- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.981
geçen ay kullandığında yumurtan oluştu muTamam canim doktor inşallah kizmaz biraz korkarak kullaniyorum
Evet 2 tane oluştugeçen ay kullandığında yumurtan oluştu mu
Inşallah bu ayda olur ben pazartesi gidicem bakalım benim olmuş miEvet 2 tane oluştu
Allah yardımcın olsun canım inş sınavın kolay geçer benim eşimde üniversite okuyo gündüz iş akşam okula gidiyo onunda 2 haftadır sınavları var kafasını dersten kaldırmıyo emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbimKızlar bende açık lise sinavindayim sabah girdim 2 de tekrar giricem pastanede oturuyorum ellerim buz kesti
İki tane yumurta vardıysa gebelik niye olmuyo günlerimi degerlendiremedin benim de ikitane yumurtam vardı biri çatlamış biri kist olmuş bu ay hiç bişey kullanmadan gidicem bakalım kendi kendine yumurta büyüyecekmiEvet 2 tane oluştu
İnşallah canim senin de olur hayırlısıylaInşallah bu ayda olur ben pazartesi gidicem bakalım benim olmuş mi
Rabbim ol demeyince 100 yumurtan olsa da nafile canim. Degerlendirdik onemli gunleri zamani var demek ki yüce rabbim cok bekletmez inşallahİki tane yumurta vardıysa gebelik niye olmuyo günlerimi degerlendiremedin benim de ikitane yumurtam vardı biri çatlamış biri kist olmuş bu ay hiç bişey kullanmadan gidicem bakalım kendi kendine yumurta büyüyecekmi
Esin sperm testi yaptırdı mi canım? yumurtan olustuysa yine aynı dozda al takipi aksatma iğne vurul sonrasında yine git çatlamış mi catlamamis mi adet olmuşsun zamanında zaten çatlamistir belki eşinde bi sıkıntı vardır oda bi gitsin bak 5 sene sonra benim adam çürümüşEvet 2 tane oluştu
Allah iyiliğini versin cano ya sesli güldüm :)))aslında bütün tahliller yapılmadan klomene başlamamak gerekiyo ben bütün tahlillerimi yaptırdım genetik olsun rahim filmi olsun eşimin siperm tahlilini bile yaptırdık yumurta tembelliği çıktı aslında onuda nasıl anladı bilmiyorum yumurta takibi bile yapmadıEsin sperm testi yaptırdı mi canım? yumurtan olustuysa yine aynı dozda al takipi aksatma iğne vurul sonrasında yine git çatlamış mi catlamamis mi adet olmuşsun zamanında zaten çatlamistir belki eşinde bi sıkıntı vardır oda bi gitsin bak 5 sene sonra benim adam çürümüş
Esim de test yaptirdi bi sorunu yok. Ilaci kullandiktan sonra yumurta takibine gidiyorum iki aydir çatlatma ignesi oldum. Rabbim büyük verecek inşallah.Esin sperm testi yaptırdı mi canım? yumurtan olustuysa yine aynı dozda al takipi aksatma iğne vurul sonrasında yine git çatlamış mi catlamamis mi adet olmuşsun zamanında zaten çatlamistir belki eşinde bi sıkıntı vardır oda bi gitsin bak 5 sene sonra benim adam çürümüş
Yumurta göremedi ultrosnda sıvı var büyük ihtimal çatlamıs beklicez artık dedi eğer olmazsa bir dahakine 13. Güne kadar beklemeyiz dedii
inşallah canım mutlaka haber ver bizede
Tedavisini olmuş yani inşallah ise yaramıstir da daha fazla ugrastirmaz Rabbim...3 ay önce varikoselden ameliyat oldu gebelik olusmazsa ki inşallah olmuştur, sperm testi yapılacak sonuca göre aşılama yada bu şekilde devam edecek morfoloji %1di inş düzelmiştir o kadar vitamin filan kullandı bakalım
hormon tahlillerin den anlaşılıyor canım lh fshdan yüksek olmayacakmış yumurtaliklarin yavaş çalıştığını gösteriyormuş bende olduğu gibiAllah iyiliğini versin cano ya sesli güldüm :)))aslında bütün tahliller yapılmadan klomene başlamamak gerekiyo ben bütün tahlillerimi yaptırdım genetik olsun rahim filmi olsun eşimin siperm tahlilini bile yaptırdık yumurta tembelliği çıktı aslında onuda nasıl anladı bilmiyorum yumurta takibi bile yapmadı
dedim sana :) çalışma yaptınız mı bariYumurta göremedi ultrosnda sıvı var büyük ihtimal çatlamıs beklicez artık dedi eğer olmazsa bir dahakine 13. Güne kadar beklemeyiz dedi
inş canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çok az kaldı şaka maka geçtiTedavisini olmuş yani inşallah ise yaramıstir da daha fazla ugrastirmaz Rabbim...
seninki denk gelmiyor o zaman bakalım belki benimki de tutmaz eşimde de birşey cikmaz yine böyle devam ederiz aşılamaya bile gerek kalmazEsim de test yaptirdi bi sorunu yok. Ilaci kullandiktan sonra yumurta takibine gidiyorum iki aydir çatlatma ignesi oldum. Rabbim büyük verecek inşallah.
Ay ewet az kaldı yaaa geçmio gecmio diye diye gecirdik 11 günü test yapınca mutlaka haber wer.. ya benim yüzümde sivilce gibi bişeler oluyo ilactanmidir acaba normalde hiç böyle olmazdı...inş canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çok az kaldı şaka maka geçti
benim testler kara takıldı pazartesi salı anca gelir. gelir gelmez yaparım haber veririm ama ne bilim ya hiç umudum yok çok dua ettim 1 hafta oruç tuttum 41 yasin okuyorum farklı farklı bir sürü dua okuyorum Rabbim inş kabul eder dualarımıAy ewet az kaldı yaaa geçmio gecmio diye diye gecirdik 11 günü test yapınca mutlaka haber wer.. ya benim yüzümde sivilce gibi bişeler oluyo ilactanmidir acaba normalde hiç böyle olmazdı...
Maşallah sana ya ben hiç bişe yapamadim sanki çok isim varmış gibi anca oturup kuru kuru dua ettim bizlere de dua et olurmu?benim testler kara takıldı pazartesi salı anca gelir. gelir gelmez yaparım haber veririm ama ne bilim ya hiç umudum yok çok dua ettim 1 hafta oruç tuttum 41 yasin okuyorum farklı farklı bir sürü dua okuyorum Rabbim inş kabul eder dualarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?