hemen hamile kalmistim oysa ama şimdi kalamiyorum bende bu ay klomen çatlatma ignesi kullandım ama hüsran du adet oldum canm

Yani aslında yumurtan çoktur ama kaliteli ve büyümüş yumurta 2 tanedir bence yeterli onlar bile dollenebilir yani benim 3 tane solda vardı ama tutmadı bu ay

Bakalım benimde olmayacak hissediyorum bayramdan sonra tekrar gidecegim sanırım aşılama yapılacak
Aşılama ne oluyo canm nasıl oluyo bende 1 yıldır kalamadım dahada kalamam diyorum canm sıkılıyor bu konuda son 1 tane daha bebeğim olsun istedim ama

Acıkcası tam bende bilmiyorum doktorum bu ay olmassa asılama yaparız dedi sadece bayramın 1.günü regl günüm olursam bayram sonu gidecegim öprenecegim ozaman

Çocuğun kac yaşında ne kadar ara verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…