klomen ile tedaviye başladım dualarınızı eksik etmeyiinnn...

Merhaba, bende aranıza yeni katılıyorum. Üye olmadan yazdıklarınızı okuyordum ama :)
Sebebi açıklanamayan kısırlık sorunu bende de var malesefki. Dün doktora gittim bana klomen ve glucophage verdi. 2 ay kullan dedi. Ama okuduğum kadarıyla sizi takibe çağırmışlar. Belki devlet hastanesi olduğundandır (hasta yoğunluğu) bilmiyorum beni yumurta takibine filan çağırmadı. Siz hangi doktorlara gidiyorsunuz. Beni nasıl yönlendirebilirsiniz. Reçete önümde internetten araştırıp duruyorum, okudukça aklım daha da çok karışıyor.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

canım hoşgeldın bende yenıyım burda benım durumda senınkıne benzer sayılır sebep yok gebelıkde yok ben altunızade de kı başkent unıv.hastanesıne gıdıyorum ınanılmaz memnunum sanada tavsıye ederım bulent beye gıt çok ılgılı bır doktor .. evet klomende takıbe çağırması gerekıyo yoksa kıste de donuşebılır bak benım yazdıklarımı oku hangı aşamalardan geçtığımı oğrenırsın

arkadaşlar kimse bana cevap yazmamış. bende klomene başlayacağım. Dr 3. günü başla dedi ama adet günüm geçti hala olmadım. progesteronum 0,3 çıkmıştı yumurtlama yok dedi. klomenede başlayamıyorum hala adet olmadım. dün dr a gittim gebelik testi istedi ama bana mantıksız geldi madem yumurtlama yok neden test yapılıo. sonucunuda bilmiyorum alamadım henüz. birde ovitrelle yazmış. benim ilk denemem olacak başlayabilirsem dua edin.

bende de gecikme oldu banada test yaptırdı adet görmen için ilaç verecek her ihtimale karşı yaptırmıştır...ilacı içince 10gün içinde adet olucan sonra klomene başlıcan canım hayırlısı olsun...

tuyan eda canım nasılsın nasıl gıdıyo sen hangı aşamadasın benım bugun sağ tarafımda çok sancı var ve ayaklarım buz gıbı offfffffff

canım benim ilacım 17sinde bitti 21.cumartesi kontrole gidicem çağırıyorki yumurta oluşmuşmu diye bakmak için sonrada kendiliğinden çatlamayacağını anladıysa iğne veriyor.bide bana hızlı tedavimi yoksa 6 aylık bi tedavimi istiyorsun dedi bende hemen bebek olsun dedim sana sordumu bilemiyorum doktorunla konuş istersen...

tuyan eda canım nasılsın nasıl gıdıyo sen hangı aşamadasın benım bugun sağ tarafımda çok sancı var ve ayaklarım buz gıbı offfffffff

ya sitede sorun var msnden yazışma imkanımız yokmu kızlar ya bu arada benim glıkofen ile sorunum vardı mide bulantısı yapıyordu günde iki kez içiyordum doktorum bire indirdi

İnşallah hayırlısı canım bir an önce versede başlasam artık klomene. benimde gecikiyor böle hep o nedenle hamilelik aklıma bile gelmiyor değilimdir zaten gidip ben bi test alayım eczaneden:))

İnşallah hayırlısı canım bir an önce versede başlasam artık klomene. benimde gecikiyor böle hep o nedenle hamilelik aklıma bile gelmiyor değilimdir zaten gidip ben bi test alayım eczaneden:))

benden kan testi istedi o daha garanti dedi yaptırdım önlem amaçlı yani eğer gebelik varsa ilaç dokunmasın diye bu arada site donuyo yada beim pcde sorun var.onmdan geç yazıyorum

sitede sorun var sanırım bendede aynı problem var. benden israrda gebelik testi istedi ama sonucunu alamadım.başka bir hastaneye kontrole gitmem gerekiyordu bekleyemedim.çünkü grip geçirdim baya ağır geçti 15 gündür hastaydım hep doktora gittim bir sürü filmler çekildi iğneler oldum falan o ara tabi eşimle bişeyler yaşamadık hamile olmam çok zor.inşallah değilimdir çünkü 15 gündür hep ilaç alıyorum ve 5-6 kere film çekildi.bundan sonra inşallah tedavim iyi geçer. sen hangi aşamadasın şimdi. sitede sorun olduğundan çok okuyamadım

kızzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim
doktrdan geldim ben aşıla olacakmışım valla benimde haberim yoktu sadece klomen kullanıp çatlama iğnesi vurulup beklicez sanıyordum ama yarın gece 10da çatlama iğnesi vurulacak pazar günüde aşılama olacakmış.Çok şaşırdım aynı zamanda sevindim ben hemen aşılama olsun istiyordum ama önceki doktorum ilk önce 3-4 ay haplarla deniyelim demişti çok üzülmüştüm bu seferki hemen aşılamaya başlayalım beklemeye gerek yok dedi.ilk kez tedaviye başladım çok heycanlıyım eğerki aşılama tutarsa bayramda hamile olduğumu öğrencem iki kez bayram yapcam ve bunu memlekette öğrencem allahım sen ne verirsen hayırlısını ver.

oy oy oyyy ben çok sevındımm senın adınaaaaa bak ıkımız bırlıkte beklıcez dıyorduk sen benden hızlı çıktın çok sevındım ınan rabbım ınşallah hayırlısını verırı tez zamanda demek çifte bayram oy oy oyy banada nasıp olurmu acabaaaa

ben ayın 21de cumartesi gidicem kontrole klomenim bitti glıkofen kullanıyorum günde 2 kezdi yan etki yapınca 1 e indi kesin durum cumartesi belli olucak...dediğim gibi test sadece önlem amaçlı

çok sevindim adına hayırlısı olur inşallah....

benımle aynı sorundan muzdarıp olan arkadaşlarım msn ımı ekleyın ıstersız gerektığınde ordanda yazışırız

nıkım yanına o işaretı koyup hotmail.com yazın

Canım çok saol allah ikimizede burdaki herkesede hayırlı evlat versin.Hamile kalmanın bukadar zor olduğunu bilmiyordum.İlk ayda hamile kalanlara çok imreniyorum valla.eğer hamile kalırsam rabbimden 3senedir beklediğim armaganımı alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…