Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar Merhaba
Bnde bugun klomen kullanmaya basladim ilk defa .28 gunde bir adet goruyorum.Doktor 15.gun cagirdi kontrole.
Biraz gec degil mi sizce? Daha once bakmasi gerekmiomu yumurtalara?
ben 1 haziranda adet oldum 2 haziranda klomene kaşladım günde 2 tane 5 gün boyunca 9 haziran da da kontrole çağırdı cnm

Az önce kan verdim..ultrasonda bi şey görünmüyor bi de kanda bakalım dedi doktor..Bu kadar erken ultrasonda görülür mü zaten?! Ben 6sında olmuştum iğneyi yani adetin 11.günü.. erken olmuş iğne dedi..ama 18mm ve 20 mm ydi dedim ne kadar olması gerekiyodu dedim 22 mm filan dedi.. sizlerin ne kadarken yapıldı iğneleriniz? Bi de çatlamış mı dedim çatlamış dedi ama karından baktı..doğru sonuç veriyo mu karından bakınca çatlayıp çatlamadığının anlaşılması için?

kızlar merhaba bende haziran 3 regli oldum 6 haziranda klomene başladım 5 gün kullandım. 14 Haziranda doktor kontrolüne gittim sol da 25mm sağda 19mm yumurtaların var dedi. Ama çatlatma iğnesi falan olmadı. Bana neden iğne yapmadı

Kizlar yarin 13.gun test yapsam çıkar mi acaba artik ıgnenin etkisi gitmismidir meraktan 14.gunu bekleyemeyeceğim :)

Kizlar yarin 13.gun test yapsam çıkar mi acaba artik ıgnenin etkisi gitmismidir meraktan 14.gunu bekleyemeyeceğim :)
Benim bugün 16 gün gelen giden yok neden böyle oldu acaba ya canım normalde 12 günden sonra çıkıyo diyorlar ben 11 gün yaptım tek çizgi artık korkup yapamadim

Benim bugün 16 gün gelen giden yok neden böyle oldu acaba ya canım normalde 12 günden sonra çıkıyo diyorlar ben 11 gün yaptım tek çizgi artık korkup yapamadim
Ben 9.gun yaptim dilinim cikti ama catlatma iğnesi oldum o ıgnenin etkisiyle oyle çıkmıştır die düşünüyorum o yuzden sevinemedim canim 3-4gun geçsin diolar genelde belki gec dollenmedir insallah hamissindir

Iyiyim canim Sağol. Yok canım bu ay klomen yok demiştim yaa unuttunmu bu ayı boş geçelim demişti doktorum yine adet olursam tekrar gidecem
Himm anladım canm hayırlısı olsun inşallah bu ay pozitifi görürsün bende klomen kullandım bu ay ama iğne için gitmedim

Niye gitmedin kontrole gitmedinmi
Ya gittim her gittigimde niyetliydim okadar yol yürüdüm o sıcakta pertim çıktı klomen bitti 2 kez gittim 3. Kez bidaha gidecekmisim geçen sefer 2. KontrolumDe iğne vurmuştu ama şimdi bidaha çağırdı valla ne diyim bende gidemedim sinir oldum zaten sırf yeniden muayene ücreti almak için 3. Kez çağırdı bende gitmedim zaten niyetliydim burası izmir olduğu için felaket sicak bu ay düşünmüyorum belki olur kafama taktikca olmuyo

Yani sen catlatma ignesi oldunmu olmadinmi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…