klomen ile tedaviye başladım dualarınızı eksik etmeyiinnn...

bende de pko var daha önceden yasmin kullanıyordum çocuk istemediğimizden. fakat geçen ay dr a gittim çocuk istiyoruz artık diye testler yapıldı yummurtlama yok progesteronum 0,3 çıktı ve klomen başlayacağız dedi artık klomen kullanıcam. adetin 3. günü başla dedi adet zamanım geldi olmadım bir kaç gün geçti şimdi 3 gündür süren hafif pempe sanki kana bolca su katılmış gibi bir akıntım oluyor günlük pedlerle geçiştiriyorum adet oldummu olmadımmı onu anlayamadım hapa başlayımmı bilemiyorum başına böyle bişey gelen varmı? sizce adet mi oluyorum hapa başlayımmı lütfen cevap verin

genede çok rahatsız ediyorsa doktorunu ara sor istersen canım

canım aradım bugün dr.umu. Normalmiş. Herkeste olmaz dedi ilaç kullanma çok şiddetlenirse tekrar konuşuruz dedi. Yumurtalar çatlarken kanama yapıyomuş sanırım ondan oluyomuş. İçim rahatladı :)

Senin nasıl gidiyo var mı sıkıntın??

Kızlar ben bugün doktora gittim yumurta kontrolum vardı yumurtalarım 12mm olmuş doktor biraz bekliyeli dedi çarşamba günü tekrar gitcem bu arada benim klomenim bitmişti pazar günü bügün doktor tekrar klomen verdi kullanmaya devam edeceğim ama ben bunu nezamana kadar devam etcem ya.İnşallah eşim artık çarşamba günü gelirya allahım hiç şehir dışında görevi çıkmazken tam zamanında çıkıverdi:gitme::gitme::gitme:

moralini bozma dr belki eşinin gelmesine ayarlamak için tekrar vermiştir. İğne vurulcaksan 36 saat bekliceksin zaten moral çok önemli. Eşinin yanında olmaması eminim çok tedirgin ediyodur bir an önce gelir umarım. Sende benim gibi yap. Klomen kullanırken sanki bebeklermiş gibi yumurtalarımla konuştum hadi büyüyün bakalım felan diye cidden iyi geliyo sanki daha çabuk büyüyolar gibi

slm arkadaşlar bende katılmak ıstıyorum aranıza ...............

klomen tedavısıne basladım. ayın 7 sınde adet oldum adetımın 3. gunu klomene başladım dun ıçın doktora randevum vardı buyuk bır heyecanla yumurtalarım buyumuşmu dıye baktırmaya gıttım ıkı tane yumurtam olusmus bır 10.5mm dığerı 12 mm yeterlı değil 17 mm falan olması lazım dedı ayın 18 ıne yarın çarşamba gunune tekrar randevu al gel dedı yarın kısmetse gıdıcem bakalım dualarınızı eksık etmeyın kızlarrr

var canım ya glukofen 850 mg içiyorum mide bulantısı yapıyo istifrar ettiriyo o yüzden sıkıntım çok yan etkisiymiş tedavi başında yapar kendiliğinden eçermiş içeriğinde öyle yazıyor...sizlerede oldumu?

bende mide bulantısı olmadı ama karnım ağrıdı o dönemde de. dişimizi sıkıcaz napalım sağlıkla gelsinde bebişlerimiz

inş. beklediğinden güzel haberler alırsın. sonu da iyi olur. dr.dan sonra haberlerini bekliyoruz.

:
:lepi::lepi:serdogmak bende klomen kullandım pazartesi gittim benimde12mm olmuş yarın tekrar gideceğim bakalım ne kadar büyüdü yumurtacıklar hayırlısıyla olur inşallah haberlerini bekliyorm.Desene seninde benimde tutarsa aynı gün veya ay hamile kalcaz.MUHABBETLE:lepi::lepi:

Kızlar ya ben bişey anlamadım şimdi biz çatlama ignesi vurlduktan sonra 36satten sonramı ilişkiye gircez yada igne vurulduktan sonra36 saat içindemi beraber olcaz valla kusura bakmayın bu kadar cahil olduguma

bende mide bulantısı olmadı ama karnım ağrıdı o dönemde de. dişimizi sıkıcaz napalım sağlıkla gelsinde bebişlerimiz

haklısın canım bende içip hemen uyuyorum ki fazla hissetmeyeyim ilaç fobisi oluştu hapları görünce artık midem ağzıma geliyo Allah yardımcımız olsun İnşallah değer...

geldım kızlarrr

bugun oğlen randevum vardı doktorda ıkı tane olan yumurtamın bır tanesı 12 lerde kalmış dığerı 15 mm cıvarı olmuş çatlamak uzere gıbı gorunuyor dedı bana ılışkı gunlerını yazdı o gunlerde ılışkıye gırcekmısız ayın 20 sınde duphaston hapına başlıcaksın dedı ılaç bıttıkten sonra 10 gun sonrasında halen adet olmadıysan hamıle olabılırsın dedı eğerkı kanaman olursa adetının 3 gunu gel tekrar kolmene başlayalım dedı ((((

geldım kızlarrr

bugun oğlen randevum vardı doktorda ıkı tane olan yumurtamın bır tanesı 12 lerde kalmış dığerı 15 mm cıvarı olmuş çatlamak uzere gıbı gorunuyor dedı bana ılışkı gunlerını yazdı o gunlerde ılışkıye gırcekmısız ayın 20 sınde duphaston hapına başlıcaksın dedı ılaç bıttıkten sonra 10 gun sonrasında halen adet olmadıysan hamıle olabılırsın dedı eğerkı kanaman olursa adetının 3 gunu gel tekrar kolmene başlayalım dedı ((((

meslemmm arkadaşımmmm senın haberlerını beklıyorum heyecanlaaa rabbım hepımıze hayrlısını nasıp etsın dee bır an once nasıp etsın :)

canım bende sabah gittim 15mm olmuş doktor 18mm olana kadar bekliyelim dedi yarın öğlen tekrar gitcem büyük ihtimal yarın igne vurur.Doktorun duphaston hapını niçin verdi sana sende problem neydi? benimki sebepsiz infertilite bakalım ne olcak çok zor muş hamile kalmak.

hakkatten çok zormuş hamile kalmak Allah yardımcımız olsun. hepimizin gönlüne göre olur inş.
bu arada meslemcim 36 saat sonra ilişkiye giriyosunuz. Bize 3 gün verdi ilk 36 saat sonra sonra gün aşırı yani cuma - pazar-salı gibi

(( bana neden ığne vermedııı kendı çatlasın dedı doktor ığne genelde kiste neden oluyor dedı ama olsunn ya kendılığınden çatlamazsaa

bana duphastonu gebelık olursa duşuk tehlıkesı olmasın dıye verdı sanırım bırde duzenleyıcı falan galıba yanı herhangı bır rahatsızlığım yoktu

ben bugun gıttımyaa bana ılışkı tarıhı olarak 19-20-21 bırgun ara 22-23-24-25 verdı ılacada ayın 20 sınde başla dedı ılac bıttıkten 10 gun sonra halen adet olmadıysan gel bakalım gebelık olabılır dedı eğerkı adet olursanda 3. gunu gel tekrar klomene başlayalım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…