Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya daha başlamam öyle tedaviye stresten başka bir şey değilDiğer sayfalara da bakıyorum arada çok çatlatma iğnesi klomen sayfası var ya herkes adet olmus hamile kalan yok nerdeyse
Aynen öyle canım bendeYok ya daha başlamam öyle tedaviye stresten başka bir şey değil
İnşallah canım adet olursam sevineceğim bende bı kaç gün gecikmeli bile olsa olurum da kurtulayim bende bi an önceOlursun hiç kötü düşünme
Olursun canım tez zamanda inşallahİnşallah canım adet olursam sevineceğim bende bı kaç gün gecikmeli bile olsa olurum da kurtulayim bende bi an önce
İğnenin kaçıncı gününde olmuş oldun o zaman canım 17. Gün bugün benimOlursun canım tez zamanda inşallah
Adet oldum bende canım bugün çok şükürOlursun canım tez zamanda inşallah
Oh iyi canım kurtuldun sendeAdet oldum bende canım bugün çok şükür
Vallahi ya iyi oldu ağrım çok oldu ilk sonra geçti. Kasım da ara tatil var ben onu unuttum köye gideceğiz benim Kasım da boş geçecek malesef aralığa kaldı artık çalışmalarOh iyi canım kurtuldun sende
Bı gün arayla adet olduk o zaman. Köye gidene kadar iki gün anca değerlendiririm oda yeni temizlendiğim tarihe denk gelecek köyde de olmuyo bişey ayrı ayrı odalar da oluyoruzOh iyi canım kurtuldun sende
Hımmm anladım canım belli olmaz ya nasip işte sen olumsz düşünmeBı gün arayla adet olduk o zaman. Köye gidene kadar iki gün anca değerlendiririm oda yeni temizlendiğim tarihe denk gelecek köyde de olmuyo bişey ayrı ayrı odalar da oluyoruz
Ben olmadan önce bi ağrı çektim olunca geçtiVallahi ya iyi oldu ağrım çok oldu ilk sonra geçti. Kasım da ara tatil var ben onu unuttum köye gideceğiz benim Kasım da boş geçecek malesef aralığa kaldı artık çalışmalar![]()
Benim de olmadan önce olurken normal den daha çok ağrım oldu gene geçti iyiyim şimdiBen olmadan önce bi ağrı çektim olunca geçti
İyi bari canım o zamanBenim de olmadan önce olurken normal den daha çok ağrım oldu gene geçti iyiyim şimdi
Nasılsın canım adetin bitti mi iyi misinİyi bari canım o zaman
bitti canım gayet iyiyim sen nasılsınNasılsın canım adetin bitti mi iyi misin![]()
Benim de bitti dün bende iyiyim canımbitti canım gayet iyiyim sen nasılsın
Klomenin etkisi bu ay da devam ediyor ya acaba yumurtama erkene mi çeker yineBenim de bitti dün bende iyiyim canım
Sen başlamissindir degerlendirmelere demi nasıl gidiyo bu ay kür falan deneyecek misin canımKlomenin etkisi bu ay da devam ediyor ya acaba yumurtama erkene mi çeker yine