Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya o kadar ihtiyacım var ki mucizeyeHiç belli olmaz canım mucizeye hazırlıklı olmak lazım![]()
Evet canım şuan ne durumdasin kasik batması rahim de sızı oluyo canım arada kasik batmalari oluyo üşüyorum hava çok soğuk değil hâlbukiBenim adet günü gelmeden 14. Gün çoktan geçmiş oluyor işte
Bi ara kasığım ağrıdı yarım saat sonra geçti amaEvet canım şuan ne durumdasin kasik batması rahim de sızı oluyo canım arada kasik batmalari oluyo üşüyorum hava çok soğuk değil hâlbuki
Yaptın mı canım test durumun ne oldu merak ettim sorayım dedimYarın test yaptıracağım inşallah
Sende haftaya test sonucunu yaz olur mu sonucun ne olursa olsunYaptım canım dayanamadım tek çizgi çıktı iğne etkisi geçmiş onu öğrenmiş oldum iki gün sonra bak cam yine ama benim adetim 25inde
Olur canımSende haftaya test sonucunu yaz olur mu sonucun ne olursa olsun![]()
Dün kanama yaşadım adet kanaması gibi bir günlük sonrasında siyaha dönüştü test yaptım sonradan çıkan ikinci çizgi gördüm ama adet mi yaşadım ne yaşadığımı bilmiyorum çünkü bundan 6.07 gün önce de lekelenme yaşadığımda gene 2.03 gün süren kahverengi pembemsi akıntım olmuştu ben de neye uğradığımı şaşırmışım doktorların kist diyor ama kist ağrısı ya da akıntısı böyle mi olur hiç bilmiyorum bilmiyorumYaptın mı canım test durumun ne oldu merak ettim sorayım dedim
Yaptın mı canım test durumun ne oldu merak ettim sorayım dedim
Silik bi cizgi var ama belki daha çok yenidir hamileliğin kan ver istersen bide belki yerleşme kanamasıdir yaşadığın lekelenme
Adet gününe daha var mı peki gecikme yaşadin miDün kanama yaşadım adet kanaması gibi bir günlük sonrasında siyaha dönüştü test yaptım sonradan çıkan ikinci çizgi gördüm ama adet mi yaşadım ne yaşadığımı bilmiyorum çünkü bundan 6.07 gün önce de lekelenme yaşadığımda gene 2.03 gün süren kahverengi pembemsi akıntım olmuştu ben de neye uğradığımı şaşırmışım doktorların kist diyor ama kist ağrısı ya da akıntısı böyle mi olur hiç bilmiyorum bilmiyorum
Benim normalde adetim ayın on üçündeydi iğneden sonra yani 15. günüm oluyor bugün 18 günüm fakat ben dün bayağı bir kanama yaşadım adet kanamasına yakınAdet gününe daha var mı peki gecikme yaşadin mi
İğneden sonra onuncu gün lekeleme yaşadım kahverengi leke şeklinde geldi üç gün sürdüSilik bi cizgi var ama belki daha çok yenidir hamileliğin kan ver istersen bide belki yerleşme kanamasıdir yaşadığın lekelenme
Anladık canım bu test kanama olduğu günün testi mi olmazsa direk doktora git hem hamilelik varsa hem kanama varsa bilemezsin önlem alınır ne yaşadığını öğrenmiş olursunBenim normalde adetim ayın on üçündeydi iğneden sonra yani 15. günüm oluyor bugün 18 günüm fakat ben dün bayağı bir kanama yaşadım adet kanamasına yakın
Sevindim canım hamile olduğuna zamanı gelmediyse ne yapsan da olmuyo biz hemen olsun istiyoruz ama Allah'ın takdirine inanmak teslim olmak gerekiyo. Artık kabullenip önüme bakayim diyorum en ummadığın anda gelirmis mucizeler o zaman daha gelmedi benim için çırpınmayi bırakıp teslim olacağım bundan sonra varsa kaderimiz de olacak birgün yoksa da olana da razıyız olmayana da napalim buda bı imtihan kimisi hiç ugrasmadan ulaşıyo kimisi mücadele ede ede...Ben iki kere klomen kullandım ikisinden 18 i geçmedi eşim ameliyat oldu iyilesmisti benimde sağ tarafım kapalı idi klomen ile hamile kalamadım lakin aşılama ile ilk seferde tuttu
Ne durumdasin canım var mı bi belirtin içinden geçen duyguların nasıl hissediyo musun birşeyOlur canım
Ay hiç bilmiyorum canım ayrı bi telaşım var taşınıyorum artık tutarsa bu süreçte gerçekten nasibi varmış dicemNe durumdasin canım var mı bi belirtin içinden geçen duyguların nasıl hissediyo musun birşey![]()