Klomen kulanip hamile kalan varmi

iğnenin etkisi hep işte ağrı vs. ben de aynen senin gibi yaptım. sabaha kadar hiç kalkmadım. ama benim pazar gününden beri ilişki olmuyor.iş yerinde eşimde ben de çok yoğunuz inşallah tutmuştur :)
burada güzel haberler paylaşırız umarım yakında

Beni doktor igneden sonra tekrar çagırmadı:) bugun igne olup persembe aksami ve gun asiri birlikte olun dedi
Bakalim hayırlısi olsun canlar hakkimzda

Insallah guzel habeerler alırz kızlar burda hepimizzzz

Bende diyorum kesin iğne etkisi. Adetken bile böyle ağrı çekmem ben ama 2-3 gündür kasıklarımda ağrı var. Bildiğiniz şeyim ağrıyor yani. Karnımın alt bölgesinde hemen ateş basıyor karnım ağrıyor wcye zor yetişiyorum betim benzim atıyor resmen karnım ağrıyınca.
Bizde dediğim gibi değerlendirdik ilk ilişkimiz cumartesi dedim ya 30 saatten önce yapayım dedim geceyi beklemedim hani yumurta çatlar felan içerde sperm olsun dedik. Gece olsaydı o günde sabaha kadar yatardım. O günde aralıklı 2 defa ilişki oldu
Bakalım umarım güzel haberler alırız yaa İnşallah

Insallah agrılarn hamislik agrısıdır bebis tutunuyordur canm
Ayy hepimize güzel dileklerimmmm

Insallah agrılarn hamislik agrısıdır bebis tutunuyordur canm
Ayy hepimize güzel dileklerimmmm
Diğer aylar böyle ağrım olmadı ilaç kullanmamıştım. Hele yemeği fazla kaçırayım aşırı baskı yapıyor kasıklarıma.
Ayy İnşallahh hepimiz güzel haberleri en kısa zamanda alırızzz

Benim her ay agrım oldugu icin bana normal geliyor:)
Amin aminn güzelimmm sağlıkla hayırlısıyla insallah

Benim her ay agrım oldugu icin bana normal geliyor:)
Amin aminn güzelimmm sağlıkla hayırlısıyla insallah
Benim sızı gibi oluyordu her ay
Dedim ki bu ay vücudumu dinlemicem ama dinlenmicek gibi değilki pazar günü eşimle alışverişe gittik mağazada bir sancı girdi ahh dedim eşim ne oluyor dedi dediğim ağrı girdi o kadar belli ediyor kendini ama hep iğnenin etkisinden

Ahh malesef surekli dinliyoruz ki..keske takmasak kafaya
Sende olumlu dusun canm ilactan diye takma kafana:) hani diyorlar yaa evrene pozitif mesaj verin diyeee
Öyle yapalim
Saglikliyiz ve anne olmak icin haziriz:))

Merhaba kizlar
Kontrolüm vardi bugün doktorum cuma günü gel igne vuralim dedi sizce iyi birsey mi ?

Ahh malesef surekli dinliyoruz ki..keske takmasak kafaya
Sende olumlu dusun canm ilactan diye takma kafana:) hani diyorlar yaa evrene pozitif mesaj verin diyeee
Öyle yapalim
Saglikliyiz ve anne olmak icin haziriz:))
Evrene pozitif enerji gönderelim o zaman dediğiniz gibi bende gönderdim.
Daha önce gebelik olmuş muydu sizde hikayeniz nedir.

Merhaba kizlar
Kontrolüm vardi bugün doktorum cuma günü gel igne vuralim dedi sizce iyi birsey mi ?
Merhaba
Demekki cuma günü için yumurtanız istenilen büyüklükte olacak. Ama siz bugün yarın felan ilişki yaşayın ne olur ne olmaz.
Klomen mi kullanmıştınız.

Evrene pozitif enerji gönderelim o zaman dediğiniz gibi bende gönderdim.
Daha önce gebelik olmuş muydu sizde hikayeniz nedir.
Superr iyi yaptn:))
Daha once hamile kalmadm canm hic
Esimde de bende saglik sorunu yok
Ama yasm 35 oldu diye ben gebeligi hızlandirmak istedim doktorum da klomen ve catlatma ignesi tadavisi uyguladi
sIzin hikayenz nasl

Superr iyi yaptn:))
Daha once hamile kalmadm canm hic
Esimde de bende saglik sorunu yok
Ama yasm 35 oldu diye ben gebeligi hızlandirmak istedim doktorum da klomen ve catlatma ignesi tadavisi uyguladi
sIzin hikayenz nasl
Yaa hadi İnşallah hayırlısı ile tutsun
Bende 24 yaşındayım 9 aydır evliyim korunduğum halde ilk ayımda hamile kaldım ama bebeğimin kalbi 8. Hafta durduğu için kürtaj oldum ve 6 aydır korunmadığım halde hamile kalamadım.

Evet klomen kullandim
Adetin kaçıncı günü başladınız.
Ben 5. Günü başladım adetin 11. Günü kontrole gittiğimde doktorr aa ne güzel büyümüş hadi hemen al gel iğneni yapalım dedi cuma günü iğnemi vurundum.
Sizinde demekki o gün istenilen boyuta gelecek. Normalde benim yumurtlamam zaten erken oluyordu ilaçla daha bir erken oldu galiba.

Ah bebeim cok gecmis olsun
Ama icini ferah tut Bak ne guzel hamile kalabiliyorsun demekki o yonden dusun ve uzulme
Eminim Rabbim dogru zmaanda nasip edecek hayrlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…