- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Yok yok değildir İnşallahhAyy bu akşam karnımda ağrı başladı, regl ağrısı bu çok iyi tanıyorum kendisini
Ay inşallah yaaYok yok değildir İnşallahh
Benimde karnım ağrıyor dünden beri ama gelen birşey yok ya.
Bende bekliyorummmAy inşallah yaa
Bakalım haftasonu belli olacak herşey. yarın da yola çıkıyorum,haftasonu şehir dışında olucam, kuzenimin kına gecesi var.regl olursam bol bol ağlarım artık ordaBende bekliyorummm
Yaa bende cumartesi yola çıkıcam ankaraya gidiyoruz eşimin kuzeni evleniyorBakalım haftasonu belli olacak herşey. yarın da yola çıkıyorum,haftasonu şehir dışında olucam, kuzenimin kına gecesi var.regl olursam bol bol ağlarım artık orda
Hiç kendimizi düşünecek zaman kalmıyor desene,bi yerde iyi bişey sanki buYaa bende cumartesi yola çıkıcam ankaraya gidiyoruz eşimin kuzeni evleniyor
iyi birşey tabi kafamız dağılırHiç kendimizi düşünecek zaman kalmıyor desene,bi yerde iyi bişey sanki bu
Kızlar SelammHiç kendimizi düşünecek zaman kalmıyor desene,bi yerde iyi bişey sanki bu
Eliffff hamilesinnn cidden hamilesin kesinlikle bu gün kan vermelisin.Kızlar Selamm
Sabah erken gebelik testi yaptım 5-6 dakika anca testi beklettim 10 dakiyayı felan kesinlikle geçmedi yorumunuz nedir. İğnenin 15. Günündeyim.Eki Görüntüle 3316992 Eki Görüntüle 3316993
Ayy verebilirsem vercem bugün İnşallah vardırEliffff hamilesinnn cidden hamilesin kesinlikle bu gün kan vermelisin.
iyi birşey tabi kafamız dağılı
Yaaaaa çok sevindimmmm hamilesinnnKızlar Selamm
Sabah erken gebelik testi yaptım 5-6 dakika anca testi beklettim 10 dakiyayı felan kesinlikle geçmedi yorumunuz nedir. İğnenin 15. Günündeyim.Eki Görüntüle 3316992 Eki Görüntüle 3316993
Yaa ben inanamıyorum hala o kanı görmeden inanamam gerçektenYaaaaa çok sevindimmmm hamilesinnnkan vermelisin en kısa zamanda canım,tebrik ederim.inşallah sağlıkla büyür
Ben de test yaptım negatif çıktı,ben regl olacağım o kesin de. Sana çok sevindimYaa ben inanamıyorum hala o kanı görmeden inanamam gerçekten
Bekle bakalım adetini bir hemen negatif deme. Benimde ne olduğum belli değil ya test belki yanlıştır.Ben de test yaptım negatif çıktı,ben regl olacağım o kesin de. Sana çok sevindim
Sen catlatmadan snra ki sureci dogru yapmssn canm bence sıkıntı yokSence benim catlatma zamanlm gectimi ? yardim edermisin hesaplamada 06.10 gece 23 de vurdum ertesi gün gece 1 de isiliskiye girdik ondan sonraki günde.
Ondan beri bise yapmadik
Elifffff tebrik ederim guzelimmmmmBekle bakalım adetini bir hemen negatif deme. Benimde ne olduğum belli değil ya test belki yanlıştır.
Bende de regli agrıları var kuzum yanlz degilsinAy inşallah yaa
Selam canm benim de igne olali 10.gunumMerhaba bende klomen kullanıp ovitellli çatlatma iğnesi oldum kontrolde 3 tane çok güzel büyümüş yumurtalarım vardı ve ogün iğneyi vurdu bugün 10.günüm ilacın etkisi geçmişmidir göğsümde ağrı var ve akıntım var sizce test yapmalımıyıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?