klomen ile tedaviye başladım dualarınızı eksik etmeyiinnn...

benımle aynı sorundan muzdarıp olan arkadaşlarım msn ımı ekleyın ıstersız gerektığınde ordanda yazışırız

nıkım yanına o işaretı koyup hotmail.com yazın

ne güzel düşünmüşsün benimkide edaakbyr o işaret hotmail.com yazışmalarımız daha rahat olucak konuşmalarımız.bu arada seni ekledim...

ya arkadaşlar bişey sorucam bu iğne nasıl yapılıyo?bide fiyatı palahalı bişey olmalı diye düşünüyorum hani diğer formda okudum hamile kalan çok kişiler varda merak ettim...ben 300-500 lira falan diye düşünüyorum....

Hayırlısı olsun canım inaşşallah en kısa zamanda iyi haberlerini duyarız

bugün sonuçları almaya gidicem. haftaya gel dedi ama bekleyemiicem. Adet söktürücü versinde klomene başlayım artık. uzadıkça uzamasın bu iş zaman değerli dimi kıslarrr?

test sonucumu aldım tabiki negatif çıktı. farlutal verdi onu kullanı adetin 3. günü klomene başlayacağım hayırlısı oldum. Kızamıkçık testi yapılmıştı pozitif çıktı önceden geçirmişim onada sevindim aşıyla uğraşmayacağım :))

Kızlarrrrrrrrrr ben dün saat 10da iğnemi vurundum tabiki 10dakalik geçıkme ile sorun olurmu acaba bide kızlar bende ağrı felan olmadı halada yok bu iyimi kötümü çatlamadımı acaba yumurtalar yarında inşalah aşılama olacak bu ay olacağından hiç ümitli değilim

kızlar bügün aşılamamı oldum çok da korkulacak bişey değilmiş.beklemeye geçtik sonucunu yazarım.

kızlarrrrrrr buğün aşılamamın 4. günü test yapsam çıkarmı acaba bende hiç ağrı olmadı şu anda bile hiç ağrım yok bu iyimi kötümü anlamdım.Bu arada herkesin kurban bayramını kutlarım.

bende cumartesi kontrolüm vardı 1 yumurta çok güzel tam istediğim gibi dedi doktor ve hemen o gün iğne oldum hafif ağrı var çok hafif progestan içiyorum günde 3 tane bakalım hayırlısı rabbim çabalarımı boşa çıkartmasın....

progestan hapım ayın 2sinde bitiyor bekleme süresine geçiyorum inşallah herşey çok güzel olur....

yaptınmı testı ?????? ayyy beklemek çok kotu yaaaaaa benımde son haftam bende senın gıbıym hıç bırşey hısetmıyorum tam aksına hayal kırıklığına uğradığım aylarda daha çok pıskolojık belırtılerım vardı şımdı ıse hıç bırşey hıssetmıyorum

merhaba arkadaslar bende klomen kullanıyorum bu ay bakalım ne olacak sonuc.
progestanı doktor banada verdı. sız ne zamn kullanmaya basladınız progestanı klomenle bırlıktemı yoksa klomen bıttıkten sonramı.

merhaba arkadaslar bende klomen kullanıyorum bu ay bakalım ne olacak sonuc.
progestanı doktor banada verdı. sız ne zamn kullanmaya basladınız progestanı klomenle bırlıktemı yoksa klomen bıttıkten sonramı.

canım bana iğneden sonra verdi klomenle glikofen verdi ilk kontroldede yumurtayı istediği gibi bulduğu için hemen o gün iğne oldum cumartesi iğne oldum pazartesi de progestona başladım kısmetse yarın bitiyor beklemeye geçiyorum.İnşallah sonuç hepimiz için güzel olur....sizlere güzel haberler veririm....
Rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasın.AMİİİİNNNNNNN

slm kızlar sitede bir sorun var sanırım giremiyorum iki gündür.Serdoğmak benim bekleyişim bitti ama olumsuz yönde 31 gün sonra hasta oldum çok üzgünüm doktora tekrar gideceğim ikinci aşılamaya başlayacağım seninki inşallah olmuştur bütün duaların seninle .

canım benim üzülme hayırlısı olsun.Evet sitede sorun var biz serdoğmak ile msnde konuşuyoruz o yüzden bizim son haftamız beklemedeyiz ama benim aşılama olmadı sadece klomen kullandım iğne oldum ve pregostan il glikofen kullandım okadar glikofene devam ediyorum benim arkadaşım bunlarla hamile kaldı ve şuan 2 aylık bebeği var rabbim bizede nasip etsin inşallah msnden konuşmak istersen edaakbyr o işaret koyamıyorum form kabul etmiyo hotmail.com eklersen konuşuruz orda diğer arkadaşımızla beraber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…