Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhabalar.. Benim de Klomen'de 3. ayim (ilk ayi baska bir dr takibindeydi). 21. gun progesteron sonucum 32 cikmisti, dr insallah bu ay sonuclandiricaz bu olayi demisti, 3 gun de gecikmeme ve umutlanmama ragmen maalesef bugun yine husran bu ay da basaramadik... Bir sonraki ay yine ayni sureclere devam
Aylarin bu kadar cabuk gecerken, bat bekleme sirasinda da gunlerin hiiic bu kadar yavas gectigini hatirlamiyorum...
Ne kadar zormus beklemek... Allah hepimize ve isteyen herkese nasip etsin insallah
Su an eeen dusuk moddayim, ama yilmak yok 1-2 gune sapasaglam herseye devaammm

O duyguyu çok iyi biliyorum canim her ayni şeyi yaşamak gözümde büyüyo ama yinede elimizden geleni yapıyoruz benimde adetim yarin ama kesin bende adet olurum her ay olduğu gibi umudum kalmadi

O duyguyu çok iyi biliyorum canim her ayni şeyi yaşamak gözümde büyüyo ama yinede elimizden geleni yapıyoruz benimde adetim yarin ama kesin bende adet olurum her ay olduğu gibi umudum kalmadi

Surekli her ay ayni sahneyi gorunce sanki adet olamama gibi bir durum bu hayatta yokmus gibi geliyo insana, burdaki herkes bu konuda birbirini cok iyi anliyor eminim.. Umarim yarin gelen giden birsey olmaz ve guzel haberlerini aliriz...
Bu ay olmasa bile elbet en yakin zamanda o guzel haberleri alicaz

Benim bugün çok sancım oldu pazartesi akşamı iğne vurulmuştum öğlen gibi kaşıklarımda kramplar oldu ama şimdi geçti galiba çatlama gerçekleşti

Yarın doktora gidicem bende bakalım tedavi nasıl olcak yine aynımı olcak açana inşallah bu ay tutar ya

Ignemin 14. Günü yumurta catlayali 13. Gün canim. İnsallah yaa.. sen tecrubelisin benim adet sancim var biraz senin hamileliginde de oldumu adet olacak gibi sancin
Valla kuzum zaten gebelik ağrısıyla adet ağrısı tıpatıp aynı ayırt edemezsiniz sen kesinlikle hamilesin çünkü dün yaptığın testte negatif çıkmıştı ama bugun pozitif çıkmış bence belli 2. Çizgi ayy çok sevindim hemen yarın randevu al bence kantahlili yaptır

Korkuyorum canim sanci olunca. Yarin adet olmazsam cuma günü kan verecem canim

Korkuyorum canim sanci olunca. Yarin adet olmazsam cuma günü kan verecem canim
Bence olmazsın bariz 2. Çizgi net yani hamilesin inşallah cuma günü güzel sonuçlar alırsın kuzum darısı başıma bende 2. Çizgiyi görmek istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…