yumurtalar çatladığı için olabilirmiş arkadaş ban öyle dedi....
bende aynı şeyi düşündüm ama perşembe günü vuruldum ben iğneyi hala geçmedi sancım ara ara artıyo tedirgin oldum
genede çok rahatsız ediyorsa doktorunu ara sor istersen canım
Kızlar ben bugün doktora gittim yumurta kontrolum vardı yumurtalarım 12mm olmuş doktor biraz bekliyeli dedi çarşamba günü tekrar gitcem bu arada benim klomenim bitmişti pazar günü bügün doktor tekrar klomen verdi kullanmaya devam edeceğim ama ben bunu nezamana kadar devam etcem ya.İnşallah eşim artık çarşamba günü gelirya allahım hiç şehir dışında görevi çıkmazken tam zamanında çıkıverdi:gitme::gitme::gitme:
canım aradım bugün dr.umu. Normalmiş. Herkeste olmaz dedi ilaç kullanma çok şiddetlenirse tekrar konuşuruz dedi. Yumurtalar çatlarken kanama yapıyomuş sanırım ondan oluyomuş. İçim rahatladı :)
Senin nasıl gidiyo var mı sıkıntın??
var canım ya glukofen 850 mg içiyorum mide bulantısı yapıyo istifrar ettiriyo o yüzden sıkıntım çok yan etkisiymiş tedavi başında yapar kendiliğinden eçermiş içeriğinde öyle yazıyor...sizlerede oldumu?
slm arkadaşlar bende katılmak ıstıyorum aranıza ...............
klomen tedavısıne basladım. ayın 7 sınde adet oldum adetımın 3. gunu klomene başladım dun ıçın doktora randevum vardı buyuk bır heyecanla yumurtalarım buyumuşmu dıye baktırmaya gıttım ıkı tane yumurtam olusmus bır 10.5mm dığerı 12 mm yeterlı değil 17 mm falan olması lazım dedı ayın 18 ıne yarın çarşamba gunune tekrar randevu al gel dedı yarın kısmetse gıdıcem bakalım dualarınızı eksık etmeyın kızlarrr
slm arkadaşlar bende katılmak ıstıyorum aranıza ...............
klomen tedavısıne basladım. ayın 7 sınde adet oldum adetımın 3. gunu klomene başladım dun ıçın doktora randevum vardı buyuk bır heyecanla yumurtalarım buyumuşmu dıye baktırmaya gıttım ıkı tane yumurtam olusmus bır 10.5mm dığerı 12 mm yeterlı değil 17 mm falan olması lazım dedı ayın 18 ıne yarın çarşamba gunune tekrar randevu al gel dedı yarın kısmetse gıdıcem bakalım dualarınızı eksık etmeyın kızlarrr
bende mide bulantısı olmadı ama karnım ağrıdı o dönemde de. dişimizi sıkıcaz napalım sağlıkla gelsinde bebişlerimiz
geldım kızlarrr
bugun oğlen randevum vardı doktorda ıkı tane olan yumurtamın bır tanesı 12 lerde kalmış dığerı 15 mm cıvarı olmuş çatlamak uzere gıbı gorunuyor dedı bana ılışkı gunlerını yazdı o gunlerde ılışkıye gırcekmısız ayın 20 sınde duphaston hapına başlıcaksın dedı ılaç bıttıkten sonra 10 gun sonrasında halen adet olmadıysan hamıle olabılırsın dedı eğerkı kanaman olursa adetının 3 gunu gel tekrar kolmene başlayalım dedı((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?