Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha test yapmadan ümitsiz olmaaaaYok canım ya hamilelik benim de yok bu ay içim de inan hiç bı his de yok belirti de yok. Belim de çok ağrı var çatlatma iğnesi yüzünden mi acaba kopacak yerinden nerdeyse adetim baslicak onun ağrılarıni yaşıyorum şuan dabu ay olmadı öbür aylar olur inşallah ya artık çok düşünmek istemiyorum düşündükçe olmuyo
![]()
İlk idrarla yapmak daha doğru sonuç verirYarın öğlen yapsam test gene doğru sonuç alır mıyım ki yada cuma sabah mi yapsam öğlene anca yapabilirim testi çünkü haber veririm sana sonucu
En azından yoksa da görürüm bayadir test yapmadim da olmadığını orda görmeBenim hiç bir belirtim yok ki zannetmiyorum da canım çıkardı şimdiye ama senin olma ihtimali var yarın güzel haberini bekliyorum bakalım
Aynen o zaman yarın test alıp cuma sabah yapayım canım sana haber veririm olumlu olumsuz ne olursa hayırlısı bakalımİlk idrarla yapmak daha doğru sonuç verir
Tamamdır canım güzel haber alıcam senden inanıyorum benEn azından yoksa da görürüm bayadir test yapmadim da olmadığını orda görme
Aynen o zaman yarın test alıp cuma sabah yapayım canım sana haber veririm olumlu olumsuz ne olursa hayırlısı bakalım
Canım benim Allah razı olsun o kadar Moral verdin bana kendimden bile umudum yokken hâlâ da yok kasık ağrım çok fazla bugün yarın adet olurum da. Gene de yarın sabaha kadar olmazsam test alıp yarın sabah yapacağım yarın test yaptığım gün belki bugün adet olma olasılığım yüksek canımTamamdır canım güzel haber alıcam senden inanıyorum ben![]()
Ya canım benim hiç test yapmadan hiç olumsuz düşünme bence , benimde çok fena midem bulanıyor kasıklarım ağrıyo geliyor gelmekte olanCanım benim Allah razı olsun o kadar Moral verdin bana kendimden bile umudum yokken hâlâ da yok kasık ağrım çok fazla bugün yarın adet olurum da. Gene de yarın sabaha kadar olmazsam test alıp yarın sabah yapacağım yarın test yaptığım gün belki bugün adet olma olasılığım yüksek canımolup kurtulayım önüme bakayim biran önce diyorum artık
Benim de öyle midem kalkıyo bı yandanda sancı hep adet olacağım zaman da öyle oluyo hayırlısı canımYa canım benim hiç test yapmadan hiç olumsuz düşünme bence , benimde çok fena midem bulanıyor kasıklarım ağrıyo geliyor gelmekte olan
Yaptım canım testi sabahtan beri idrarımı tutuyodum zaten gördüm negatifi içim rahatladı o kadar emindim ki olmadığına. Artık üzülmek yok fazla düşünmek istemiyorum tamamen salmak istiyorum bu adet bitiminde plansız programsız devam edeceğim bundan sonraYa canım benim hiç test yapmadan hiç olumsuz düşünme bence , benimde çok fena midem bulanıyor kasıklarım ağrıyo geliyor gelmekte olan
İlişki olunca yastık falan koyuyodum bekliyodum bundan sonra onu da yapmicam o da ayrı bi stres heralde hemen ayağa kalkacağım.Ya canım benim hiç test yapmadan hiç olumsuz düşünme bence , benimde çok fena midem bulanıyor kasıklarım ağrıyo geliyor gelmekte olan
Sen de de mi pcos var canım dün tesadufen bı doktor gördüm pcos için evde uygulanacak kürler vermiş onları aldım not olarak adet bitiminde denicem bi 3 ay deneyin diyo iki tane kür var bitkiselYa canım benim hiç test yapmadan hiç olumsuz düşünme bence , benimde çok fena midem bulanıyor kasıklarım ağrıyo geliyor gelmekte olan
Yaaa hadi yaaa üzüldüm gerçektenYaptım canım testi sabahtan beri idrarımı tutuyodum zaten gördüm negatifi içim rahatladı o kadar emindim ki olmadığına. Artık üzülmek yok fazla düşünmek istemiyorum tamamen salmak istiyorum bu adet bitiminde plansız programsız devam edeceğim bundan sonrane zaman olursa şansımıza.
Yok yok aynen bence yapmıcam onuİlişki olunca yastık falan koyuyodum bekliyodum bundan sonra onu da yapmicam o da ayrı bi stres heralde hemen ayağa kalkacağım.
Evet canım var neymiş o kürler bakim bendeSen de de mi pcos var canım dün tesadufen bı doktor gördüm pcos için evde uygulanacak kürler vermiş onları aldım not olarak adet bitiminde denicem bi 3 ay deneyin diyo iki tane kür var bitkisel
Sende yapıyo muydun canım öyle bi inanış var yaYok yok aynen bence yapmıcam onu
Aynen bu sefer artık fazla bile üzülmek istemiyorum ya sana vaktim olunca o kürü yazayım canım gördüğüm 7 günlük kürY
Yaaa hadi yaaa üzüldüm gerçektenevet bende öyle yapcam yüksek ihtimalle
Yada sana doktorun sayfasının ismini yazayım ordan kendin de bakabilirsin benim amh yüksek senin de mi öyle 8.53 çıktı en son diğer hormonlar normalEvet canım var neymiş o kürler bakim bende
Docdrmfk doktorun sayfasının ismi Instagram daEvet canım var neymiş o kürler bakim bende
Amh ye hiç bakmadılar benim zaten pcos görünümü var diyeYada sana doktorun sayfasının ismini yazayım ordan kendin de bakabilirsin benim amh yüksek senin de mi öyle 8.53 çıktı en son diğer hormonlar normal
Hımm instagram çok kullanmıyorum yaDocdrmfk doktorun sayfasının ismi Instagram da
O zaman sana yarın kürü yazayım olur mu adet bitimi deneyelim senin AMh yüksek mi düşük mü canım hangi değerin normal değil bende sadece o yüksek cikiyo diğerleri normal belki aynı gün adet oluruz seninleHımm instagram çok kullanmıyorum ya