Klomen kulanip hamile kalan varmi

Ya regl oldum dedim ama dünden beri gelen gram birşey yok.
Sadece akıntımın içinde kan gördüm.

Yaa karnım ağrıyorr adet gibi kanıda görünce adet oldum sandım
Dünden beri regl havasındayım ped takılı dünden beri
:))) iyi bakalım, inşallah bi kaç güne güzel haberlerini alırız. ben regl olucam gibi ama senin haberlerini bekliyorum :)

Kizlar aklimi karistiran birsey var igneden sonra doktor degerlendkrin diyor ama kac gün degerlendirmeli ?
Igneden sonra 2 gün esimle degerlendirdik ama 3 gündürde bise olmadi yanlis mi yaptik acaba

Kizlar aklimi karistiran birsey var igneden sonra doktor degerlendkrin diyor ama kac gün degerlendirmeli ?
Igneden sonra 2 gün esimle degerlendirdik ama 3 gündürde bise olmadi yanlis mi yaptik acaba
Selam canm igneden sonra bende birer gun arayla 3 kere denedim,bna gore de catlatma zamani gecmisti aslnda 1 gun ara demisti doktor cunku
kısaca cokta kafana takma tatlım Rabbim ol derse olacak

Selam canm igneden sonra bende birer gun arayla 3 kere denedim,bna gore de catlatma zamani gecmisti aslnda 1 gun ara demisti doktor cunku
kısaca cokta kafana takma tatlım Rabbim ol derse olacak
Sence benim catlatma zamanlm gectimi ? yardim edermisin hesaplamada 06.10 gece 23 de vurdum ertesi gün gece 1 de isiliskiye girdik ondan sonraki günde.

Ondan beri bise yapmadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…