Klomen kulanip hamile kalan varmi

Selam canm benim de igne olali 10.gunum
Reglime daha 7 gun var o yuzden ben test yapmak icin bekliyorum
Bence bir kac gun daha bekle sende
Benimde akıntm var agrılark var ama regli belirtileri biliyorum:)
Ja öyle düsünme..
hamilelik belirtiside ayni oluyor iyi düsünelim..
benim bir istahim artmis evin kapilarini yicem artik

Ja öyle düsünme..
hamilelik belirtiside ayni oluyor iyi düsünelim..
benim bir istahim artmis evin kapilarini yicem artik
Kizz sorma benim de iştahım cok açık iki ay klomen kullandm ya 5 kilo aldim
Iyi dusunmeyi bende isterdim ama malesef umudum yok

Selam canm benim de igne olali 10.gunum
Reglime daha 7 gun var o yuzden ben test yapmak icin bekliyorum
Bence bir kac gun daha bekle sende
Benimde akıntm var agrılark var ama regli belirtileri biliyorum:)
Doktorum 17 sinde hasta olmam gerektiğini söyledi olmazsan kan testi ver direk dedi okadar sabırsızımki bekledim bekledim son günler geçmiyo :)

Kizz sorma benim de iştahım cok açık iki ay klomen kullandm ya 5 kilo aldim
Iyi dusunmeyi bende isterdim ama malesef umudum yok
Yaa iştah açıyomu acaba çok zayıf bi insanım iştahımda çok yoktu ama şu son 3 4 gündür okadar çok şey yiyorumki üşenip yapmadığım şeyleri yapıyorum kendime

Doktorum 17 sinde hasta olmam gerektiğini söyledi olmazsan kan testi ver direk dedi okadar sabırsızımki bekledim bekledim son günler geçmiyo :)

Yaa iştah açıyomu acaba çok zayıf bi insanım iştahımda çok yoktu ama şu son 3 4 gündür okadar çok şey yiyorumki üşenip yapmadığım şeyleri yapıyorum kendime
bIzim seninle test gunlerimiz de aynı:) bende sabrszm ama malesef ki regli agrilarm 8,9 gun onceden basladigi icin hic umitlenemedim..
Insallah sendem guzel haberler alrz
Benim istahimi acti ilaclar ama herkeste mi ayni etki eder bilemedim canm

bIzim seninle test gunlerimiz de aynı:) bende sabrszm ama malesef ki regli agrilarm 8,9 gun onceden basladigi icin hic umitlenemedim..
Insallah sendem guzel haberler alrz
Benim istahimi acti ilaclar ama herkeste mi ayni etki eder bilemedim canm
İnşallah olumlu sonuçlanır kötü düşünme iğne ağrıda yapıyo belki yerleşme ağrın vardır inşallah seninde olumlu olur:)

İnşallah olumlu sonuçlanır kötü düşünme iğne ağrıda yapıyo belki yerleşme ağrın vardır inşallah seninde olumlu olur:)
Ah Seymam benim her ay ayni agrilar yaa artk biliyorum yani ne agrisi oldugunu
Yine de Rabbimden umit kesilmez tabi
Hakkimzda hayirlisi olsun insallah

2 ay klomen kullandm 1 kere bu ay catlatma ignesi oldum
Esimde de bende de bir sorun yok.
Peki ya sen?
Kasımda 2 sene olucak evleneli hiç hamilelik olmadı artık istiyorum diye doktora gittim derken ağustosta hamile kaldım tam tedaviye başlıcaktık ama kimyasal gebelik oldu bu ay ilk defa 5 gün klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum hiç bi sorunumuz yok bizimde gebelik oluşabiliyo yani bundan eminiz ben ağustosta ilk defa ovülasyon gününe dikkat etmiştim ve ilk dikkatimde tuttu ama malesef kimyasal oldu işte

Ayy ne guzell en azından kalabiliyorsun canmm
Insallah yine kalırsn saglikla tamamlar kucagina alırsn evladını
Rabbim hicbir kadının kucagini bos bırakmasın inşallah

Ayy ne guzell en azından kalabiliyorsun canmm
Insallah yine kalırsn saglikla tamamlar kucagina alırsn evladını
Rabbim hicbir kadının kucagini bos bırakmasın inşallah
Amiin inşallah gerçekten okadar çok istiyorumki isteyen herkezinde kucağında bi bebişi olur inşallah

Amin İnşallah kızlar
Ama kan testi vermeden kesin var diyemeyeceğizz
Canım merhaba sanırım gebesin tebrik ederim inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın ilk kez klomen kullanmışsın galiba ben de düşünüyorum da acaba biraz öykünden bahseder misin ? Yani ne kadar süredir deniyosunuz, hiç gebelik oldu mu, eşinde ve sende sorun var mıydı ?

Merhabaaa
Evet ilk kez klomen kullandım adetin 5. Günü başladım sonra ovitrella iğne oldum.
10 aylık evliyim 1,5 aylık evliyken hamile kaldım korunduğum halde 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım mart ayında 6 ay oldu hamile kalamamamıştım 7. Ayımda bta hcgde hamile olduğumu öğrendim dün ama daha çok yeni kese felan görünmüyor değerim 104.4 kan takibi yapılcak dış gebelik mi kimyasal gebelik mi bakılcak kan artışına göre. Şuan değere göre hamileyim ama gerçek bir hamilelik mi ilerleyen zamanlarda görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…