• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar bakabilir mi

Elfmrsn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
9
1
1
29
Ben klomen kullanıp sonrasında iğne olacağım eğer tutmazsa tekrar aynı tedavi mi olacak acaba öğrenmek istiyorum

Sevindim canım hamile olduğuna zamanı gelmediyse ne yapsan da olmuyo biz hemen olsun istiyoruz ama Allah'ın takdirine inanmak teslim olmak gerekiyo. Artık kabullenip önüme bakayim diyorum en ummadığın anda gelirmis mucizeler o zaman daha gelmedi benim için çırpınmayi bırakıp teslim olacağım bundan sonra varsa kaderimiz de olacak birgün yoksa da olana da razıyız olmayana da napalim buda bı imtihan kimisi hiç ugrasmadan ulaşıyo kimisi mücadele
Bence bırakma biz 1 buçuk yıl ugrasmadik olmadı eşim test verdi ameliyat oldu 1 senede onu bekledik ve normal yolla olmadı bizde asilamayi seçtik çok şükür oldu senin neden olmadığını bilmiyorum ama vazgeçme

Bence bırakma biz 1 buçuk yıl ugrasmadik olmadı eşim test verdi ameliyat oldu 1 senede onu bekledik ve normal yolla olmadı bizde asilamayi seçtik çok şükür oldu senin neden olmadığını bilmiyorum ama vazgeçme
Vazgecmiyorum zaten canım kesinlikle ama çok da Umut etmek den yoruldum biraz o daha çok üzüyo beni biraz rahatlamak bırakmak istiyorum Kendi haline çok isteyince daha çok üzülüyorum.esim hiç bı tedaviyi kabul etmiyo olacaksa kendiliğinden olacak diyo sürekli. Olacağı varsa olur inşallah napalim demekki daha zamanı var canım inşallah kendiliğinden olur

Yok canım salıyorum ben ilaç içmekten yoruldum
Evde pilates videoları açıp onu yapıyordum onu bile bıraktım bu ay tedaviye odaklandım. Geçen döngüm de öyle yapmıştım bide yumurtlama masajı diye birşey var onu yapiyodum o ay çok erken adet oldum hatta inan hiç adet sancısı çekmeden ilk defa adet olmuştum normalde çok sancım olur üç gün önceden başlar. O ayda olmayınca üzüntüm den hemen randevu aldım tedaviyle olur belki diye bu sefer de olmayınca egzersize yürüyüşe tekrar başlayacağım artık

Evde pilates videoları açıp onu yapıyordum onu bile bıraktım bu ay tedaviye odaklandım. Geçen döngüm de öyle yapmıştım bide yumurtlama masajı diye birşey var onu yapiyodum o ay çok erken adet oldum hatta inan hiç adet sancısı çekmeden ilk defa adet olmuştum normalde çok sancım olur üç gün önceden başlar. O ayda olmayınca üzüntüm den hemen randevu aldım tedaviyle olur belki diye bu sefer de olmayınca egzersize yürüyüşe tekrar başlayacağım artık
Yürüyüş çok iyi geliyor gerçekten bende devam edicrm

Back
X