Herkeste öyle olmuyo ki canim bi kaç gün daha bekleAma bi umut iğnenin etkisiyle pozitif oluyo o bile yok kafam karıştı test mi bozuktu yoksa
Evet canmİğneden sonra mı 9. Gün
Bekliycem zaten başka çare yok 1Herkeste öyle olmuyo ki canim bi kaç gün daha bekle
Olsun canim iliskinin zarari yok yarari varKızlar acil cuma günü bitti klomen ilacım. salı günü muayenem var ama akıntım başladı ilişki olsun mu olmasın mı daha çatlatma iğnesi falan kullanmadım
Sağol canım merak ettim de inşallah bakalımOlsun canim iliskinin zarari yok yarari var
Canim senin inşallah hamileysen ilk mi olacak çocuğun. Yani çocuğun var mıBugün catlatma ignesinden sonraki 10. Günüm kaldı 5 gun
Canim o ignenin etkisiyle agriyo benimde 4. Günüm ignede nerem agrimiyo ki valla. Bide ilk defa yaptirdim igneyi öyle daha çok agri olabiliyomus. Sana bişey soracam bende akinti az oldu senin fazlamiydi yumurta catlarken yani 36. Saatten sonraBenim de iğne gününü saymazsak 5.günüm daha 10 gün var:/ akıntım ve kasık ağrılarım devam ediyor hala..ama anlamadığım sol tarafım da ağrıyor fakat benim sol yumurtalığım boş yani orda yumurta gelişmiyor
Var çocuğum canm ilk olmiycakCanim senin inşallah hamileysen ilk mi olacak çocuğun. Yani çocuğun var mı
Aşırı yoğun değildi, ama hala akıntım var yani çatlama bitmesine rağmen devam ediyor..iğneden sonra 24.ve 36. Saatten sonra ilişki oldu ama ertesi gün akıntı devam edince kaçırdım mı acaba dedim çünkü eşim hafta sonuna kadar başka bir yere gitmişti..ben ağrı ve akıntı devam edince kiste mi dönüştü diye düşündüm aslına..yumurtalar 22 ve 23 mm boyutundaydı çünküCanim o ignenin etkisiyle agriyo benimde 4. Günüm ignede nerem agrimiyo ki valla. Bide ilk defa yaptirdim igneyi öyle daha çok agri olabiliyomus. Sana bişey soracam bende akinti az oldu senin fazlamiydi yumurta catlarken yani 36. Saatten sonra
Valla benim agrimda devam ediyo kist olsada olmasada ağrı oluyoo. Bana doktorum igne olduğu gün ilişki yok dedi 36. Saat de ve ertesi gün ilişki olsun dedi. Kacirmamissindir merak etme ama bende akinti olmayinca kafam karıştıAşırı yoğun değildi, ama hala akıntım var yani çatlama bitmesine rağmen devam ediyor..iğneden sonra 24.ve 36. Saatten sonra ilişki oldu ama ertesi gün akıntı devam edince kaçırdım mı acaba dedim çünkü eşim hafta sonuna kadar başka bir yere gitmişti..ben ağrı ve akıntı devam edince kiste mi dönüştü diye düşündüm aslına..yumurtalar 22 ve 23 mm boyutundaydı çünkü
Yumurtanın boyutu ne kadardı?Kizlar benim 4 mayista klomen bitti esim yoktu catlatma ignesi vurulmadim. 13-14 mayista iliskiye girdik ve suan hala adetim yok sizce test yapsam mi ? Ama kasiklarimda cok agri var adet olacakmisim gibi
Ben kadın Doğum doktoruna sordum 7.günde iğnenin etkisi geçmiş oluyor sesi, kan tahlilinde çıkarmış gebelik varsa, Çarşamba günü yaptıracam tahlili. Evde de gebelik testi var hep çift çizgi görmek istemişimdir, bu duygumu tatmin etmek için onu kullanabilirim, iğne yüzünden 2.çizgi silik de olsa çıkar çünküValla benim agrimda devam ediyo kist olsada olmasada ağrı oluyoo. Bana doktorum igne olduğu gün ilişki yok dedi 36. Saat de ve ertesi gün ilişki olsun dedi. Kacirmamissindir merak etme ama bende akinti olmayinca kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?