- 27 Eylül 2023
- 319
- 92
- 18
- Konu Sahibi tweetymm89
-
inşallah seninkiler gebelik belirtileridir canımBenimde igneden sonra ki 8.gunum canm
Regli belirtileri var bende de
Cunku benim 9,10 gun onceden baslar belirtiler
Benimde canm sıkıldı anlayacagn
Ah kuzucum insallah,ama insanin icine dogar yaa hani benim hic umudum yokinşallah seninkiler gebelik belirtileridir canım
tabi Allah büyük, yine de bekleyeceğiz ,Ah kuzucum insallah,ama insanin icine dogar yaa hani benim hic umudum yok
Yine de Allah buyuk tabii
Ya regl oldum dedim ama dünden beri gelen gram birşey yok.yaaa çok üzülldüm canımama erken regl olmuşsun sanki aynı gün iğne olmuştuk. çatlamadan sonra 14 gün sonra regl olunuyor diye biliyorum. ama tabi herkes bir değil. ben de uygulamayı kapatmıştım. testler negatif çıkıyor. iğne gününü saymazsak bugün 13.gün. ben de hiç bir belirti yok. ama regl öncesi aşerme klasik o var. regl olacağım diye moralim bozuldu uygulamadan çıkış yaptım. seni merak edip geldim. inşallah en güzel vakitte güzel haberlerini alırız canım:)
yerleşme de olabilir o zaman. niye korkutuyosun bizi :)Ya regl oldum dedim ama dünden beri gelen gram birşey yok.
Sadece akıntımın içinde kan gördüm.
Yaa karnım ağrıyorr adet gibi kanıda görünce adet oldum sandımyerleşme de olabilir o zaman. niye korkutuyosun bizi :)
Oyle tabii canmmtabi Allah büyük, yine de bekleyeceğiz ,
Ya regl oldum dedim ama dünden beri gelen gram birşey yok.
:))) iyi bakalım, inşallah bi kaç güne güzel haberlerini alırız. ben regl olucam gibi ama senin haberlerini bekliyorum :)Yaa karnım ağrıyorr adet gibi kanıda görünce adet oldum sandım
Dünden beri regl havasındayım ped takılı dünden beri
bende adet olurum ya dün gördüğüm kandı yani gördüm ben.:))) iyi bakalım, inşallah bi kaç güne güzel haberlerini alırız. ben regl olucam gibi ama senin haberlerini bekliyorum :)
Valla ben anlamadımAla alaa kızzz acaba baska biseyin belirtisi falan mı bu,bazen buralarda okuyoruz ya yerlesme kanaması falan diye:))
Regline kac gun vardı kuzumValla ben anlamadım
2 gün kaldı normaldeRegline kac gun vardı kuzum
Eger gecikirsen test yaparsn tatlim ve dilerim ki gelmez:))2 gün kaldı normalde
Aynen bu akşamsa gelmezseEger gecikirsen test yaparsn tatlim ve dilerim ki gelmez:))
Tamam beybisiAynen bu akşamsa gelmezse
Sabaha test yaparım.
Selam canm igneden sonra bende birer gun arayla 3 kere denedim,bna gore de catlatma zamani gecmisti aslnda 1 gun ara demisti doktor cunkuKizlar aklimi karistiran birsey var igneden sonra doktor degerlendkrin diyor ama kac gün degerlendirmeli ?
Igneden sonra 2 gün esimle degerlendirdik ama 3 gündürde bise olmadi yanlis mi yaptik acaba
Sence benim catlatma zamanlm gectimi ? yardim edermisin hesaplamada 06.10 gece 23 de vurdum ertesi gün gece 1 de isiliskiye girdik ondan sonraki günde.Selam canm igneden sonra bende birer gun arayla 3 kere denedim,bna gore de catlatma zamani gecmisti aslnda 1 gun ara demisti doktor cunku
kısaca cokta kafana takma tatlım Rabbim ol derse olacak
Ayy bu akşam karnımda ağrı başladı, regl ağrısı bu çok iyi tanıyorum kendisiniYa regl oldum dedim ama dünden beri gelen gram birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?