Klomen kulanip hamile kalan varmi

Canım benim inşallah bebeğin seninledir sağlıklı bir gebelik geçirirsin Allah ım sana bağışlasın bebeğini çok teşekkür ederim

Canım benim inşallah bebeğin seninledir sağlıklı bir gebelik geçirirsin Allah ım sana bağışlasın bebeğini çok teşekkür ederim
Ne demek rica ederim İnşallah Allahım sizlerede nasip etsin eğer hamile olduğumu gerçekten öğrenirsem bol bol dua edicem
Sizin öykünüz nedir.

Ne demek rica ederim İnşallah Allahım sizlerede nasip etsin eğer hamile olduğumu gerçekten öğrenirsem bol bol dua edicem
Sizin öykünüz nedir.
Amin Allah razı olsun
Biz de eşimle 2 yıldan fazla oldu evleneli daha hiç hamile kalamadım. Eşimin testlerinde sıkıntı yok, benim de hormonlarım ve hsg çok güzel sorunsuz sadece ultrasonda pco görüntüsü var. Bu yıl ovülasyon takibine başladım 5 kez falan yaptım ama hiç pik göremiyorum bu ay da olmazsa doktor gel klomenle tedaviye başlayalım dedi bu ay sonu adet olunca gidicem işte bakalım. İnşallah bana da nasip olur annelik

İnşallah nasip olur içini ferah tut. Ovulasyon testlerini hangi saatlerde yapıyordun o çok önemli bide hangi testleri kullanıyorsunuz.

İnşallah nasip olur içini ferah tut. Ovulasyon testlerini hangi saatlerde yapıyordun o çok önemli bide hangi testleri kullanıyorsunuz.
Aminn inşallahh Canım ben bu ay birgebeningünlüğü strip testlerini kullanıyorum son 3 gündür günde 3 kez yapıyorum bak dün akşam ki testimi atıyorum

Eklentiler

• IMG_20231013_205355_473.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 43
Tamam işte bak testin gayet güzel bugünleri eşinde sperm sorunu yoksa üst üste 3 gün değerlendir. İlişkilerin gece olsun sabaha kadar yat kalkma poponun altına yastık koy uyu.
İlişkiden sonra bak hiç kalkmıcaksın sabaha kadar. İdrarını felan ilişkiden önce yap işine öyor devam et canım

Kuzum dün gece öyle yaptım gece değerlendirdik sabaha kadar yattım sabah da değerlendirdik artık gerisi nasip kısmet bakalım çok teşekkür ederim çok iyi geldi konuşmak

Kuzum dün gece öyle yaptım gece değerlendirdik sabaha kadar yattım sabah da değerlendirdik artık gerisi nasip kısmet bakalım çok teşekkür ederim çok iyi geldi konuşmak
Ohh en güzelini yapmışsın.
Ne demek canım haber et beni aklına takılan birşey olursa.

Kizlar bugün sanki adet olcakmisim gibi bi agri var kasiklarimda oysa uygulamaya göre 8 gün sonra adet olmaliyim,
normal mi acaba bilemeeimki acaba regl mi olcam sizce nezaman test yapiyim? 06.10 ignemi vuruldum

Kizlar bugün sanki adet olcakmisim gibi bi agri var kasiklarimda oysa uygulamaya göre 8 gün sonra adet olmaliyim,
normal mi acaba bilemeeimki acaba regl mi olcam sizce nezaman test yapiyim? 06.10 ignemi vuruldum
İğnedendir heralde,1.haftada da oluyormuş ağrı vs.
Benim bugün regl olmam lazım, yumurtanın çatlamasının 14. günü. Ağrım çok, sürekli şimdi oldum diyorum bakıyorum yok.
Olsam da rahatlasam.böyle bekleyince de insan içten içe ümitleniyor

Belki olmazsin
hem regl ve hamilelik belirtisi ayni olmaz mi

14.10.2023 cumartesi saat 11:00 de çatlatma iğnemi oldum az önce ovülasyon yaptım neden çatlamadı acaba anlayan var mı yoksa daha çatlar mı

Eklentiler

• IMG_2272.webp
    75 KB · Görüntüleme: 31
14.10.2023 cumartesi saat 11:00 de çatlatma iğnemi oldum az önce ovülasyon yaptım neden çatlamadı acaba anlayan var mı yoksa daha çatlar mı
mErhaba 2.cizgin gayet net aslinda canm
Igneden sonra degerlendrmen gereken gunleri doktorun soylemedi mi?
Bnce hic test yapip kafanı karıstrma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…