- 27 Eylül 2023
- 319
- 92
- 18
- Konu Sahibi tweetymm89
-
iğnenin etkisi hep işte ağrı vs. ben de aynen senin gibi yaptım. sabaha kadar hiç kalkmadım. ama benim pazar gününden beri ilişki olmuyor.iş yerinde eşimde ben de çok yoğunuzBende cuma iğne vurundum cumartesi 26. Saatte ilişki oldu. 3 saat sonra kalktım duşa girdim.
Pazar olmadı.
Pazartesi akşam oldu sabaha kadar hiç kalkmadan yattım duş aldık sabah.
Dün olmadı
Bu gece yine olacak sabaha kadar yatarım
Bugün karnımın alt kısmında ağrı var sancı giriyor arada
Benim yumurtayı doktorum takip etti,çatladığını teyit etti. Ovulasyon değil de şimdi gebelik testi ile iğne etkisi ne zaman geçecek diye takip ediyorum.
Söylediği saatleri değerlendirdik hatta ben garanti olsun diye sonrasını ve öncesini de hep değerlendirdim.
Insallah guzel habeerler alırz kızlar burda hepimizzzziğnenin etkisi hep işte ağrı vs. ben de aynen senin gibi yaptım. sabaha kadar hiç kalkmadım. ama benim pazar gününden beri ilişki olmuyor.iş yerinde eşimde ben de çok yoğunuzinşallah tutmuştur :)
burada güzel haberler paylaşırız umarım yakında
Bende diyorum kesin iğne etkisi. Adetken bile böyle ağrı çekmem ben ama 2-3 gündür kasıklarımda ağrı var. Bildiğiniz şeyim ağrıyor yani. Karnımın alt bölgesinde hemen ateş basıyor karnım ağrıyor wcye zor yetişiyorum betim benzim atıyor resmen karnım ağrıyınca.iğnenin etkisi hep işte ağrı vs. ben de aynen senin gibi yaptım. sabaha kadar hiç kalkmadım. ama benim pazar gününden beri ilişki olmuyor.iş yerinde eşimde ben de çok yoğunuzinşallah tutmuştur :)
burada güzel haberler paylaşırız umarım yakında
Insallah agrılarn hamislik agrısıdır bebis tutunuyordur canmBende diyorum kesin iğne etkisi. Adetken bile böyle ağrı çekmem ben ama 2-3 gündür kasıklarımda ağrı var. Bildiğiniz şeyim ağrıyor yani. Karnımın alt bölgesinde hemen ateş basıyor karnım ağrıyor wcye zor yetişiyorum betim benzim atıyor resmen karnım ağrıyınca.
Bizde dediğim gibi değerlendirdik ilk ilişkimiz cumartesi dedim ya 30 saatten önce yapayım dedim geceyi beklemedim hani yumurta çatlar felan içerde sperm olsun dedik. Gece olsaydı o günde sabaha kadar yatardım. O günde aralıklı 2 defa ilişki oldu
Bakalım umarım güzel haberler alırız yaa İnşallah
Diğer aylar böyle ağrım olmadı ilaç kullanmamıştım. Hele yemeği fazla kaçırayım aşırı baskı yapıyor kasıklarıma.Insallah agrılarn hamislik agrısıdır bebis tutunuyordur canm
Ayy hepimize güzel dileklerimmmm
Benim her ay agrım oldugu icin bana normal geliyor:)Diğer aylar böyle ağrım olmadı ilaç kullanmamıştım. Hele yemeği fazla kaçırayım aşırı baskı yapıyor kasıklarıma.
Ayy İnşallahh hepimiz güzel haberleri en kısa zamanda alırızzz
Benim sızı gibi oluyordu her ayBenim her ay agrım oldugu icin bana normal geliyor:)
Amin aminn güzelimmm sağlıkla hayırlısıyla insallah
Ahh malesef surekli dinliyoruz ki..keske takmasak kafayaBenim sızı gibi oluyordu her ay
Dedim ki bu ay vücudumu dinlemicem ama dinlenmicek gibi değilkipazar günü eşimle alışverişe gittik mağazada bir sancı girdi ahh dedim eşim ne oluyor dedi dediğim ağrı girdi o kadar belli ediyor kendini ama hep iğnenin etkisinden
Evrene pozitif enerji gönderelim o zaman dediğiniz gibi bende gönderdim.Ahh malesef surekli dinliyoruz ki..keske takmasak kafaya
Sende olumlu dusun canm ilactan diye takma kafana:) hani diyorlar yaa evrene pozitif mesaj verin diyeee
Öyle yapalim
Saglikliyiz ve anne olmak icin haziriz:))
MerhabaMerhaba kizlar
Kontrolüm vardi bugün doktorum cuma günü gel igne vuralim dedi sizce iyi birsey mi ?
Merhaba bende dun gittim kontrole bgn ignemi yaptrdm yumurtam 17 cm di dunMerhaba kizlar
Kontrolüm vardi bugün doktorum cuma günü gel igne vuralim dedi sizce iyi birsey mi ?
Superr iyi yaptn:))Evrene pozitif enerji gönderelim o zaman dediğiniz gibi bende gönderdim.
Daha önce gebelik olmuş muydu sizde hikayeniz nedir.
Evet klomen kullandimMerhaba
Demekki cuma günü için yumurtanız istenilen büyüklükte olacak. Ama siz bugün yarın felan ilişki yaşayın ne olur ne olmaz.
Klomen mi kullanmıştınız.
Benim 15 cm ikkiside cuma günü gel icne vuralim dediMerhaba bende dun gittim kontrole bgn ignemi yaptrdm yumurtam 17 cm di dun
Sana yumurtalarn hakknda bisey demedi mi canm
Yaa hadi İnşallah hayırlısı ile tutsunSuperr iyi yaptn:))
Daha once hamile kalmadm canm hic
Esimde de bende saglik sorunu yok
Ama yasm 35 oldu diye ben gebeligi hızlandirmak istedim doktorum da klomen ve catlatma ignesi tadavisi uyguladi
sIzin hikayenz nasl
Adetin kaçıncı günü başladınız.Evet klomen kullandim
Cuma gunune kadar 18,19 cm olur diye gel demistir canmBenim 15 cm ikkiside cuma günü gel icne vuralim dedi
Ah bebeim cok gecmis olsunYaa hadi İnşallah hayırlısı ile tutsun
Bende 24 yaşındayım 9 aydır evliyim korunduğum halde ilk ayımda hamile kaldım ama bebeğimin kalbi 8. Hafta durduğu için kürtaj oldum ve 6 aydır korunmadığım halde hamile kalamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?