- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #1.961
Kullanıyodum bıraktım bide folik iod onufa bıraktım boşu boşuna ne içiyorum test negatif çıkıncaCorasprin kullaniomusun?
Hayır sakin bırakma corasprini canım bak bende kan pihtilasmasi hiç bişey çıkmadı ama sebepsiz 3 düşügüm oldu belkide 4 aydır içiyorum hamile kalamadigim halde folik asitide iç belki bidaha ki ay hamile kalcan ara verme kuzumKullanıyodum bıraktım bide folik iod onufa bıraktım boşu boşuna ne içiyorum test negatif çıkınca
Genetik test yapmadılarmı düşüklerin için benim baktılar sadece kan pıhtılaşması çıktı demek düşügüm ondan oldu aspirin başladı doktor 2 aydır içiyorum doktor folik iod verdi onufa bıraktım olunca başlarım dedimHayır sakin bırakma corasprini canım bak bende kan pihtilasmasi hiç bişey çıkmadı ama sebepsiz 3 düşügüm oldu belkide 4 aydır içiyorum hamile kalamadigim halde folik asitide iç belki bidaha ki ay hamile kalcan ara verme kuzum
Herşeyi yaptirdim canım genetik kan pihtilasmasi rahim filmi hepsi temiz çıktı doktorum zararı olmaz ama belki faydası olur die corasprini verdi bende içiyorum ozamandan beri folikasiti hele 2 senedir içiyorum belki 1 ay icmemisimdir onuda bırakma inofolicigi tavsiye ederim hamile kalmayı da kolaylastirio canimGenetik test yapmadılarmı düşüklerin için benim baktılar sadece kan pıhtılaşması çıktı demek düşügüm ondan oldu aspirin başladı doktor 2 aydır içiyorum doktor folik iod verdi onufa bıraktım olunca başlarım dedim)
Kistin gecti mi peki hemenBende adet olmadım test negatif nurtopu gibi kist olmuş belki sendede kist olmuş ola bilir canım kontrole git
Mesela ne gibi belirtilerin oluyo da kist olduğunu anliyosun canım biraz bilgilendirirmisin?İnanir misin artik doktora gitmekten yildim kist yapsa vucut hemen belli ediyo bende ama doktora gitmek gerek 19 gun oldu regl geceli
benim yumurta zamanında çatladı en geç cuma adet gelmesi gerekiyor aman gelmesin :) fazla birşey kalmadı zaten bugün testler normalde gelirdi ama gelemez istanbul bembeyaz oldu :) iyi ya işte gelse kesin yapardım test pazartesi gelir varsa ufaktan birşeyler çıkar zaten benim kızda eşim 25 ağustosta askerden geldi 12 eylülde değer 1000diErken yaptırma adet gününü bekle ondan sonra yaptır ben yaptırdım pozitif çıktı kanda iğnenin etkisi 17. Gün bile çıktı ondan sonra tektarladık testi iki gün sonra negatif çıktı heves kırsakta kaldı sabret bekle bence
3 ay önce varikoselden ameliyat oldu gebelik olusmazsa ki inşallah olmuştur, sperm testi yapılacak sonuca göre aşılama yada bu şekilde devam edecek morfoloji %1di inş düzelmiştir o kadar vitamin filan kullandı bakalımCanim senin eşinde de bi sıkıntı vardı ya o tedavi oldumu yani hala sıkıntı dewam ediyomu sonuçta onda bi sıkıntı varsa sen neden tedavi goruyosun baksana senin klomenle oluyo yumurtan
Hiç bir bilgim yok kistin eridiginden falan 17. Sinde gidicem hem yumurtalara baktırmak için hem de kist için bakalım canım iki gün sonra soğan suyuna başlıycamKistin gecti mi peki hemen
Gunaydin canim ben bugün klomen kullanmaya basladim yine inşallah bu ay melegimin haberini alırım sen nasilsin?Günaydın arkadaşlar durumlar nasıl??
Sen doktora sormadanmı klomen aldın başladın canım kızmasın sonra sana burda olsa odadan kovar doktor kendi tedavini kendin yapıyorsun zatin diye:)))babyela canim bugün klomen kullanmaya basladim inşallah yumoslarim buyur ve doktora kontrole gittigimde iyi ki kullanmissin ben de verecektim zaten der.
Kendimden hiç haberim yok kafam yerinde değil felaket soğuk almışım hiç halim yokGunaydin canim ben bugün klomen kullanmaya basladim yine inşallah bu ay melegimin haberini alırım sen nasilsin?
Doktorum sehir dışına çıkmış adetin 3. günü gidemedim bugün sordum hala gelmemiş. Ben de kullanip kontrole gideyim dedim yanlis mi yaptim ki gecen ay verdigi şekilde kullanmayi düşünüyordum.Sen doktora sormadanmı klomen aldın başladın canım kızmasın sonra sana burda olsa odadan kovar doktor kendi tedavini kendin yapıyorsun zatin diye:)))
Geçmiş olsun canimKendimden hiç haberim yok kafam yerinde değil felaket soğuk almışım hiç halim yok
sabah akşam aynı saatlerde almaya dikkat et ben hep aynı saatlerde almıştım canımbabyela canim bugün klomen kullanmaya basladim inşallah yumoslarim buyur ve doktora kontrole gittigimde iyi ki kullanmissin ben de verecektim zaten der.
Tamam canim doktor inşallah kizmaz biraz korkarak kullaniyorumsabah akşam aynı saatlerde almaya dikkat et ben hep aynı saatlerde almıştım canım
günaydın canım ne olsun aynı beklemedeyim test sipariş vermiştim kardan dolayı kargoya takıldı iyikide takıldı pazartesi salı anca gelir o zamanda yaparım silik filan çizgi görürsem giderim kan vermeyeGünaydın arkadaşlar durumlar nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?