Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende bu ay ilk dea klomen+çatlatma iğnesi oldum iğnemi daha bugün vuruldum bakalım hayırlısı inşallah haziran ayında gelir bebişlerimiz :) Bİrde bişey sorcam şimdi klomenle birden fazla yumurta olusabiliyo ya bu yumurtalar hepsi aynı anda mı çatlar yoksa bir gün sonra da çatlayabilir mi diğeri bileniniz var mı ?

Kızlar acil cuma günü bitti klomen ilacım. salı günü muayenem var ama akıntım başladı ilişki olsun mu olmasın mı daha çatlatma iğnesi falan kullanmadım

Bugün catlatma ignesinden sonraki 10. Günüm kaldı 5 gun

Benim de iğne gününü saymazsak 5.günüm daha 10 gün var:/ akıntım ve kasık ağrılarım devam ediyor hala..ama anlamadığım sol tarafım da ağrıyor fakat benim sol yumurtalığım boş yani orda yumurta gelişmiyor

Canim o ignenin etkisiyle agriyo benimde 4. Günüm ignede nerem agrimiyo ki valla. Bide ilk defa yaptirdim igneyi öyle daha çok agri olabiliyomus. Sana bişey soracam bende akinti az oldu senin fazlamiydi yumurta catlarken yani 36. Saatten sonra

Aşırı yoğun değildi, ama hala akıntım var yani çatlama bitmesine rağmen devam ediyor..iğneden sonra 24.ve 36. Saatten sonra ilişki oldu ama ertesi gün akıntı devam edince kaçırdım mı acaba dedim çünkü eşim hafta sonuna kadar başka bir yere gitmişti..ben ağrı ve akıntı devam edince kiste mi dönüştü diye düşündüm aslına..yumurtalar 22 ve 23 mm boyutundaydı çünkü

Kizlar klomen kullanipta hamilelik olmayinca adet illa ki erken mi gelir ?

Valla benim agrimda devam ediyo kist olsada olmasada ağrı oluyoo. Bana doktorum igne olduğu gün ilişki yok dedi 36. Saat de ve ertesi gün ilişki olsun dedi. Kacirmamissindir merak etme ama bende akinti olmayinca kafam karıştı

İğne vurunalı 9. Gün bitti 10. Gün başladı ve beklemek çok zormuş. Bugün idrar testi yapmamak için kendimi zor tuttum. Biliyorum 12. Günden sonra hatta 14. Gün bakma sağlıklı olan ama geçmiyor zaman

Kizlar benim 4 mayista klomen bitti esim yoktu catlatma ignesi vurulmadim. 13-14 mayista iliskiye girdik ve suan hala adetim yok sizce test yapsam mi ? Ama kasiklarimda cok agri var adet olacakmisim gibi

Ben kadın Doğum doktoruna sordum 7.günde iğnenin etkisi geçmiş oluyor sesi, kan tahlilinde çıkarmış gebelik varsa, Çarşamba günü yaptıracam tahlili. Evde de gebelik testi var hep çift çizgi görmek istemişimdir, bu duygumu tatmin etmek için onu kullanabilirim, iğne yüzünden 2.çizgi silik de olsa çıkar çünkü

Arkadaslar 3aydır bebek istiyoruz olmuyor.ilkini kimyasal gebelik olarak düşürdüm.
doktor kontrolü olmadan bende klomen kullansam.hiç böyle birşey yapanlar varmı.
yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…