Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kusura bakma canım bunu okumamıştım bende o değer kaldı amh yüksek diye unutmuyorum artık onu bide bir sürü kist var işte Akdeniz diyeti falan yazan var pcos da onunla hamile Kalan da varmış onu da araştıralım biAmh ye hiç bakmadılar benim zaten pcos görünümü var diye
Bide şöyle bişey var internette çatlatma iğnesinin 14. Günü adet başlamasi gerek diyo. Bizim 14 gün adetimiz başlamadi o zaman çatlatma iğnesi olduğumuz gün yumurtalarımiz catlamamis mi o yüzden mi adet olmadık canım senceY
Yaaa hadi yaaa üzüldüm gerçektenevet bende öyle yapcam yüksek ihtimalle
Ya onu bilmiyorum ama ben ya günümde oluyorum ya da geçiyor iğne kullanıncaBide şöyle bişey var internette çatlatma iğnesinin 14. Günü adet başlamasi gerek diyo. Bizim 14 gün adetimiz başlamadi o zaman çatlatma iğnesi olduğumuz gün yumurtalarımiz catlamamis mi o yüzden mi adet olmadık canım sence
Ben ilk defa kullanınca en az kaç gün geciyo mesela bi haftadan azdır demiYa onu bilmiyorum ama ben ya günümde oluyorum ya da geçiyor iğne kullanınca
Bilmiyorum ki canım değişiyorBen ilk defa kullanınca en az kaç gün geciyo mesela bi haftadan azdır demi
Aynen değişiyo dünden beri üzgünüm bende test yapmayı hiç sevmiyorum negatifi görmek beni daha çok yipratiyo ya adet olsam bu kadar olmuyorum artıkBilmiyorum ki canım değişiyor
Sen ne durumdasin biz nasıl iyi olacağız baştan nasıl başlayacağız canım ya nasıl iyilesilir ben kendimi zor toparlıyorum her ayBilmiyorum ki canım değişiyor
Hiç kendimi düşünmüyorum şu ara canım ailemle ilgili bir şey var haftaya kadar olmazsam bakarım arrıkSen ne durumdasin biz nasıl iyi olacağız baştan nasıl başlayacağız canım ya nasıl iyilesilir ben kendimi zor toparlıyorum her ay![]()
Bir çocuğun var galiba canım olsunSen ne durumdasin biz nasıl iyi olacağız baştan nasıl başlayacağız canım ya nasıl iyilesilir ben kendimi zor toparlıyorum her ay![]()
Var olmasına rağmen bu kadar üzülüyorsam olmayanların üzüntüsü benden daha fazladır inşallah olur hepimizin de hayırlısıylaBir çocuğun var galiba canım olsun
Amin inşALLAH gerçekten yoruldum bende adet oldum bugünVar olmasına rağmen bu kadar üzülüyorsam olmayanların üzüntüsü benden daha fazladır inşallah olur hepimizin de hayırlısıyla
Oldun mu canım ben daha bekliyorum bı an önce olsam da kurtulsam bende ya gününde mi olmuş oldun canım benim normal de de bazen erken bazen gec geliyo oynuyo her döngümAmin inşALLAH gerçekten yoruldum bende adet oldum bugün
Sana kür yazacaktim ben adet bitiminde yapacağım bu sefer zor bi kür değil kolay cam kavanoza 7 tatlı kaşığı toz sumakAmin inşALLAH gerçekten yoruldum bende adet oldum bugün
Pcos için kür canım yazdığım bende de pcos olduğu için kadın doğum doktoru yazmış bu kürü. Yeşillik yemeye başladım şimdiden Akdeniz diyeti falan diyorlar ya onlara biraz daha dikkat edeceğim bu ay. Yürüyüşe başlamak istiyorum adet bitiminde. Bi ay boyunca yapabilirsem yürüyüşe devam edeceğim oda yumurtlamaya yardımcı oluyomus. Elimizden geleni yapacağız gerisi taktiri ilahi. Ovulasyon testi denedin mi hiç canım ben onu da denedim ama oda çok stresli ben çok stres yapıyorum en güzeli düzenli ilişkiyle devam etmek demiAmin inşALLAH gerçekten yoruldum bende adet oldum bugün
En güzeli o ya bende ip atlamaya başlıcam o da vücudu iyi çalıştırıyorPcos için kür canım yazdığım bende de pcos olduğu için kadın doğum doktoru yazmış bu kürü. Yeşillik yemeye başladım şimdiden Akdeniz diyeti falan diyorlar ya onlara biraz daha dikkat edeceğim bu ay. Yürüyüşe başlamak istiyorum adet bitiminde. Bi ay boyunca yapabilirsem yürüyüşe devam edeceğim oda yumurtlamaya yardımcı oluyomus. Elimizden geleni yapacağız gerisi taktiri ilahi. Ovulasyon testi denedin mi hiç canım ben onu da denedim ama oda çok stresli ben çok stres yapıyorum en güzeli düzenli ilişkiyle devam etmek demi
Teşekkür ederim ben bu ay soğan suyu iççem biSana kür yazacaktim ben adet bitiminde yapacağım bu sefer zor bi kür değil kolay cam kavanoza 7 tatlı kaşığı toz sumak
7 tane ezilmiş sarımsak 7 yemek kaşığı sızma zeytinyağıni ilave et tatlı kaşığıyla karıştır kapağını kapatıp bir gece oda sıcaklığında beklet. Her adet döngüsünde Sadece bir hafta uygulanıyo adetin 7. Günü başlayıp 13. gününe kadar her sabah bir yemek kaşığı yiyeceğiz. 3 ay yapılabilirmis bu şekilde. Etkisini arttırmak için rezene çayı tüketin diyo.
Günüm de oldum canım kürtajdan sonra vücudum yeni yeni düzeliypr herhaldeOldun mu canım ben daha bekliyorum bı an önce olsam da kurtulsam bende ya gününde mi olmuş oldun canım benim normal de de bazen erken bazen gec geliyo oynuyo her döngüm
Dene bakalım ben onu denedim bu sefer bunu deneyeceğim ne güzel adetin gelmiş senin benimde bugün yarın gelir inşallah ya kiste dönüşürse bide adet söktürücüyle uğraşmak hiç istemiyorumTeşekkür ederim ben bu ay soğan suyu iççem bi
Diğer sayfalara da bakıyorum arada çok çatlatma iğnesi klomen sayfası var ya herkes adet olmus hamile kalan yok nerdeyseEn güzeli o ya bende ip atlamaya başlıcam o da vücudu iyi çalıştırıyor
Olursun hiç kötü düşünmeDene bakalım ben onu denedim bu sefer bunu deneyeceğim ne güzel adetin gelmiş senin benimde bugün yarın gelir inşallah ya kiste dönüşürse bide adet söktürücüyle uğraşmak hiç istemiyorum