ben 1 haziranda adet oldum 2 haziranda klomene kaşladım günde 2 tane 5 gün boyunca 9 haziran da da kontrole çağırdı cnmArkadaslar Merhaba
Bnde bugun klomen kullanmaya basladim ilk defa .28 gunde bir adet goruyorum.Doktor 15.gun cagirdi kontrole.
Biraz gec degil mi sizce? Daha once bakmasi gerekmiomu yumurtalara?
Benim bugün 16 gün gelen giden yok neden böyle oldu acaba ya canım normalde 12 günden sonra çıkıyo diyorlar ben 11 gün yaptım tek çizgi artık korkup yapamadimKizlar yarin 13.gun test yapsam çıkar mi acaba artik ıgnenin etkisi gitmismidir meraktan 14.gunu bekleyemeyeceğim:)
Ben 9.gun yaptim dilinim cikti ama catlatma iğnesi oldum o ıgnenin etkisiyle oyle çıkmıştır die düşünüyorum o yuzden sevinemedim canim 3-4gun geçsin diolar genelde belki gec dollenmedir insallah hamissindirBenim bugün 16 gün gelen giden yok neden böyle oldu acaba ya canım normalde 12 günden sonra çıkıyo diyorlar ben 11 gün yaptım tek çizgi artık korkup yapamadim
Canim benim doktorum iğnenin etkisi 12.ci gun gidiyo dedi. 13 veya 14uncu gün test yapabilirsin dedi. Bence yarin yapKizlar yarin 13.gun test yapsam çıkar mi acaba artik ıgnenin etkisi gitmismidir meraktan 14.gunu bekleyemeyeceğim:)
Negatiftirde bakalım hayirlisiCanim benim doktorum iğnenin etkisi 12.ci gun gidiyo dedi. 13 veya 14uncu gün test yapabilirsin dedi. Bence yarin yap
Degildir insallah canimm...Negatiftirde bakalım hayirlisi
InsallahDegildir insallah canimm...
Iyiyim canim Sağol. Yok canım bu ay klomen yok demiştim yaa unuttunmu bu ayı boş geçelim demişti doktorum yine adet olursam tekrar gidecemKuzum napiyon nasilsin neler yapiyosun klomene devammiceylin-46
Himm anladım canm hayırlısı olsun inşallah bu ay pozitifi görürsün bende klomen kullandım bu ay ama iğne için gitmedimIyiyim canim Sağol. Yok canım bu ay klomen yok demiştim yaa unuttunmu bu ayı boş geçelim demişti doktorum yine adet olursam tekrar gidecem
Niye gitmedin kontrole gitmedinmiHimm anladım canm hayırlısı olsun inşallah bu ay pozitifi görürsün bende klomen kullandım bu ay ama iğne için gitmedim
Ya gittim her gittigimde niyetliydim okadar yol yürüdüm o sıcakta pertim çıktı klomen bitti 2 kez gittim 3. Kez bidaha gidecekmisim geçen sefer 2. KontrolumDe iğne vurmuştu ama şimdi bidaha çağırdı valla ne diyim bende gidemedim sinir oldum zaten sırf yeniden muayene ücreti almak için 3. Kez çağırdı bende gitmedim zaten niyetliydim burası izmir olduğu için felaket sicak bu ay düşünmüyorum belki olur kafama taktikca olmuyoNiye gitmedin kontrole gitmedinmi
Oldum canim bugun 9cu günümRefik-i hayat senden ne var ne yok canm nasilsin ne yaptın iğne falan oldunmu
Yani sen catlatma ignesi oldunmu olmadinmi anlamadimYa gittim her gittigimde niyetliydim okadar yol yürüdüm o sıcakta pertim çıktı klomen bitti 2 kez gittim 3. Kez bidaha gidecekmisim geçen sefer 2. KontrolumDe iğne vurmuştu ama şimdi bidaha çağırdı valla ne diyim bende gidemedim sinir oldum zaten sırf yeniden muayene ücreti almak için 3. Kez çağırdı bende gitmedim zaten niyetliydim burası izmir olduğu için felaket sicak bu ay düşünmüyorum belki olur kafama taktikca olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?