- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Canım benim inşallah bebeğin seninledir sağlıklı bir gebelik geçirirsin Allah ım sana bağışlasın bebeğiniMerhabaaa
Evet ilk kez klomen kullandım adetin 5. Günü başladım sonra ovitrella iğne oldum.
10 aylık evliyim 1,5 aylık evliyken hamile kaldım korunduğum halde 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım mart ayında 6 ay oldu hamile kalamamamıştım 7. Ayımda bta hcgde hamile olduğumu öğrendim dün ama daha çok yeni kese felan görünmüyor değerim 104.4 kan takibi yapılcak dış gebelik mi kimyasal gebelik mi bakılcak kan artışına göre. Şuan değere göre hamileyim ama gerçek bir hamilelik mi ilerleyen zamanlarda görücez
Ne demek rica ederim İnşallah Allahım sizlerede nasip etsin eğer hamile olduğumu gerçekten öğrenirsem bol bol dua edicemCanım benim inşallah bebeğin seninledir sağlıklı bir gebelik geçirirsin Allah ım sana bağışlasın bebeğiniçok teşekkür ederim
Amin Allah razı olsunNe demek rica ederim İnşallah Allahım sizlerede nasip etsin eğer hamile olduğumu gerçekten öğrenirsem bol bol dua edicem
Sizin öykünüz nedir.
İnşallah nasip olur içini ferah tut. Ovulasyon testlerini hangi saatlerde yapıyordun o çok önemli bide hangi testleri kullanıyorsunuz.Amin Allah razı olsun
Biz de eşimle 2 yıldan fazla oldu evleneli daha hiç hamile kalamadım. Eşimin testlerinde sıkıntı yok, benim de hormonlarım ve hsg çok güzel sorunsuz sadece ultrasonda pco görüntüsü var. Bu yıl ovülasyon takibine başladım 5 kez falan yaptım ama hiç pik göremiyorumbu ay da olmazsa doktor gel klomenle tedaviye başlayalım dedi bu ay sonu adet olunca gidicem işte bakalım. İnşallah bana da nasip olur annelik
Aminn inşallahhİnşallah nasip olur içini ferah tut. Ovulasyon testlerini hangi saatlerde yapıyordun o çok önemli bide hangi testleri kullanıyorsunuz.
Kuzum dün gece öyle yaptımTamam işte bak testin gayet güzel bugünleri eşinde sperm sorunu yoksa üst üste 3 gün değerlendir. İlişkilerin gece olsun sabaha kadar yat kalkma poponun altına yastık koy uyu.
İlişkiden sonra bak hiç kalkmıcaksın sabaha kadar. İdrarını felan ilişkiden önce yap işine öyor devam et canım
Ohh en güzelini yapmışsın.Kuzum dün gece öyle yaptımgece değerlendirdik sabaha kadar yattım sabah da değerlendirdik artık gerisi nasip kısmet bakalım çok teşekkür ederim çok iyi geldi konuşmak
Tamamdır çoook teşekkür ederimOhh en güzelini yapmışsın.
Ne demek canım haber et beni aklına takılan birşey olursa.
İğnedendir heralde,1.haftada da oluyormuş ağrı vs.Kizlar bugün sanki adet olcakmisim gibi bi agri var kasiklarimda oysa uygulamaya göre 8 gün sonra adet olmaliyim,
normal mi acaba bilemeeimki acaba regl mi olcam sizce nezaman test yapiyim? 06.10 ignemi vuruldum
Belki olmazsinİğnedendir heralde,1.haftada da oluyormuş ağrı vs.
Benim bugün regl olmam lazım, yumurtanın çatlamasının 14. günü. Ağrım çok, sürekli şimdi oldum diyorum bakıyorum yok.
Olsam da rahatlasam.böyle bekleyince de insan içten içe ümitleniyor
Öyle diyorlar ,burda da çok okudum öyle ama ne bileyim karışık bi durum. Ama yine de regl olacakmış hissi ağır basıyorBelki olmazsin
hem regl ve hamilelik belirtisi ayni olmaz mi
Regl oldum az önceBelki olmazsin
hem regl ve hamilelik belirtisi ayni olmaz mi
Cok üzüldüm canim yaRegl oldum az önce
Belirtim yoktu zaten burda da yazmıştım, regl belirtilerim var olacağım gibi hissediyorum diye. NasipCok üzüldüm canim ya
Belirtilerin varmiydi?
Bende bursadayim canım hangi doktora gidiyorsunInsalllah Rabbimin izniylee
Ben bursadaym canm cok saolasn
Merhaba SibelcimBende bursadayim canım hangi doktora gidiyorsun
mErhaba 2.cizgin gayet net aslinda canm14.10.2023 cumartesi saat 11:00 de çatlatma iğnemi oldum az önce ovülasyon yaptım neden çatlamadı acaba anlayan var mı yoksa daha çatlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?