ins vardir bebisin ama bence 2.cizgi silikde olsa belli kan tahlili ver mutlaka ins banada gormek nasip olur cift cizgiyiEki Görüntüle 2006018 A Askaile @Staranne ve diğer kizlar yarin adet günüm. Bugün test yaptim sonuç bu varmi bişey
İnşallah canim yaa adet olmazsam kan sonucunuda pozitif görürsem inanacam o zaman. Sende görürsün inşallah çift cizgiBence olmazsın bariz 2. Çizgi net yani hamilesin inşallah cuma günü güzel sonuçlar alırsın kuzum darısı başıma bende 2. Çizgiyi görmek istyrm
Yarin adet günüm olmazsam cuma günü verecem canim inşallah vardir. Sanada nasip olsun en kısa zamanda inşallahins vardir bebisin ama bence 2.cizgi silikde olsa belli kan tahlili ver mutlaka ins banada gormek nasip olur cift cizgiyi
İnşallah canm ya yarın gidicem doktoruma bakalım ne olcakİnşallah canim yaa adet olmazsam kan sonucunuda pozitif görürsem inanacam o zaman. Sende görürsün inşallah çift cizgi
Eki Görüntüle 2006018 A Askaile @Staranne ve diğer kizlar yarin adet günüm. Bugün test yaptim sonuç bu varmi bişey
Neler yasadın ne kadar bi sürede öğrendin ne kadar klomen kullandın bizede yazar mısın inşallah bizler de yasarız bu mutlu haberiArkadaslar klomenle ilk ayimda hamileyim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin :)
vaaaaaaarrr bende gördümm oleeeeyyyyyEki Görüntüle 2006018 A Askaile @Staranne ve diğer kizlar yarin adet günüm. Bugün test yaptim sonuç bu varmi bişey
Merhaba ben de bu ay gittim doktora bir senedir olmuyor çocuğum ve adetimin dördüncü günü gittim sağ sol da dörder tane yumurta var dedi klomen e başladım ayın 30 gel dedi doktor benim gibi olanlar destek olalaım[/QUO
canım mrb. benimde 4 aydır olmuyor bende adetimin (29 mayıs) 3 günü gittiğimde 2 adet yumurtam vardı ve klomen başladım ve 1 haftalık kullan bitince 3 gün sonra gel dedi doktorum. 5 haziranda gittim ve 18.22mm olmuş yumurta o gün hemen çatlatma iğnesi oldum. bakalım canım bende bekliyorum inşallah bu sefer olur. hayırlısıyla.
canım naptın geldi mi adetinBugunden itibaren 2 günüm kaldi ve testim negatif
Yok canım gelmedi henüzcanım naptın geldi mi adetin
İnşallah canim ya çok sağolIkinci cizgi gorunuyor... Insallah Cuma gunune hayirli haberlerini almis oluruuuuz :)
test yaptın mı cnmYok canım gelmedi henüz
yaptı yaptı 51. sayfada var ikinci cizgi çıkmıştest yaptın mı cnm
Ay canim testini gördüm cok sevindimİnşallah canim ya çok sağol
Yok canim adet olmadım adet oldum saniyorum lavaboya gidiyorum bişey yok bugün de test yaptim silikti. Yarina kadar olmazsam hemen kan verecemKuzum bugünde bi test yapsaydın kız noldu gelen giden yok demi inşallah gelmez regl gelir bebiş canmceylin-46
Sağol canım inşallah kanda pozitif çıkarAy canim testini gördüm cok sevindimkan testiyle kesinlestirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?