- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Ben ilk defa klomen kullandımTamam canm git bakalm ne diyecek
Ben bgn gittim progesterona bakacak kan verdim
Yaptgimz tedavi ise yariyor mu yaramiyor mu ona bakacakms o degerle
Sen kac aydr klomen tedavisi goruyordun
Benim ikinci kullanışım canmBen ilk defa klomen kullandım
Offd bendee ya bendee gerçekten kendimi bunalımda gibi hissediyorum.Benim ikinci kullanışım canm
Belki sonra biraz ara veririm psikolojk olarak yoruldum
Aynen bende oyle canm,cinsellikten sogudum inan kiOffd bendee ya bendee gerçekten kendimi bunalımda gibi hissediyorum.
Klomen kullandin mlZeyy
Ben adet oldum
evett kullandım bu ayKlomen kullandin ml
Ja cok üzüldümm…evett kullandım bu ay
Yapacak birşey yok ya demekki bende işe yaramadı.Ja cok üzüldümm…
mErhaba ben 1 kere ovulasyon testi yapmistm catlatma ignesinden sonraKızlar merhaba bende bu ay klomen kullandım dün bitti. Yarında kontrolüm var. Birşey sormak istiyorum siz bu süreçte ovülasyon testi kullandınız mı ? Birde kaçıncı günde yumurtalarınız olgunluğa ulaştı ? Adetim biteli 4 gün oluyor ovülasyon testlerim bu şekilde
6sında klomen başlattı 12 sinde kontrole çağırdı. Bu kontrolde simdi sadece boyutmu ölçecek peki ? Çünkü daha 11. Günüm oluyormErhaba ben 1 kere ovulasyon testi yapmistm catlatma ignesinden sonra
Diger gunler doktorun dedigi zamanlar birliktelik yasadk,kacinci gun gittm unuttum ama..sana doktorun su gun gel demedi mi
Boyutt olcecek canm evet yeterinde buyuduyse igneni şu zmaan yap diyecek catlatma ignesi6sında klomen başlattı 12 sinde kontrole çağırdı. Bu kontrolde simdi sadece boyutmu ölçecek peki ? Çünkü daha 11. Günüm oluyor
Teşekkür ederimBoyutt olcecek canm evet yeterinde buyuduyse igneni şu zmaan yap diyecek catlatma ignesi
36 saat sonra da iliski veriyor igneden sonra
Kullanici adinizda 16 yi gorunce sormak istedim:) bursada mi yasiyorsunuz acabaTeşekkür ederim
Evet bursada yaşıyorum bursalıyımKullanici adinizda 16 yi gorunce sormak istedim:) bursada mi yasiyorsunuz acaba
Yaaa bende:))hangi doktora gidiyorsun canm ben medicana volkan hocaya gidiyorumEvet bursada yaşıyorum bursalıyım
Volkan beye çok gitmek istemiştim ama randevuları çok doluydu. Nilüfer doruk elif hanıma gittim tatlı birine benziyor yorumları güzeldiYaaa bende:))hangi doktora gidiyorsun canm ben medicana volkan hocaya gidiyorum
Evet cok dolu canm randevum oldugu halde 1 saat bekliyorum yanına girmek icin:)Volkan beye çok gitmek istemiştim ama randevuları çok doluydu. Nilüfer doruk elif hanıma gittim tatlı birine benziyor yorumları güzeldi
yaaa çok üzülldüm canımZeyy
Ben adet oldum
Benimde igneden sonra ki 8.gunum canmyaaa çok üzülldüm canımama erken regl olmuşsun sanki aynı gün iğne olmuştuk. çatlamadan sonra 14 gün sonra regl olunuyor diye biliyorum. ama tabi herkes bir değil. ben de uygulamayı kapatmıştım. testler negatif çıkıyor. iğne gününü saymazsak bugün 13.gün. ben de hiç bir belirti yok. ama regl öncesi aşerme klasik o var. regl olacağım diye moralim bozuldu uygulamadan çıkış yaptım. seni merak edip geldim. inşallah en güzel vakitte güzel haberlerini alırız canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?