benımle aynı sorundan muzdarıp olan arkadaşlarım msn ımı ekleyın ıstersız gerektığınde ordanda yazışırız
nıkım yanına o işaretı koyup hotmail.com yazın
kızzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim
doktrdan geldim ben aşıla olacakmışım valla benimde haberim yoktu sadece klomen kullanıp çatlama iğnesi vurulup beklicez sanıyordum ama yarın gece 10da çatlama iğnesi vurulacak pazar günüde aşılama olacakmış.Çok şaşırdım aynı zamanda sevindim ben hemen aşılama olsun istiyordum ama önceki doktorum ilk önce 3-4 ay haplarla deniyelim demişti çok üzülmüştüm bu seferki hemen aşılamaya başlayalım beklemeye gerek yok dedi.ilk kez tedaviye başladım çok heycanlıyım eğerki aşılama tutarsa bayramda hamile olduğumu öğrencem iki kez bayram yapcam ve bunu memlekette öğrencem allahım sen ne verirsen hayırlısını ver.
kızlar bügün aşılamamı oldum çok da korkulacak bişey değilmiş.beklemeye geçtik sonucunu yazarım.
kızlar bügün aşılamamı oldum çok da korkulacak bişey değilmiş.beklemeye geçtik sonucunu yazarım.
kızlarrrrrrr buğün aşılamamın 4. günü test yapsam çıkarmı acaba bende hiç ağrı olmadı şu anda bile hiç ağrım yok bu iyimi kötümü anlamdım.Bu arada herkesin kurban bayramını kutlarım.
merhaba arkadaslar bende klomen kullanıyorum bu ay bakalım ne olacak sonuc.
progestanı doktor banada verdı. sız ne zamn kullanmaya basladınız progestanı klomenle bırlıktemı yoksa klomen bıttıkten sonramı.
yaptınmı testı ?????? ayyy beklemek çok kotu yaaaaaa benımde son haftam bende senın gıbıym hıç bırşey hısetmıyorum tam aksına hayal kırıklığına uğradığım aylarda daha çok pıskolojık belırtılerım vardı şımdı ıse hıç bırşey hıssetmıyorum
slm kızlar sitede bir sorun var sanırım giremiyorum iki gündür.Serdoğmak benim bekleyişim bitti ama olumsuz yönde 31 gün sonra hasta oldum çok üzgünüm doktora tekrar gideceğim ikinci aşılamaya başlayacağım seninki inşallah olmuştur bütün duaların seninle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?