Bende buraya yazmaya karar verdim benide aranıza alırmısınız beni bilgilendirin lütfen!!!
Salı günü doktora çıkmıştım kaş..tımdan dolayı.. birde çocuk istediğimizi belirttim bu rahatsızlık olmasa idi özelinize eşimle çıkıcaktık dedim.. doktor bir tane fitil,krem ve hap verdi eve geldiğimde akşamına regl oldum.. o gün doktor hiç bir tahlil almadı.. Adetinin 3. günü gel dedi.. bende gittim bugün fitili kullanabilirmiyim dedim.. hayır kullanma adetin bitsin ondan sonra kullan ama diğer verdiklerimi kullanabilirsin mantar olmuşsun dedi hormon testi istedi.. bende tahlil verdim bugün.. sonuçlar için herşey normal ve sana bir hap yazıyorum, verdiğim bu hapa'da adetinin 5. günü yani pazar günü başla.. 5 gün kullan ve pazartesi günü tekrar gel dedi..
Krem Klomen 50 mg 10 Tablet
Klomifen Sitrat
Birde üzerinde Gonadotropik Ovülasyon oluşturucu yazıyor.
Endikasyonlarını okudum kadınlarda ovülasyonun sağlanması ve daha bir çok şey yazıyor.. fakat sizlerinde düşüncesini almak istedim ÇÜNKÜ kullananlarınız var birde kist yapıyormuş diye duydum doğrumu gerçekten???BENİ AYDINLATIN LÜTFEN!
NEDEN KİST YAPIYOR? YUMURTA ÇATLAMIYINCAMI KİST OLUYOR???
benim kafama şimdi takılanda şu oldu ben şuan birde mantar tedavisi görüyorum.. klomene başlarsam yumurta oluşurmu acaba? tabi bunu ALLAH CC.bilir ama mantar için hapta kullanıyorum ya.. ondan soruyorum.. siz folik asitte kullanıyormusunuz? cvbınızı bekliyorum? ben folik asite başlayalıda nerdeyse iki ay oldu. klomene yarın başlarken folik asiti bırakayımmı acaba??? beni bu konudada bilgilendirimisiniz lütfen! DOKTORA ÇIKTIĞIMDA MANTAR İÇİN VERDİĞİ İLAÇLARIM BİTMİŞ OLMUYOR... BİRDE BEN ÖZELİNE ÇIKMADIM SADECE HORMON TESTİ YAPTI RAHİMDEN BAKMADI VE ULTRASYONADA GİRMEDİM...
sevgiler...
üzüldüm canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur .
Ben de bu ay çatlatma iğnesi oldum.Çatlatmadan sonra hemen aşılama yapalım dedi doktor ama biz kabul etmedik.Sana aşılama önerdilermi.
Teşekkürler benimde dualarım seninle...
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Bende buraya yazmaya karar verdim benide aranıza alırmısınız beni bilgilendirin lütfen!!!
Salı günü doktora çıkmıştım kaş..tımdan dolayı.. birde çocuk istediğimizi belirttim bu rahatsızlık olmasa idi özelinize eşimle çıkıcaktık dedim.. doktor bir tane fitil,krem ve hap verdi eve geldiğimde akşamına regl oldum.. o gün doktor hiç bir tahlil almadı.. Adetinin 3. günü gel dedi.. bende gittim bugün fitili kullanabilirmiyim dedim.. hayır kullanma adetin bitsin ondan sonra kullan ama diğer verdiklerimi kullanabilirsin mantar olmuşsun dedi hormon testi istedi.. bende tahlil verdim bugün.. sonuçlar için herşey normal ve sana bir hap yazıyorum, verdiğim bu hapa'da adetinin 5. günü yani pazar günü başla.. 5 gün kullan ve pazartesi günü tekrar gel dedi..
Krem Klomen 50 mg 10 Tablet
Klomifen Sitrat
Birde üzerinde Gonadotropik Ovülasyon oluşturucu yazıyor.
Endikasyonlarını okudum kadınlarda ovülasyonun sağlanması ve daha bir çok şey yazıyor.. fakat sizlerinde düşüncesini almak istedim ÇÜNKÜ kullananlarınız var birde kist yapıyormuş diye duydum doğrumu gerçekten???BENİ AYDINLATIN LÜTFEN!
NEDEN KİST YAPIYOR? YUMURTA ÇATLAMIYINCAMI KİST OLUYOR???
benim kafama şimdi takılanda şu oldu ben şuan birde mantar tedavisi görüyorum.. klomene başlarsam yumurta oluşurmu acaba? tabi bunu ALLAH CC.bilir ama mantar için hapta kullanıyorum ya.. ondan soruyorum.. siz folik asitte kullanıyormusunuz? cvbınızı bekliyorum? ben folik asite başlayalıda nerdeyse iki ay oldu. klomene yarın başlarken folik asiti bırakayımmı acaba??? beni bu konudada bilgilendirimisiniz lütfen! DOKTORA ÇIKTIĞIMDA MANTAR İÇİN VERDİĞİ İLAÇLARIM BİTMİŞ OLMUYOR... BİRDE BEN ÖZELİNE ÇIKMADIM SADECE HORMON TESTİ YAPTI RAHİMDEN BAKMADI VE ULTRASYONADA GİRMEDİM...
sevgiler...
Canım mantar konusunda bilgim yok ama ilaçların yumurtlama tarihinden önce bitiyorsa sorun teşkil etmez bence. Ayrıca doktora klomen bittiğinde gitmen gerek o zaman ulturasonda bakacaktır. Folik asit kullanmanın zararı olmaz kullanmaya devam et.
hoş geldin yalan olmasın banada vermedi folik asit birkaç kişi daha söyledi bunu bana birdahaki gidişimde sorucam dr.sna devam et dediyse et çünk iyi birşey önceden başlamak folik asite allah hepimiizn gönlüne göre versin eğer hepimiz hamile kalırsak aynı zamanda olucaz galiba :))) mantar tedavisi konusunda da bilgimyok üzgünümm.....
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah kızlar. Doktorum banada idrar tahlili yapmadı. bendeki iltihabı alttan muayene sırasında görüp söylemişti. ben klomeni ayın 4 kullanmaya başladım sonra yumurta takibi için her gittiğimde ayın 16 günü ilişki dedi... sende hesapla klomene başlayıp mantar ilaçınada devam edigin taktirde ilaçın ne zaman bitiyor benim klomeni kulanma ve ilişki arasında 12 gün var zaten 6 gün öncesinden ilişki yasağı bizede vermişti eğer kısa zaman içinde mantar ilaçın bitiyorsa doktorun dediği gibi devam et yok eğer mantar ilaçın çoksa doktoruna danış derimm...
Canım mantar konusunda bilgim yok ama ilaçların yumurtlama tarihinden önce bitiyorsa sorun teşkil etmez bence. Ayrıca doktora klomen bittiğinde gitmen gerek o zaman ulturasonda bakacaktır. Folik asit kullanmanın zararı olmaz kullanmaya devam et.
slm herkese klomen hapını kullandıktan sonra dr yumurta olusmus mu dıye nerden bakıyor alttanmı cevap verın nolur?
Burcu bende kan testi yapmanı öneririm. Benim başıma gelmedi ama burda bir çok kişi kahverengi akıntı yaşadıktan sonra idrar testi negatif çıkmasına rağmen kanda yapılan testte hamile olduklarından bahsediyor umarım Allah herkesin gönlüne göre verir bende 2 martta yapıcam test...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?