Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seyahatin bi etkisi olmaz heralde canım gene doktoruna bi sorarsınBenim doktorum da bu ay Klomen başlayacak ama 1 haftalığına yurtdışında olacağım çatlatma iğnesinden 1 hafta kadar geçtikten sonra. Acaba sıkıntı olur mu?Seyahat eden var mı Klomen ve Otriville sonrası??
1 senedir olmuyor çok yoruldum beklemekten, bariz bir sebep de yok. Etrafımdaki herkes ilk ayda ya da ikinci ayda hatta yanlışlıkla hamile kalıyor. Bekle sabret diyolar.. Tabii onlara bekle demesi kolay.. HSG temiz, pcos görüntüm var ama adetlerim düzenli, hormonlarım normal. Eşim de test yaptırdı her şey normal. Sadece hiç regl ağrısı çekmezdim, denemete başladığımızdan beri çok ağrım oluyo. Bi doktor derin endomenriozisin olabilir dedi, çok korkuyorum gebe kalmama engel olacak diye.
3 ay etkisi devam ediyor diye biliyorumbende merak ediyorum onu canım devam eder mi ki etkisi her döngüde değişir diye düşünüyorum ama bu ay nasıl olur bilmiyorumki bende bu ay boş geçecek benim ya aralığa devam edeceğim artık inşallah![]()
Yok denemicem canımSen başlamissindir degerlendirmelere demi nasıl gidiyo bu ay kür falan deneyecek misin canım
Öyle mi internete yazınca sadece kullandığın ay etkisi olur adet bitince yeni döngü olduğu için artık etkisi bitmiştir olur yazıyo da3 ay etkisi devam ediyor diye biliyorum
Bu ay bende bişey denemicem biraz salmak istiyorum artık çok da düşünmek beni yıpratıyo yoruyo daha çok üzülüyorum bu sefer fazla dusunmezsem üzüntüm de azalir diye düşündümYok denemicem canım
Aynen ya takip bile etmicem ben artık ne zamn nasip olırsaBu ay bende bişey denemicem biraz salmak istiyorum artık çok da düşünmek beni yıpratıyo yoruyo daha çok üzülüyorum bu sefer fazla dusunmezsem üzüntüm de azalir diye düşündüm
Nasılsın canım ne durumdasinAynen ya takip bile etmicem ben artık ne zamn nasip olırsa
Bu ay ovulasyon testi denemeyi düşündüm bi an oda çok stresli mi olur acaba diye vazgeçtim bıraktım adet oldum günüm de şükür ki gecikme olmadan sancısız bir şekildeAynen ya takip bile etmicem ben artık ne zamn nasip olırsa
Ben de oldum canım aman boşver olacaksa olacak bi şekilde yaBu ay ovulasyon testi denemeyi düşündüm bi an oda çok stresli mi olur acaba diye vazgeçtim bıraktım adet oldum günüm de şükür ki gecikme olmadan sancısız bir şekilde![]()
Aynen demi illaki şunu yapmak gerekli diye bişey yok aslında tamamen akışına bırakmak istiyorum bende artık inanıyorum ki o zaman olacak bak sen de göreceksinBen de oldum canım aman boşver olacaksa olacak bi şekilde ya
İnşallah bekliyoruz o zammı elbet bir günAynen demi illaki şunu yapmak gerekli diye bişey yok aslında tamamen akışına bırakmak istiyorum bende artık inanıyorum ki o zaman olacak bak sen de göreceksin![]()
İnşallah canım aynı gün mü olduk seninle acaba 25 inde geldi benimİnşallah bekliyoruz o zammı elbet bir gün
24 ü benimdeİnşallah canım aynı gün mü olduk seninle acaba 25 inde geldi benim
Benden birgün önce olmuşsun24 ü benimde![]()