Gebeliğe Hazırlık Klomen ile Mayıs ayı gebelik planı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busetcelk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
15
14
3
Herkese merhaba kızlar 🌸
Bende ve eşimde bir problem yok fakat kasım2021den beri korunmamama rağmen gebelik haberi alamıyorum 😓 Bu durum beni inanılmaz üzüyor bu ay klomen kullandım doktor tavsiyesi ile fazla Ümit bağlıyorum sanıyorum bu ilaca negatif sonuç alırsam yine hüsran olacak.. Güzel haberler Almak istiyorum ve dua istiyorum bu başlıkta güzel haberler paylaşmak istiyorum

Herkese merhaba kızlar 🌸
Bende ve eşimde bir problem yok fakat kasım2021den beri korunmamama rağmen gebelik haberi alamıyorum 😓 Bu durum beni inanılmaz üzüyor bu ay klomen kullandım doktor tavsiyesi ile fazla Ümit bağlıyorum sanıyorum bu ilaca negatif sonuç alırsam yine hüsran olacak.. Güzel haberler Almak istiyorum ve dua istiyorum bu başlıkta güzel haberler paylaşmak istiyorum
Bende kullanacağım siz nasıl kullandinz

Herkese merhaba kızlar 🌸
Bende şuan kullanıyorum cuma günü kontrolüm var inşallah yumurtalama olmuş olut

Hanimlar ben de iki ay kullandim klomen. 5 gun birer tane. Umudumu kaybedip tup bebek icin Cem Hocaya gitmistim muayneye. Klomenin kendiliginden yumurtlayan kadinlara verilmesini dogru bulmuyorum demisti. Dolayisiyla bana da verilmis olmasini dogru karsilamamisti. Neyse Cem Hoca’ya gittikten iki gun sonra da kendi doktoruma klomen kontrolu icin gittim. Doktorum yumurtamin istedigi buyukluge gelmedigini soylemis ve bu ay pek umutlu olmamam gerektigine dair de sinyaller vermisti. Hatta bir sonraki ay catlatma ignesini de dahil edicekti klomenle yumurta takibi surecine. Ama ben bugun gebe oldugumu ogrendim 🙏🏻 Doktorumun soylediklerini dusununce klomen bu durumda ise yaradi mi bilemiyorum. Ama her seyin bir zamani oldugunu cok iyi biliyorum. Ne bir gun once ne bir gun sonra. Bir baska maraton da gebe olusunu ogrendikten sonra basliyorum.
Onu da anlamis oldum. Yani oldu bitti harika degil. Mucadele devam :)

Her sey yaradanin izin verdigi an oluyor. Hic uzulmeyin diyemiyorum ben de uzuluyordum ara ara. Ama moral bozmak yok. Her seyi Allah bilir. Ve her seyin zamani var. Dualariniz kabul olsun hanimlar. Yuregimden diliyorum, rabbim tez zamanda guzel haberler almanizi nasip etsin.

Back
X