Klomen kulanip hamile kalan varmi

Kızlar merhaba bende bu ay klomen kullandım dün bitti. Yarında kontrolüm var. Birşey sormak istiyorum siz bu süreçte ovülasyon testi kullandınız mı ? Birde kaçıncı günde yumurtalarınız olgunluğa ulaştı ? Adetim biteli 4 gün oluyor ovülasyon testlerim bu şekilde

Eklentiler

• IMG_8760.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 33
mErhaba ben 1 kere ovulasyon testi yapmistm catlatma ignesinden sonra
Diger gunler doktorun dedigi zamanlar birliktelik yasadk,kacinci gun gittm unuttum ama..sana doktorun su gun gel demedi mi

mErhaba ben 1 kere ovulasyon testi yapmistm catlatma ignesinden sonra
Diger gunler doktorun dedigi zamanlar birliktelik yasadk,kacinci gun gittm unuttum ama..sana doktorun su gun gel demedi mi
6sında klomen başlattı 12 sinde kontrole çağırdı. Bu kontrolde simdi sadece boyutmu ölçecek peki ? Çünkü daha 11. Günüm oluyor

6sında klomen başlattı 12 sinde kontrole çağırdı. Bu kontrolde simdi sadece boyutmu ölçecek peki ? Çünkü daha 11. Günüm oluyor
Boyutt olcecek canm evet yeterinde buyuduyse igneni şu zmaan yap diyecek catlatma ignesi
36 saat sonra da iliski veriyor igneden sonra

Volkan beye çok gitmek istemiştim ama randevuları çok doluydu. Nilüfer doruk elif hanıma gittim tatlı birine benziyor yorumları güzeldi
Evet cok dolu canm randevum oldugu halde 1 saat bekliyorum yanına girmek icin:)
eLif hanmı duymadım ama illaki iyi bir doktordur:)

Zeyy
Ben adet oldum
yaaa çok üzülldüm canım ama erken regl olmuşsun sanki aynı gün iğne olmuştuk. çatlamadan sonra 14 gün sonra regl olunuyor diye biliyorum. ama tabi herkes bir değil. ben de uygulamayı kapatmıştım. testler negatif çıkıyor. iğne gününü saymazsak bugün 13.gün. ben de hiç bir belirti yok. ama regl öncesi aşerme klasik o var. regl olacağım diye moralim bozuldu uygulamadan çıkış yaptım. seni merak edip geldim. inşallah en güzel vakitte güzel haberlerini alırız canım:)

Benimde igneden sonra ki 8.gunum canm
Regli belirtileri var bende de
Cunku benim 9,10 gun onceden baslar belirtiler
Benimde canm sıkıldı anlayacagn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…