Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bırakma biz 1 buçuk yıl ugrasmadik olmadı eşim test verdi ameliyat oldu 1 senede onu bekledik ve normal yolla olmadı bizde asilamayi seçtik çok şükür oldu senin neden olmadığını bilmiyorum ama vazgeçmeSevindim canım hamile olduğuna zamanı gelmediyse ne yapsan da olmuyo biz hemen olsun istiyoruz ama Allah'ın takdirine inanmak teslim olmak gerekiyo. Artık kabullenip önüme bakayim diyorum en ummadığın anda gelirmis mucizeler o zaman daha gelmedi benim için çırpınmayi bırakıp teslim olacağım bundan sonra varsa kaderimiz de olacak birgün yoksa da olana da razıyız olmayana da napalim buda bı imtihan kimisi hiç ugrasmadan ulaşıyo kimisi mücadele
Vazgecmiyorum zaten canım kesinlikle ama çok da Umut etmek den yoruldum biraz o daha çok üzüyo beni biraz rahatlamak bırakmak istiyorum Kendi haline çok isteyince daha çok üzülüyorum.esim hiç bı tedaviyi kabul etmiyo olacaksa kendiliğinden olacak diyo sürekli. Olacağı varsa olur inşallah napalim demekki daha zamanı var canım inşallah kendiliğinden olurBence bırakma biz 1 buçuk yıl ugrasmadik olmadı eşim test verdi ameliyat oldu 1 senede onu bekledik ve normal yolla olmadı bizde asilamayi seçtik çok şükür oldu senin neden olmadığını bilmiyorum ama vazgeçme
Benim de öyle kesin canım hiç bir belirtim yok zaten adetimi bekliyorum artık test bile yapmicsm ben ya13. Gün koca bir negatif![]()
Yap yap 14. Gün aklından çıksınBenim de öyle kesin canım hiç bir belirtim yok zaten adetimi bekliyorum artık test bile yapmicsm ben ya
Haklısın en azından oldu mu olmadi mi deyip beklemektense haftaya Çarşamba benim daha 14. Gün o gün yapayım bari gündüz gidemem eczaneye de öğlen gibi test yapsam doğru sonuç alırım demiYap yap 14. Gün aklından çıksın
Sen ne yapacaksın tedaviye devam edecek misinYap yap 14. Gün aklından çıksın
Yok canım salıyorum ben ilaç içmekten yoruldumSen ne yapacaksın tedaviye devam edecek misin
İdrarını tut alırsın canımHaklısın en azından oldu mu olmadi mi deyip beklemektense haftaya Çarşamba benim daha 14. Gün o gün yapayım bari gündüz gidemem eczaneye de öğlen gibi test yapsam doğru sonuç alırım demi
Tamam canım sağolasın bende negatifi görüp yoluma devam edeyim sonra da yeni umutlar yükleyelim kalbimize sıfırdan başlayalımİdrarını tut alırsın canım
Yürüyüşe başlayacağım oda etkili oluyormuş polikistik over de hamileliğe hayatınıza hareket katın diyor Doktorlar internetteYok canım salıyorum ben ilaç içmekten yoruldum
Evde pilates videoları açıp onu yapıyordum onu bile bıraktım bu ay tedaviye odaklandım. Geçen döngüm de öyle yapmıştım bide yumurtlama masajı diye birşey var onu yapiyodum o ay çok erken adet oldum hatta inan hiç adet sancısı çekmeden ilk defa adet olmuştum normalde çok sancım olur üç gün önceden başlar. O ayda olmayınca üzüntüm den hemen randevu aldım tedaviyle olur belki diye bu sefer de olmayınca egzersize yürüyüşe tekrar başlayacağım artıkYok canım salıyorum ben ilaç içmekten yoruldum
Yürüyüş çok iyi geliyor gerçekten bende devam edicrmEvde pilates videoları açıp onu yapıyordum onu bile bıraktım bu ay tedaviye odaklandım. Geçen döngüm de öyle yapmıştım bide yumurtlama masajı diye birşey var onu yapiyodum o ay çok erken adet oldum hatta inan hiç adet sancısı çekmeden ilk defa adet olmuştum normalde çok sancım olur üç gün önceden başlar. O ayda olmayınca üzüntüm den hemen randevu aldım tedaviyle olur belki diye bu sefer de olmayınca egzersize yürüyüşe tekrar başlayacağım artık