klomen kullananlar varmı?

eşimde de sıkıntı olmasa akışına bırakacağım da işte düşünup duruyorum bakalım az kaldı belli olacak ne olduğu.. sonra bende laylahlom

Klomen kullanan arkadaşlar ben bu ay olmazsa gelecek ay doktor klomene başlayacaz dedi bu süreç nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim, hasta olursam 3. Günü gel dedi
Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım inş güzel sonuç alırsın ilk ayından öncelikle problem nedir ögrene bilirmiyim birde bütün testlerini yaptırdınmı??

Klomen kullanan arkadaşlar ben bu ay olmazsa gelecek ay doktor klomene başlayacaz dedi bu süreç nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim, hasta olursam 3. Günü gel dedi
adetin 3 ile 5inci günü arası başlıyorsun ben günde iki tane aynı anda alıyordum hergün aynı saatte bittikten sonra 3.günü gidiyorsun içinde 10 tane var 5 gün sürüyor sonra yumurtana bakıyor büyüklüğüne göre catlatma ignesi gerek duyarsa benimkiler kendi kendine çatlamadığı için vermişti 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı sonra benm gibi bekliyorsun :)

can
canim nasilsin benim göguslerimin ucu acımaya başladı sendede var mı böyle birşey

eşimde de sıkıntı olmasa akışına bırakacağım da işte düşünup duruyorum bakalım az kaldı belli olacak ne olduğu.. sonra bende laylahlom
Kuzu sen beni çok üzüyosun ya kendi derdimi unuttum valla aklım fikrim sende Allahım benden önce sana nasip etsin inş hamileliği ben peşinden gelirim :)) kendini bu kadar yıpratma inançlı insansın sen Rabbim ol derse olu verir bu kadar sitrese olacağı varsada olmayacak az relaxs cano

can

canim nasilsin benim göguslerimin ucu acımaya başladı sendede var mı böyle birşey
Göğüs hassasiyeti klomenin yan etkilerinde var cano hamilelikle ilgisi yok çağlayla benim bu ay öyle olmuştu dedim ikimizde kesin hamileyiz ikimizinde nur topu gibi kistleri olmuş :)))

ahh ahh olmiii olmiii ne yapayım :) kız 5 tane erken gebelik testi 25 tane normal gebelik testi sipariş verdim kardan dolayı kargoda takılı kaldı pazarteside gelmez salı gelir perşembe cuma adet günüm göğüs uçlarım acımaya başladı başım dönüyor aha şimdide telefona bakmaktan midem bulanıyor

Göğüs hassasiyeti klomenin yan etkilerinde var cano hamilelikle ilgisi yok çağlayla benim bu ay öyle olmuştu dedim ikimizde kesin hamileyiz ikimizinde nur topu gibi kistleri olmuş :)))
ama benim yumurtalar çatladı bir umut işte morel ver azıcık evet olabilir de :)

Hepsi psikolojik az kaldı yakında seni bakırköye tayin edecez:)))

ama benim yumurtalar çatladı bir umut işte morel ver azıcık evet olabilir de :)
He kuzum olacak Allahın izniyle ben inanıyorum sende inan ben sana moral veriyorum ama sen kendi kendini yiyosun espirili yaklaşıyorumki biraz tebessüm edelim cano

He kuzum olacak Allahın izniyle ben inanıyorum sende inan ben sana moral veriyorum ama sen kendi kendini yiyosun espirili yaklaşıyorumki biraz tebessüm edelim cano
kizz yedim beynimi yedim daha kalmadı götürün beni yatırın Bakırköye arada kocamı gönderin yanıma ordan kesin hamile olarak çıkarım

kizz yedim beynimi yedim daha kalmadı götürün beni yatırın Bakırköye arada kocamı gönderin yanıma ordan kesin hamile olarak çıkarım
Orda doğacak çocuk pek sağlıklı olmaz cano :))) hastalar bağırıp çagırdıkça eşinin orda motivasyonu düşer senide orda bırakır kaçar olan yine sana olur sen akıllı uslu evinde otur bacım:)))

can

ben de bu ay ikinci kez klomen kullandım. hem klomen hem de iğne hamileliğin bütün belirtilerini yaşatıyor canım. sadece hassasiyet olsa canıma minnet. bel ağrısı, kasıkta batmalar, sık sık aşırı uyku gelmesi hatta arada baş dönmesi... geçen sefer daha da yoğun yaşamıştım bunları. resmen vücut hamile gibi davranıyor ama sonuç sıfır

İnş buay sevindirici haber alırsın canım hakkında hayırlısı olsun inş

Çok teşekkürler anladım şimdi neler yapılacağını :)inş gelmiştir bebişin ne zaman bat heyecanlı olur bekleyiş :)

Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım inş güzel sonuç alırsın ilk ayından öncelikle problem nedir ögrene bilirmiyim birde bütün testlerini yaptırdınmı??
Çok sağol canım çok şükür bi problem yok , eşimin testi güzel benim rahim filmim iyi tüpler açıkmış ama bir yıldır olmuyor ve artık beklemek istemediğim için klomene başlayacaz doktor öyle uygun gördü

hahahahaa doğru diyorsun bakalım az kaldı ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…