klomen kullananlar varmı?

Rabbim ol demeyince 100 yumurtan olsa da nafile canim. Degerlendirdik onemli gunleri zamani var demek ki yüce rabbim cok bekletmez inşallah
Ne kadar doğru demişsin Canm yumurta çok da olsa olmuyor bazen bende aynı durumdayım inşallah Allah hepimize nasip eder bebişleriii

Aminn inş ne güzel esiniz okuyor

galiba oldu mu olmadı mı diye kafama takıyorum
Bende öyleyim canım oyüzden sürekli bi uğraş buluorum mesela bugün ewi döktüm temizlik yaptim:) birazdan ütü yapıcam... yarın pazar kocam ewde onla kafamı dagitirim diorum pazartesiye Allah büyük sıkıntı vermesin Rabbim o günude geciririm bi şekilde.. sürekli planlı yasa canım oturup durursan mutsuz olursun..

Kist hangi tarafindaysa o tarafin agri oluyo surekli yumruk gibi birliktelik sirasinda agri yapiyo sanki orta tas var gibi
Benim ara ara ağrım oluyo ama anlattığın gibi değil inşallah da kist yoktur bakalım bi kaç güne belli olur.. mesela benim sağda da solda da yumurta oldu sağdaki büyüdü onu için çatlama iğnesi yaptırdım mesela o catladi dollendi soldaki kist yaptı bi zararı olurmu açaba?

Döllendi derken??

korkuyorum negatif sonuçtan fazla kalmadı 5 günüm var adete sorun zaman değil ben negatif olmasından korkuyorum
Allah ne demişse o olur kuzu üzme tatlı canını olacağı varsa zatin olur dert etme kendine üç günlük dünya oluruna bırak bak bende kendi kendimi yedim alacakmı oldumu derken kendime ettim aldım negatifi oturdum yerime :))) kist te yanıma kar kaldı

insanın elinde olmuyor bunu hepimiz yaşıyoruz düşüklerime kendi kendime kaldım 9 aydır adetlerim geciktikce hüsrana uğradım artık test yapmayada korkuyorum

insanın elinde olmuyor bunu hepimiz yaşıyoruz düşüklerime kendi kendime kaldım 9 aydır adetlerim geciktikce hüsrana uğradım artık test yapmayada korkuyorum
Boşver cano vakit saat dolmadımı ne yapsak hepsi boş demek daha günü saati var kafanı başka şeylere ver ben kitap okıycam lindi başladım en azından kafam dağılır diye düşünüyorum birde yarın spora başlıycam çocuk falan düşünmüyom o beni düşünsün annemi bekletmim artık desin :))

Klomen kullanan arkadaşlar ben bu ay olmazsa gelecek ay doktor klomene başlayacaz dedi bu süreç nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim, hasta olursam 3. Günü gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…