• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar bakabilir mi

Elfmrsn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
9
1
1
29
Ben klomen kullanıp sonrasında iğne olacağım eğer tutmazsa tekrar aynı tedavi mi olacak acaba öğrenmek istiyorum

Yaptın mı canım test durumun ne oldu merak ettim sorayım dedim
Dün kanama yaşadım adet kanaması gibi bir günlük sonrasında siyaha dönüştü test yaptım sonradan çıkan ikinci çizgi gördüm ama adet mi yaşadım ne yaşadığımı bilmiyorum çünkü bundan 6.07 gün önce de lekelenme yaşadığımda gene 2.03 gün süren kahverengi pembemsi akıntım olmuştu ben de neye uğradığımı şaşırmışım doktorların kist diyor ama kist ağrısı ya da akıntısı böyle mi olur hiç bilmiyorum bilmiyorum

Yaptın mı canım test durumun ne oldu merak ettim sorayım dedim
IMG_5618.webp

Dün kanama yaşadım adet kanaması gibi bir günlük sonrasında siyaha dönüştü test yaptım sonradan çıkan ikinci çizgi gördüm ama adet mi yaşadım ne yaşadığımı bilmiyorum çünkü bundan 6.07 gün önce de lekelenme yaşadığımda gene 2.03 gün süren kahverengi pembemsi akıntım olmuştu ben de neye uğradığımı şaşırmışım doktorların kist diyor ama kist ağrısı ya da akıntısı böyle mi olur hiç bilmiyorum bilmiyorum
Adet gününe daha var mı peki gecikme yaşadin mi

Benim normalde adetim ayın on üçündeydi iğneden sonra yani 15. günüm oluyor bugün 18 günüm fakat ben dün bayağı bir kanama yaşadım adet kanamasına yakın
Anladık canım bu test kanama olduğu günün testi mi olmazsa direk doktora git hem hamilelik varsa hem kanama varsa bilemezsin önlem alınır ne yaşadığını öğrenmiş olursun

Ben iki kere klomen kullandım ikisinden 18 i geçmedi eşim ameliyat oldu iyilesmisti benimde sağ tarafım kapalı idi klomen ile hamile kalamadım lakin aşılama ile ilk seferde tuttu
Sevindim canım hamile olduğuna zamanı gelmediyse ne yapsan da olmuyo biz hemen olsun istiyoruz ama Allah'ın takdirine inanmak teslim olmak gerekiyo. Artık kabullenip önüme bakayim diyorum en ummadığın anda gelirmis mucizeler o zaman daha gelmedi benim için çırpınmayi bırakıp teslim olacağım bundan sonra varsa kaderimiz de olacak birgün yoksa da olana da razıyız olmayana da napalim buda bı imtihan kimisi hiç ugrasmadan ulaşıyo kimisi mücadele ede ede...🥺

Back
X